Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Њујорк тајмс објавио је снимак од тренутка напада на базу Јаворов у којој се обучавају НАТО плаћеници
Плачу НАТО мајке - ватра била јака 🔥 / лоШ дан
smile36њ.gif

ерферферферферфеф.PNG

Како ове слике понављате 7-8 пута, рачунам да је у тих 6или 7 возила био само возач, па то лаички помножим то је бар 50-так руских војника отишло богу на истину.....мислим за сада, до 13.марта, уз следеће понављање иде сабирање наново, као на она, бар на СББ-у два украјинска ТВ канала, где кад немају ништа друго, осим Зеленског или неког "борца" врте старе снимке са оних "објективних" западних ТВ станица и лицитирају са бројем мртвих "окупаторских војника" , официра и генерала.

Америчка ПВО патриоти тотално заказали. И у Лавову и у Ербилу....

Усраше им се Руси и Иранци у животе...

Црна недеља за Американце данас су имали мртвих на стотине...
Šah mat, ameri protiv rusa nemaju ništa, ne smeju da mrdnu nosače aviona :mrgreen:

vidi gospodju
ona ocekuje
opa
Ma može da očekuje qurac.
I mi očekujemo da budemo primljeni u EU, pa smo dobili istog.
A primili su ciganiju kao Rumuniju, Bugarsku i najveću ciganiju u Evropi - rvatsku.
Gde su onda bila poglavlja, klasteri, uslovi, očekivanja?
Nema to ni "m" od morala, daj Bože da nas ne prime nikad, hebaće nas gore nego glupe rvate.

pusti ruse. poredi sa avganistanom.
Uloženo - dobiveno. Očito im nije bitan da se s njim toliko maltretiraju. Kao ni Rusima.

Ma može da očekuje qurac.
I mi očekujemo da budemo primljeni u EU, pa smo dobili istog.
A primili su ciganiju kao Rumuniju, Bugarsku i najveću ciganiju u Evropi - rvatsku.
Gde su onda bila poglavlja, klasteri, uslovi, očekivanja?
Nema to ni "m" od morala, daj Bože da nas ne prime nikad, hebaće nas gore nego glupe rvate.
Zvučiš frustrirano

Kasniš jedno 7 dana. Ukrajinci likvidirali ruskog špijuna, to je cijela priča. A majstor je bio u dosluhu sa potencijalnim atentatom na Zelenskog.
Dokazi sudjenje šta biješe to?:D
Rokneš lika i kažeš izdajnik.
Ja bih rekao da je ukrajinska država sada ogoljena totalno u ratu.To nisu normalna dešavanja.Takvu državu imati u komšiluku hm biće tu svega kako se budu Rusi približavali Kijevu.

Poslednja izmena:
Председник Украјине 🇺🇦Володимир Зеленски је објавио снимак на којем је наводно данас посетио болницу са рањеним војницима Оружаних снага Украјине, са извесном женском особом.

На снимку је виђена лекарка Ина Дерусова, је умрла 26. фебруара. Смрт жене потврдили су њени рођаци. Тада јој је сам Зеленски постхумно доделио титулу хероја Украјине.✍️

Видео је дакле снимљен још у фебруару, пре смрти Инне Дерусове.

📸Раније су многи медији писали да је Зеленски одавно напустио Украјину, а сви видео снимци са њим и снимци наводно из Кијева су направљени унапред.⚡

photo_2022-03-13_20-44-41.jpg

Много је пошмркао коке ових дана па заборавио да јој је већ дао постхумно орден...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back