Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.828
Pa i Putin voli Rusiju.Nema ovde rusofila samo putinista i natofila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Putin voli Rusiju.Nema ovde rusofila samo putinista i natofila
Ispala iz zrakomlata?Nakon DNK analize, ustanovljeno je da se radi o Picojnerovoj haubici

Upravo tako ste silovali Irak, i Libiju
Nego, da te pitam ja nešto , onako sa strane, šta misliš jesi li se ti spremio u bežaniju ako Rusi pregaze Ukrajinu ?
Pametno. Čujem da će Rusi preko Bugarske ući na Balkan. Ameri neće zbog Bugara dizati Tridente definitivno.Za Ukrajinu još ne, ali ako pukne puška prema Poljskoj ili Baltiku, čif je na prvom avionu prema južnoj hemisferi, jer sjeverna uskoro neće biti nastanjiva

Šta će to promeniti?Danas procitah da su izbori za Putina 17.marta 2024.
Mozda zato Rusi krecu zimi da zavrse sve do izbora.
"Почетком новембра на интернету се појавио видео који приказује употребу необичних пројектила и брзо је стекао популарност. Приказује муњу како удара у скривену непријатељску земуницу.

Pametno. Čujem da će Rusi preko Bugarske ući na Balkan. Ameri neće zbog Bugara dizati Tridente definitivno.
A jedna od većih baza biće tamo kod vas u NDH aziji ?

Dakle poraz Ukrajine već prihvataš?Neće Rusi nikamo ući, ja da sam na tvojem mjestu isto bih planirao preseljenje na južnu hemisferu ako Rusi krenu na Poljsku ili Litvu
Dakle poraz Ukrajine već prihvataš?
Šta ako Rusi krenu na Poljsku ili Litvu, iako znamo da neće?
Radije bi nuklearni konflikt nego da se SAD smiri i ostavi ih na miru?

Ma koja Poljska (o Litvi da ne komentarišem) tamo nema ruskog stanovništva, tamo bi Rusi primenili oružje za masovno uništenje (nenuklearno), Varšava bi kapitulirala za 7 dana.Neće Rusi nikamo ući, ja da sam na tvojem mjestu isto bih planirao preseljenje na južnu hemisferu ako Rusi krenu na Poljsku ili Litvu

Poceli da vas zastrasuju cinjenicom da ce Rusija da napadne nato.Kakav poraz, to su vaše halucinacije, još će se tjerati po Ukrajini, daleko je to od gotovog...
A što se tiče nuklearnog konflikta, ne pita se mene šta bih ja htio ili ne bi htio, ako Rusija krene na članicu NATO pakta ja ti garantiram da će milijuni izginuti, niti ne mora biti nuklearnog rata, i konvencionalni rat će pobiti milijune, i Rusa i svih ostalih
Poceli da vas zastrasuju cinjenicom da ce Rusija da napadne nato.

Nema nista od napada na Baltik.A sto se ti trzas,daleko siŠta bi ko koga zastrašivao, to je realan razvoj događaja ukoliko Ukrajina padne pod rusku čizmu, fašizam se ne zaustavlja, fašizam se širi dok ne dobije po zubima, tako će i ruski
"Почетком новембра на интернету се појавио видео који приказује употребу необичних пројектила и брзо је стекао популарност. Приказује муњу како удара у скривену непријатељску земуницу.Kakav poraz, to su vaše halucinacije, još će se tjerati po Ukrajini, daleko je to od gotovog...
A što se tiče nuklearnog konflikta, ne pita se mene šta bih ja htio ili ne bi htio, ako Rusija krene na članicu NATO pakta ja ti garantiram da će milijuni izginuti, niti ne mora biti nuklearnog rata, i konvencionalni rat će pobiti milijune, i Rusa i svih ostalih

Ne sumnjam, hoces reci da Hitler nije voleo Nemacku, voli je na neki naopak nacin, napravio neke male pomake u ekonomiji zahvaljujuci visokim cenama nafte nakon 2000. a trebalo je i moglo mnogo vise. Proveri cenu nafte 90ih i kasnije.Pa i Putin voli Rusiju.