Cista neminovnost. Samo ih sila drzi na okupu.Evo opet smaranje o raspadu Rusije,ja ni za pare ne bi mogao godinama da lupam iste gluposti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cista neminovnost. Samo ih sila drzi na okupu.Evo opet smaranje o raspadu Rusije,ja ni za pare ne bi mogao godinama da lupam iste gluposti
Onda Kadirov dodje u posed nuklearnog oruzja,pa ce biti kmeCista neminovnost. Samo ih sila drzi na okupu.
Uskoro prelaze na pad rublje, pa kadirov će dobit pesak u jajima i umire , Putin bubuljicu na dupetu umire.................Evo opet smaranje o raspadu Rusije,ja ni za pare ne bi mogao godinama da lupam iste gluposti
Neće, jer ih Zapad gladi perom po guzici.Kada se Rusija dovoljno oslabi vojno, pocinju unutrasnji nemiri u vidu raznoraznih seperatistickih pokreta.

Ovo sto oni pisu nema u medijima najgore vrste na zapadu vec klasicna patologija da se pise po svom nahodjenju.Uskoro prelaze na pad rublje, pa kadirov će dobit pesak u jajima i umire , Putin bubuljicu na dupetu umire.................
To vam je jedina uteha 0 nato poginulih, a što je nestallo preko po melenona bandera sledbenika to nikom ništa. Hit ste majlke mi.Vidim, demilitarizacija Rusije se nastavlja ubrzanim tokom.
Broj poginuliih NATO vojnika jos uvijek nula.
Ukrajinci se bore za svoju slobodu i odstranjivanje ruskog utjecaja.To vam je jedina uteha 0 nato poginulih, a što je nestallo preko po melenona bandera sledbenika to nikom ništa. Hit ste majlke mi.
Amerima i zapadnim podguznim muvama jos manje bitno.
Idemoooooooo na Ruse do poslednjeg ratnika ukrowermahta
U tome ce im pomoci podrska ndh na tviteru.Ukrajinci se bore za svoju slobodu i odstranjivanje ruskog utjecaja.
Lijep sporedni efekat je taj da ce Ruse u toj borbi oslabiti do te mjere da ce njihov san o nekom multipolarnom svijetu u kojem se oni nesto pitaju, ostati samo san.
Možda da probaš sa Krležom?Ima godinu dana iznajmija sam prostor u centru Lisabona,otvorija knjižaru,napunija je ruskim klasicima.Pušiona sam teška.Komu da se nayeben m. šta me nagovori da je ulaz rusa u Lisabon veći zicer od pobjede Vučka na izborima.![]()
Tako je..pratim ratove još od 90-tih Hrvatska, BiH, Kosovo, Čečenija, Afganistan, Irak, Libija, Sirija, Jemen, Gaza, Somalija, valjda neke stvari znam bolje od zapadnih priučenih novinara koji piše po zadatku.Ovo sto oni pisu nema u medijima najgore vrste na zapadu vec klasicna patologija da se pise po svom nahodjenju.
Jedva cekam vojni slom Rusije,tad ce Marin da se obesi.
ObrnutoDala baba dva dinara da udje u kolo, daje dinar da izadje.
Jedna lasta ne čini proleće, A ni jesen jedan cvet uveliDok Rusija troši bogatstvo na rat, njeno stanovništvo ubrzano siromaši.
Pitali penzića na ulici što misli o postavljenom božićnom boru na trgu.
Poludio je....
Umirovljenik za Božić u Ruskom Carstvu: "Penzija mi je 10k (=100€)! Imam 2 akademske diplome! Od čega zapravo živim, jedem ****** neslan.....da li mi se sviđa prokleto drvo?!

Ako 30% populacije ima neku akademsku titulu, kakva je vrijednost tih titula kad ih svi imaju???Dok Rusija troši bogatstvo na rat, njeno stanovništvo ubrzano siromaši.
Pitali penzića na ulici što misli o postavljenom božićnom boru na trgu.
Poludio je....
Umirovljenik za Božić u Ruskom Carstvu: "Penzija mi je 10k (=100€)! Imam 2 akademske diplome! Od čega zapravo živim, jedem pimpek neslan.....da li mi se sviđa prokleto drvo?!
Znaci Somalija nije vojno slomljena,a Rusija je pred vojnim slomom?Tako je..pratim ratove još od 90-tih Hrvatska, BiH, Kosovo, Čečenija, Afganistan, Irak, Libija, Sirija, Jemen, Gaza, Somalija, valjda neke stvari znam bolje od zapadnih priučenih novinara koji piše po zadatku.
Pazi ja sam im na forum.hr pisao još na proljeće da nema ništa od ukrajinske ofenzive, jer im je Zapad namjerno šalje premalo oružja za ofenzivne operacije. Također sam vam na proljeće pisao da su Rusi istrošili balističke i krstareće projektile, pa se i to pokazalo kao istina.
Sad vam kažem, ako EU i SAD odobre pomoć za 2024, nema vam spasa. Pa čak i ako samo EU odobri pomoć za 2024, to će biti dovoljno Ukrajini da se brani.
Reci NE drogama.¸Ti uopće ne vidiš širu sliku...Cjelokupni ruski vojni budžet za 2022, 2023 i 2024 će do zadnjeg centa biti potrošen za vođenje rata u Ukrajini. Ovde katastrofi nije kraj, cjelokupna tehnika ruske kopnene vojske u koju je ulagano od 1999-2022 je razbucana u Ukrajini.
Dok NATO u razdoblju 2022-2024 će uložiti u vojsku 3500 milijardi dolara/eura. Uopće niste najebali, spalite sve što imate u Ukrajini ,a neprijatelj svakim danom sve jači i jači.
Zapad je samo u ovoj godini proizveo cca 300 borbenih zrakoplova( F-35, F-15, F-16, Super Horneta, Rafala, Eurofightera), a da nisu izgubili nijedan zrakoplov...
Vi ste doslovno vojno pukli...najveća strateška greška koju je Rusija napravila od WW2, je ulazak u rat u Ukrajini.
Dosledni svojim korenima, geni su čudo !!!Pogledajte prilog 1471196
Jel moze neko od kolega forumasa onako OPCENITO da prokomentarise ovu vest?
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/g...a-na-balkanu-protiv-velicanja-nacizma/sg03djp
Pa ne traje sukob toliko.Tek nesto preko 600 dana.Tako da ste osvojili Mariknu koju osvajate od 2014, jel to??'
jedino ti je ovo boldovano tačnoNikakav ja slom nemam(ne radi projekcije), već prostom logikom rastavljam vaše bajke.
Sam sebe zakopavaPa ne traje sukob toliko.Tek nesto preko 600 dana.
Somalija ne postoji. To što je netko na političkoj karti svijeta obojao područje i nazvao ga Somalija, ne znači da država postoji. To je područje bez organizirane centralne vlasti od početka 90-tih...nitko ne govori o slomu Rusije, u smislu da će se raspasti, već da će se povući iz Ukrajine. Zapad ne bi dopustio slom Rusije iz više razloga, nuklearno oružje, tko će ispuniti power vakum itd...Znaci Somalija nije vojno slomljena
Ako sa dvije akademske diplome ima 100e penziju, zamisli koliko ima onaj koji ima samo osnovno obrazovanje.Jedna lasta ne čini proleće, A ni jesen jedan cvet uveli![]()
![]()