Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
jos malo pa 4 strana o Ukrajini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i knjiga o vanzemaljcima, trebaš link?Ето а људи се још и чуде што нацисти крше међународно ратно право...
Ево ти па купи себи једно да бар знаш да постоји :
https://www.kupujemprodajem.com/knjige/pravo/prirucnik-za-medjunarodno-ratno-pravo/oglas/30371378
oni su fašistiNisu to ustaše
Video si na svim ukro snimcima da je oko tenka sve spaljeno i porušeno![]()
Misliš da će Kinezi puškom osvajat?Rusi to inace ne znaju.
Kina ako napadne Sibir nestaje. Nema direkt rata izmedju Kine US ili Rusije.
i koliko ce nevinih ljudi nastradati.
Како бре Мађарска? Зар није наша од столећа седмог?Vojvodina je oduvijek mađarska, trebaju li Mađari vraćat Vojvodinu?
Misliš da će Kinezi puškom osvajat?
U Mariupolju živi 55% rusa i 45: ukrajinaca.Marijupolj je gotova priča. Jedino je pitanje koliko će nacista preživeti.
Shvatio si, upravo to i rade. Zovu to denacifikacijomi kak su oni zamislili denacificirati ukrajinsku naciju, tak da ih sve pobiju...??
Misliš da će Kinezi puškom osvajat?
Ah, znači ipak ne zarađuju, 0,5 % ruskor BDP-a ode u ***** a tek kako će ove spadobe iskalit svoj bijes na putinu. Sad će morat direktno na ulicu i davat jeftino vojnim invalidima pri povratku iz Ukrajine.
Opet imaš problem s pedderima a kao hetero siАзов и склоности
![]()
Братанче, смањи доживљај, то ако ти никад ниси чуо за међународно ратно право само говори о теби и држави у којој живиш!Ima i knjiga o vanzemaljcima, trebaš link?
Mene si našao trolati?
Daj link i citat iz "međunarodnog ratnog prava" iz kojeg si izmislio ono što si napisao, ili reci lažem ko Lavrov i sve 5
Koji si ti smor...Ah, znači ipak ne zarađuju, 0,5 % ruskor BDP-a ode u ***** a tek kako će ove spadobe iskalit svoj bijes na putinu. Sad će morat direktno na ulicu i davat jeftino vojnim invalidima pri povratku iz Ukrajine.
U Mariupolju živi 55% rusa i 45: ukrajinaca.
Saće da ih Rus sve oslobodi
Opet imaš problem s pedderima a kao hetero si![]()
ako ruska armija, ne dejstvuje po konvojima koji prevoze oruzje iz Poljske...to bi znacilo, da je vecina zapadne pomoci dosla pre napada Rusa...ne racunam sve ono, sto vec godinama dopremaju ukrajinskoj armiji
Ja smor, njoj se usne ne mrdaju od botoxa i ja smor, ajd ok. Uf pa ja stvarno jesam smor74. Buahahaha.Koji si ti smor...
O boze, i ja repliciram svakome...Ja smor, njoj se usne ne mrdaju od botoxa i ja smor, ajd ok. Uf pa ja stvarno jesam smor74. Buahahaha.
Ja mislim da ti pričaš o međunarodnom humanitarnom pravu. Sad kad si to naučio (hvala, molim), nađi ono što si izmislio (a jesi).Братанче, смањи доживљај, то ако ти никад ниси чуо за међународно ратно право само говори о теби и држави у којој живиш!
За разлике од тебе неки од нас су морали да га прочитају и да поступају по њему!
Pa Ukrajincima opremu možeš dopremiti na zilion načina. I znaš šta, dopremaju im.ako ruska armija, ne dejstvuje po konvojima koji prevoze oruzje iz Poljske...to bi znacilo, da je vecina zapadne pomoci dosla pre napada Rusa...ne racunam sve ono, sto vec godinama dopremaju ukrajinskoj armiji