Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

КОМАНДАНТ УКРАЈИНСКЕ ОПЕРАТИВНЕ ГРУПЕ ТАВРИЈА, ГЕНЕРАЛ ТАРНАВСКИ ПОНУДИО ОСТАВКУ ЗБОГ НЕУСПЕХА ПРОТИВОФАНЗИВЕ​

У Кијеву, у буквалном смислу те речи, расте обрачун за проналажење одговорних за неуспех летње-јесење противофанзиве Оружаних снага Украјине. Наравно, председничка канцеларија, као и сам Зеленски, покушавају да за све окриве Генералштаб и лично његовог главнокомандујућег Валерија Залужног. То се спушта и на ниже рангиране команданте украјинске војске, који су директно повезани са планирањем и командовањем јединицама на фронту током противофанзиве.

https://tvfront.rs/komandant-ukraji...ponudio-ostavku-zbog-neuspeha-protivofanzive/

КОМАНДАНТ УКРАЈИНСКЕ ОПЕРАТИВНЕ ГРУПЕ ТАВРИЈА, ГЕНЕРАЛ ТАРНАВСКИ: “РУСИ СУ НАУЧИЛИ ДА СЕ БОРЕ ПРОТИВ ЗАПАДНОГ ПРЕЦИЗНОГ ОРУЖЈА”​

Оружје високе прецизности које западне земље испоручују Украјини не прави велике проблеме руским оружаним снагама, руска војска је развила противмере. Ово је изјавио командант групе Таврија генерал Олександр Тарнавски.

https://tvfront.rs/komandant-ukraji...-da-se-bore-protiv-zapadnog-preciznog-oruzja/

U Ukrajini više nema lečenja ako nemate vojnu kartu

GCW5NW4WkAApwoU

Ovaj komandant bio je zarobljen od strane Rusa, u borbama oko Donjecka, 2014.
Kojim borbama 2014? Pa tad je vladao mir, demokratija i ljudska prava u Ukrajini, kakve borde?
Ruski okupator je pokrenuo invaziju tek 2022-e godine.
nakon čega je odveden u ruski koncentracijski logor u Sibiru. Tu se nagledao svega, da ne opisujem detalje ovdje
Ne opisuj, reci samo naziv filma, pogledacemo sami.
ocito je da su ga odredjeni ljudi pratili i mimikrirali se u popove
Ja ne znam sta je ocitije od toga. Bio je tu negde i 007, pomogao mu...
Podsjetili su ga da je on sluga Gospoda, jer od tog Gospoda, upravnika logora, niko nikada ne moze pobjeci.
Malo se zaeb'o taj upravnik, nije znao da su Ukri dobri sa Zmajevima i da je ovaj odleteo na zmajevim ledjima iz logora u kome niko ne ostane ziv i niko nije ikada pobegao, hraneci se zmajevim jajima i grejuci se zmajevom vatrom u Sibiru. Sa sve 150 kila i 2 ipo metra misica.

Poslednja izmena:
pišu gluposti..to je preneto sa internet medija konkretno euronews..i to sam vec više puta naglašavala..oni daju presek dogadjanja svakodnevno..
Dobro, razumem da se neki bune, jer to jesu EU vesti, pa je veoma teško poverovati u tačnost. ALi neka ih, ja čeato postavljam sa nekoliko dugih strana, pa neka čita svako i vidi gde je istina. A istina se najbolje vidi na terenu.

КОМАНДАНТ УКРАЈИНСКЕ ОПЕРАТИВНЕ ГРУПЕ ТАВРИЈА, ГЕНЕРАЛ ТАРНАВСКИ: “РУСИ СУ НАУЧИЛИ ДА СЕ БОРЕ ПРОТИВ ЗАПАДНОГ ПРЕЦИЗНОГ ОРУЖЈА”​

Оружје високе прецизности које западне земље испоручују Украјини не прави велике проблеме руским оружаним снагама, руска војска је развила противмере. Ово је изјавио командант групе Таврија генерал Олександр Тарнавски.

https://tvfront.rs/komandant-ukraji...-da-se-bore-protiv-zapadnog-preciznog-oruzja/
Bili bi glupi da se nisu prilagodili..

Nešto di pomiješao. Rusi su napali Ukrajinu..
Pišam u NATO koji je napao Ukrajinu i organizovao otimanje vlasti i postavio marionetsku antiukrajinsklu vladu sa jakim nacističkim idejama. Zatim je ta vlda poslal vojsku na Ruse. Koliko je trajalo do se država Rusija nije umešala i sprtečila zločinački hrvatski scenario tamo?

Četrdesetogodišnjoj Kamili Murashovi na kućnu je adresu došla kazna od 30.000 rubalja (oko 300 eura), nakon što ju je neki nasumični prolaznik tijekom vožnje metroom uslikao s ruksakom na kojem je bio bedž sa simbolom mira, uz natpis „Njet vojne” (rus. Ne ratu!). Fotografija uslikana pametnim telefonom prolaznika poslužila je kao dokazni materijal da Murashova „,diskreditira rusku vojsku”.
- Bila sam šokirana jer nisam mogla niti zamisliti da bi netko bio spreman prolaziti kroz pravne putešestvije kako bi dokazao svoje domoljublje – rekla je redakciji WSJ-a.

Vraćaju se stara dobra vremena..

Četrdesetogodišnjoj Kamili Murashovi na kućnu je adresu došla kazna od 30.000 rubalja (oko 300 eura), nakon što ju je neki nasumični prolaznik tijekom vožnje metroom uslikao s ruksakom na kojem je bio bedž sa simbolom mira, uz natpis „Njet vojne” (rus. Ne ratu!). Fotografija uslikana pametnim telefonom prolaznika poslužila je kao dokazni materijal da Murashova „,diskreditira rusku vojsku”.
- Bila sam šokirana jer nisam mogla niti zamisliti da bi netko bio spreman prolaziti kroz pravne putešestvije kako bi dokazao svoje domoljublje – rekla je redakciji WSJ-a.

Wow, vidi, neki tekst. Mora da je tako. Verovacu svemu sto pise.

Tako sam verovao i u Deda Mraza. Doduse, imao sam 3 godine.

Nacista nije imao pameti ni da ga iskopira kako treba.
Hint: Paste as plain text

A pici svugde je to tako jebaji ga :per::per::per:

Četrdesetogodišnjoj Oleni Zelenskoj na kućnu je adresu došla kazna od 30.000 grivni (oko 3 miliona eura), nakon što ju je neki nasumični prolaznik tijekom vožnje metroom uslikao s ruksakom na kojem je bio bedž sa simbolom kukastog krsta, uz natpis „Pusi Volodomire” . Fotografija uslikana pametnim telefonom prolaznika poslužila je kao dokazni materijal da Zelenska „,diskreditira svog muza”.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back