Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.464
Deepstate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini ići će od zapadne alijanse preko 100 milijardi USD za 2024 Ukrajini. Plus ukrajinskih 45 milijardi USD koji po ppp vrijede gotovo 100 milijardi.Znaci nema vise ulaganja u ukrajinu
Ja ne znam jel gledamo isti front...gubici ruske opreme su astronomski, a pomaci nepostojeći.Ne ide na frontu
Kolko milijardi,a kontraofanziva nistaNe brini ići će od zapadne alijanse preko 100 milijardi USD za 2024 Ukrajini. Plus ukrajinskih 45 milijardi USD koji po ppp vrijede gotovo 100 milijardi.
Ja ne znam jel gledamo isti front...gubici ruske opreme su astronomski, a pomaci nepostojeći.
Pa Putin je potrošio 1500 milijardi USD u 20 godina da bi SVO doživjela katastrofu nakon svega 30 dana...Kolko milijardi,a kontraofanziva nista
Ova brojka je bliza Americi i Avganistanu.Pa Putin je potrošio 1500 milijardi USD u 20 godina da bi SVO doživjela katastrofu nakon svega 30 dana...![]()
20 godina..neš ti para...Odakle Rusima toliko para sa ekonomijom Italije?
Lose ti ide to racunanje20 godina..neš ti para...
Nije isto,poredis Hrvatsku i Rusiju20 godina..neš ti para...
Ovo ti je isto da RH upadne u Z.Hercegovinu i onda 3 mjeseca osvaja Grude( Bahmut)...luzeri nesposobni...
Ide dobro...cijelokupno Putinovo bitisanje na vlasti je bilo priprema ruske vojske na obnovu SSSR. I prnili u fenjer nakon 30 dana SVO. Katastrofa epskih razmjera, njemački poraz pred Moskvom, Staljingradom i Kurskom, eto toliko su Rusi spušili u prva 2-3 mjeseca SVO-a...Lose ti ide to racunanje
Ma kakav sssr,gde ti odeIde dobro...cijelokupno Putinovo bitisanje na vlasti je bilo priprema ruske vojske na obnovu SSSR. I prnili u fenjer nakon 30 dana.
Stigli racuni za grejanje pa spira ljagu,najgora vlada od 1945.Dakle, Amerikanci su mu uništili Severni tok 1 i 2, a Rusija je ta koja odbija da Nemačku snabdeva energijom. Puno je i od Šolca.
![]()
Mene memorija dobro služi , par tjedana i mjeseci prije SVO. bila je intervencija u Kazahstanu i Bjelorusiji. Trebala je proći SVO i eto ti obnove SSSR-a.Ma kakav sssr,gde ti ode
Ma to nije bilo nista ozbiljno,reseno za 24 sata.Mene memorija dobro služi , par tjedana i mjeseci prije SVO. bila je intervencija u Kazahstanu i Bjelorusiji. Trebala je proći SVO i eto ti obnove SSSR-a.
Tako su mislili i sa Ukrajinom da će biti riješeno u 72h....kad ono zajeb, a bez Ukrajine(njene populacije, ne teritorije) nema ni ruske imperije. Duginove riječi.Ma to nije bilo nista ozbiljno,reseno za 24 sata.
Nisu Rusi mislili nista za 72 sata.Tako su mislili i sa Ukrajinom da će biti riješeno u 72h....kad ono zajeb, a bez Ukrajine(njene populacije, ne teritorije) nema ni ruske imperije. Duginove riječi.
Da nisu mislili, ne bi izgubili polovinu okupiranog teritorija u tri mjeseca od početka SVO-a, i zapeli u rovovskom ratu preko 15 mjesec, bez da su napredovali pedlja, a tope se u vojnoj tehnici samo tako.Nisu Rusi mislili nista za 72 sata.
Nigde nema izjave o 72 sata,mani me tih foraDa nisu mislili, ne bi izgubili polovinu okupiranog teritorija u tri mjeseca od početka SVO-a, i zapeli u rovovskom ratu preko 15 mjesec, bez da su napredovali pedlja, a tope se u vojnoj tehnici samo tako.