- Poruka
- 200.872
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj ko ih je okupirao, obučavao i nahuškao na Ruse. Ako još uvek nisi shvatio, zločinci iz NATO.Ispalo ti je iz fokusa?
Ko je ubio te Ukrajince?
Da nije možda ruska vojska?
Kojim borbama 2014? Pa tad je vladao mir, demokratija i ljudska prava u Ukrajini, kakve borde?Ovaj komandant bio je zarobljen od strane Rusa, u borbama oko Donjecka, 2014.
Ne opisuj, reci samo naziv filma, pogledacemo sami.nakon čega je odveden u ruski koncentracijski logor u Sibiru. Tu se nagledao svega, da ne opisujem detalje ovdje
Ja ne znam sta je ocitije od toga. Bio je tu negde i 007, pomogao mu...ocito je da su ga odredjeni ljudi pratili i mimikrirali se u popove
Malo se zaeb'o taj upravnik, nije znao da su Ukri dobri sa Zmajevima i da je ovaj odleteo na zmajevim ledjima iz logora u kome niko ne ostane ziv i niko nije ikada pobegao, hraneci se zmajevim jajima i grejuci se zmajevom vatrom u Sibiru. Sa sve 150 kila i 2 ipo metra misica.Podsjetili su ga da je on sluga Gospoda, jer od tog Gospoda, upravnika logora, niko nikada ne moze pobjeci.
pišu gluposti..to je preneto sa internet medija konkretno euronews..i to sam vec više puta naglašavala..oni daju presek dogadjanja svakodnevno..Pišeš gluposti, ako je neko neutralan u kačenju vesti i postavlja sa obe strane, to je @Nina
Na pitanje se ne odgovara pitanjem. To ukazuje na nedostatke u vaspitanju i izuzetnu nekulturu.Vi imate Davidovića Firera, koji je zaključak?
Nešto di pomiješao. Rusi su napali Ukrajinu..Onaj ko ih je okupirao, obučavao i nahuškao na Ruse. Ako još uvek nisi shvatio, zločinci iz NATO.
Vučem paralelu kada već baljezgaš van teme..Na pitanje se ne odgovara pitanjem. To ukazuje na nedostatke u vaspitanju i izuzetnu nekulturu.
Pitanjem na pitanje odgovaraju ljudi smanjenih mentalnih sposobnosti, gurači haubica, projektanti topova na kamionu i slični.
Dobro, razumem da se neki bune, jer to jesu EU vesti, pa je veoma teško poverovati u tačnost. ALi neka ih, ja čeato postavljam sa nekoliko dugih strana, pa neka čita svako i vidi gde je istina. A istina se najbolje vidi na terenu.pišu gluposti..to je preneto sa internet medija konkretno euronews..i to sam vec više puta naglašavala..oni daju presek dogadjanja svakodnevno..
Bili bi glupi da se nisu prilagodili..КОМАНДАНТ УКРАЈИНСКЕ ОПЕРАТИВНЕ ГРУПЕ ТАВРИЈА, ГЕНЕРАЛ ТАРНАВСКИ: “РУСИ СУ НАУЧИЛИ ДА СЕ БОРЕ ПРОТИВ ЗАПАДНОГ ПРЕЦИЗНОГ ОРУЖЈА”
Оружје високе прецизности које западне земље испоручују Украјини не прави велике проблеме руским оружаним снагама, руска војска је развила противмере. Ово је изјавио командант групе Таврија генерал Олександр Тарнавски.
https://tvfront.rs/komandant-ukraji...-da-se-bore-protiv-zapadnog-preciznog-oruzja/
Pišam u NATO koji je napao Ukrajinu i organizovao otimanje vlasti i postavio marionetsku antiukrajinsklu vladu sa jakim nacističkim idejama. Zatim je ta vlda poslal vojsku na Ruse. Koliko je trajalo do se država Rusija nije umešala i sprtečila zločinački hrvatski scenario tamo?Nešto di pomiješao. Rusi su napali Ukrajinu..
Opet gluposti.Pišam u NATO koji je napao Ukrajinu i organizovao otimanje vlasti i postavio marionetsku antiukrajinsklu vladu sa jakim nacističkim idejama. Zatim je ta vlda poslal vojsku na Ruse. Koliko je trajalo do se država Rusija nije umešala i sprtečila zločinački hrvatski scenario tamo?
NATO je banda koja napada druge države i otima im teritoriju, to valjda znaš?Opet gluposti.
NATO je vojni savez, to valjda znaš.
Ima meleon postova, a nije odgovorio niti na jedno pitanje koje mu je postavljeno, samo palamudi nešto.Na pitanje se ne odgovara pitanjem. To ukazuje na nedostatke u vaspitanju i izuzetnu nekulturu.
Pitanjem na pitanje odgovaraju ljudi smanjenih mentalnih sposobnosti, gurači haubica, projektanti topova na kamionu i slični.
Šta se pjeniš? Koje države?NATO je banda koja napada druge države i otima im teritoriju, to valjda znaš?
Opet gluposti.
NATO je vojni savez, to valjda znaš.
Wow, vidi, neki tekst. Mora da je tako. Verovacu svemu sto pise.Četrdesetogodišnjoj Kamili Murashovi na kućnu je adresu došla kazna od 30.000 rubalja (oko 300 eura), nakon što ju je neki nasumični prolaznik tijekom vožnje metroom uslikao s ruksakom na kojem je bio bedž sa simbolom mira, uz natpis „Njet vojne” (rus. Ne ratu!). Fotografija uslikana pametnim telefonom prolaznika poslužila je kao dokazni materijal da Murashova „,diskreditira rusku vojsku”.
- Bila sam šokirana jer nisam mogla niti zamisliti da bi netko bio spreman prolaziti kroz pravne putešestvije kako bi dokazao svoje domoljublje – rekla je redakciji WSJ-a.
Vraćaju se stara dobra vremena..
A pici svugde je to tako jebaji gaČetrdesetogodišnjoj Kamili Murashovi na kućnu je adresu došla kazna od 30.000 rubalja (oko 300 eura), nakon što ju je neki nasumični prolaznik tijekom vožnje metroom uslikao s ruksakom na kojem je bio bedž sa simbolom mira, uz natpis „Njet vojne” (rus. Ne ratu!). Fotografija uslikana pametnim telefonom prolaznika poslužila je kao dokazni materijal da Murashova „,diskreditira rusku vojsku”.
- Bila sam šokirana jer nisam mogla niti zamisliti da bi netko bio spreman prolaziti kroz pravne putešestvije kako bi dokazao svoje domoljublje – rekla je redakciji WSJ-a.
Vraćaju se stara dobra vremena..
Jedna Nacija - Jedan Narod - Jedna Zemlja
To je sve sto Ukrajinci hoce! Da naprave etnicki cistu naciju. Ne kao sto je Hitler hteo, vec na neki njihov nacin, slicno tako.
Ne vidim sta ima lose u tome?
Wow imaš i link u tekstu vidi..Wow, vidi, neki tekst. Mora da je tako. Verovacu svemu sto pise.
Tako sam verovao i u Deda Mraza. Doduse, imao sam 3 godine.
Nacista nije imao pameti ni da ga iskopira kako treba.
Hint: Paste as plain text