Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O jbt, sad malo prešao komentare po srpskim portalima, kad ono, tamo ne vjeruju da je ruski brod potopljen, da je to zapadna propaganda, kliču ko budale Rusiji, pišu Rusija je najmoćnija država i zaštitnik Srbije.
Događaj je više potresao Srbiju nego Rusiju.

Poslednja izmena:
Vidim, demilitarizacija Rusije se nastavlja ubrzanim tokom.

Broj poginuliih NATO vojnika jos uvijek nula.
To vam je jedina uteha 0 nato poginulih, a što je nestallo preko po melenona bandera sledbenika to nikom ništa. Hit ste majlke mi.
Amerima i zapadnim podguznim muvama jos manje bitno.
Idemoooooooo na Ruse do poslednjeg ratnika ukrowermahta

To vam je jedina uteha 0 nato poginulih, a što je nestallo preko po melenona bandera sledbenika to nikom ništa. Hit ste majlke mi.
Amerima i zapadnim podguznim muvama jos manje bitno.
Idemoooooooo na Ruse do poslednjeg ratnika ukrowermahta
Ukrajinci se bore za svoju slobodu i odstranjivanje ruskog utjecaja.

Lijep sporedni efekat je taj da ce Ruse u toj borbi oslabiti do te mjere da ce njihov san o nekom multipolarnom svijetu u kojem se oni nesto pitaju, ostati samo san.

Dok Rusija troši bogatstvo na rat, njeno stanovništvo ubrzano siromaši.
Pitali penzića na ulici što misli o postavljenom božićnom boru na trgu.
Poludio je....

Umirovljenik za Božić u Ruskom Carstvu: "Penzija mi je 10k (=100€)! Imam 2 akademske diplome! Od čega zapravo živim, jedem pimpek neslan.....da li mi se sviđa prokleto drvo?!

Ovo sto oni pisu nema u medijima najgore vrste na zapadu vec klasicna patologija da se pise po svom nahodjenju.
Jedva cekam vojni slom Rusije,tad ce Marin da se obesi.
Tako je..pratim ratove još od 90-tih Hrvatska, BiH, Kosovo, Čečenija, Afganistan, Irak, Libija, Sirija, Jemen, Gaza, Somalija, valjda neke stvari znam bolje od zapadnih priučenih novinara koji piše po zadatku.

Pazi ja sam im na forum.hr pisao još na proljeće da nema ništa od ukrajinske ofenzive, jer im je Zapad namjerno šalje premalo oružja za ofenzivne operacije. Također sam vam na proljeće pisao da su Rusi istrošili balističke i krstareće projektile, pa se i to pokazalo kao istina.

Sad vam kažem, ako EU i SAD odobre pomoć za 2024, nema vam spasa. Pa čak i ako samo EU odobri pomoć za 2024, to će biti dovoljno Ukrajini da se brani.

1703602531611.png

Jel moze neko od kolega forumasa onako OPCENITO da prokomentarise ovu vest?
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/g...a-na-balkanu-protiv-velicanja-nacizma/sg03djp

Poludio je....

Umirovljenik za Božić u Ruskom Carstvu: "Penzija mi je 10k (=100€)! Imam 2 akademske diplome! Od čega zapravo živim, jedem ****** neslan.....da li mi se sviđa prokleto drvo?!
Jedna lasta ne čini proleće, A ni jesen jedan cvet uveli :whistling: :whistling:

Poludio je....

Umirovljenik za Božić u Ruskom Carstvu: "Penzija mi je 10k (=100€)! Imam 2 akademske diplome! Od čega zapravo živim, jedem pimpek neslan.....da li mi se sviđa prokleto drvo?!
Ako 30% populacije ima neku akademsku titulu, kakva je vrijednost tih titula kad ih svi imaju???

Tako je..pratim ratove još od 90-tih Hrvatska, BiH, Kosovo, Čečenija, Afganistan, Irak, Libija, Sirija, Jemen, Gaza, Somalija, valjda neke stvari znam bolje od zapadnih priučenih novinara koji piše po zadatku.

Pazi ja sam im na forum.hr pisao još na proljeće da nema ništa od ukrajinske ofenzive, jer im je Zapad namjerno šalje premalo oružja za ofenzivne operacije. Također sam vam na proljeće pisao da su Rusi istrošili balističke i krstareće projektile, pa se i to pokazalo kao istina.

Sad vam kažem, ako EU i SAD odobre pomoć za 2024, nema vam spasa. Pa čak i ako samo EU odobri pomoć za 2024, to će biti dovoljno Ukrajini da se brani.
Znaci Somalija nije vojno slomljena,a Rusija je pred vojnim slomom?
Bravo,presao si igricu.
Ako odobre pomoc to ce biti 15x da Rusima nema spasa,a oni cak i nisu proglasili ratno stanje.Ako Rusi proglase ratno stanje nema tih para gde ce zapadni nacisti moci da kupe mir na planeti.

¸Ti uopće ne vidiš širu sliku...Cjelokupni ruski vojni budžet za 2022, 2023 i 2024 će do zadnjeg centa biti potrošen za vođenje rata u Ukrajini. Ovde katastrofi nije kraj, cjelokupna tehnika ruske kopnene vojske u koju je ulagano od 1999-2022 je razbucana u Ukrajini.

Dok NATO u razdoblju 2022-2024 će uložiti u vojsku 3500 milijardi dolara/eura. Uopće niste najebali, spalite sve što imate u Ukrajini ,a neprijatelj svakim danom sve jači i jači.

Zapad je samo u ovoj godini proizveo cca 300 borbenih zrakoplova( F-35, F-15, F-16, Super Horneta, Rafala, Eurofightera), a da nisu izgubili nijedan zrakoplov...

Vi ste doslovno vojno pukli...najveća strateška greška koju je Rusija napravila od WW2, je ulazak u rat u Ukrajini.
Reci NE drogama.

Znaci Somalija nije vojno slomljena
Somalija ne postoji. To što je netko na političkoj karti svijeta obojao područje i nazvao ga Somalija, ne znači da država postoji. To je područje bez organizirane centralne vlasti od početka 90-tih...nitko ne govori o slomu Rusije, u smislu da će se raspasti, već da će se povući iz Ukrajine. Zapad ne bi dopustio slom Rusije iz više razloga, nuklearno oružje, tko će ispuniti power vakum itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back