Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
I ne moraju, došli su da ostanu...Oberucke su ih prihvatili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne moraju, došli su da ostanu...Oberucke su ih prihvatili.
E to je već diskutabilno. Čuj, osvojili?Retardi sa 3000 tenkova osvojili cijelu Europu do Moskve i Staljingrada.
Ma nek idu i na mars njihov problemI ne moraju, došli su da ostanu...
Evo i mi smo nedavno staru kuću( ima 11 djelova i nikako da je prodamo ima 20 godina) prodali jednoj Ukrajinki, ona će je obnovit i preprodat..dakle već imamo ekonomske koristi od njih...Cuj Ukrajinci ce se preseliti u EU.
Pa ni ove izbeglice vise ne trpe![]()
Nek je sa srecom.Evo i mi smo nedavno staru kuću( ima 11 djelova i nikako da je prodamo iam 20 godina ) prodali jednoj Ukrajinki, ona će je obnovit i preprodat..dakle već imamo ekonomske koristi od njih...
Žena pljunila 160000 eura za kuću staru barem 100 godina u kojoj nitko 30 godina ne živi...Nek je sa srecom.
Pa bogati su otisli,sirotinja ostala.Žena pljunila 160000 eura za kuću staru barem 100 godina u kojoj nitko 30 godina ne živi...
Žena će tu uložit još barem 100-120k eura...inače bogatiji Europljani su ludi za starim kamenim ruševnim kućama po Dalmaciji...otkupe desetine dijelova, ulože u obnovu i imamo cakup-pakum uređene stare dijelove gradova i manjih mista...i baš se trude do detalja, da obnova bude što autentičnija.Pa bogati su otisli,sirotinja ostala.
Iselili se zene, deca i starci, i oni doprinose, ili su se iselili mladi a matori na frontu, To mi nejasno maloI ne moraju, došli su da ostanu...
SVO je doživjela takav kolaps u samo tri mjeseca od svog početka, da kolaps Barbarosse pred Moskvom izgleda kao piknik.
A sad se vi tješite koliko hoćete.
i americkim proizvodjacima oruzjaVjeruj ti ruskoj propagandi.Ukrajinski naseljenici doprinose EU ekonomskoj moći.
Vidis da su im broj mrtvih izbacili iz retorike i samo ponavaljaju kao Zelenski dajte pare,oruzje i pobedicemo,to sto nece imati ko da koristi oruzje nema veze.i americkim proizvodjacima oruzja
na kraju ce da ispadne da je sve bio biznis poduhvat, 'bes mrtve i sto je rusija pobedila