kazu bas slusam da su ukre povratile 50% teritorije koju su rusi zauzeliI sta kazu nafopedofili, Rusija nije povukla svoje snage iz okoline Kijeva. ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu bas slusam da su ukre povratile 50% teritorije koju su rusi zauzeliI sta kazu nafopedofili, Rusija nije povukla svoje snage iz okoline Kijeva. ?![]()
on je bio ranjen cak,a ti podrzavas ubijanje ukra iza monitora, ali samo za pare [pomoc], zaista kukavickiDobar ovaj Deki, veilca borbu a drzi se podalje od fronta, nije mu dosta vrbovanja Srba za Putinov rat nego je sad presao i na kosooke po Aziji, postace mlad boracki penzioner.
to ne tvrde oni, halo nepismeni, vec [fali THE] The Guardian, lepo pise za pismeneDa Rusima ide tako dobro objavili bi standardne statističke podatke, a ne ih skrivali već više od godinu dana.
Tako mogu svašta tvrditi . To je ionako obračun u rubljama, a rublja pala 55%
Prvo se radi o ljudskoj bedi, zapravo neljudskosti i necovestvu [-U-bojna], pa potom o glupostima kojima nas zasipaju nepismenjakovici, ne samo funkcionalno, vec generalno nepismeniКада неко из ових очигледних чињеница извуче закључак да се радило о додатној помоћи Украјини за рат који је желела, једини закључак је да се ради о функционалној неписмености.
pljuje ranjavanog dekija, hvali ukra grobnicu, iza monitora - ne smem da se izrazim, garant bih bio banovanНе, мислим да си ти са таквим погледом неупоредиво више за жаљење
Naslovi kao da Ukrajinci brane Bahmutkazu bas slusam da su ukre povratile 50% teritorije koju su rusi zauzeli
ne. slusao sam lojd ostina na konferenciji povodom ove razmene talaca valjda, a koji opravdava americku pomoc ukrajini povratkom tih 50%, ne kaze da su se rusi sami povukliNaslovi kao da Ukrajinci brane Bahmut
Prvo malo poradi na sebi, proširi vidikeMogu da ti ponudim neke izvore.Ako hoces da citas,da se edukujes.Da budes pametan.Da ne guras stvari gde ne mogu da stanu.Pogledajte prilog 1452899
Mislim da niko nista nece uzimati od Ukrajine osim onoga sto ce Rusija osloboditi i aneksiratiNe mislim ni ja nista lose o tome, Kanada daje zemlju u zakup Amerima, Australija Kinezima i Japancma ali mi je smesno kad neko "zali" samo kad to isto radi Ukrajina i raduje se sto ce Rumunija uzeti delove Ukrajine.
kako u usa koja se raspada iznutrane. slusao sam lojd ostina na konferenciji povodom ove razmene talaca valjda, a koji opravdava americku pomoc ukrajini povratkom tih 50%, ne kaze da su se rusi sami povukli
u smislu, kao nismo ih pomagali za badava, eto, imaju taj rezultat, oterali su okupatora povrativsi cak tih 50% sto su rusi zauzeli - znaci bari nas amere da nastavimo da dajemo i za ukre, a ne samo za izrael sada
ima tako i tekstova o ukra uspesima, ja citam i cudim se, a ovo je bila konferencija za stampu
sta znam, rusi ako su sisali vesla, neka ih opet nasankaju, ako hoce da se zamrzne linija fronta, i status kvo
https://srbin.info/svet/bildsad-i-b...oruzja-ukrajini-da-bi-je-naveli-da-pregovara/
Ruski vodokotlić nakon ukrajinskog nevremena.
Ruski vodokotlić nakon ukrajinskog nevremena.
Gubitci minimalni, ranjeni se već odmaraju o državnom trošku u Sočiju
https://lat.rt.rs/rusija/63608-ramzan-kadirov-harkovska-oblast-ceceni-rusija-ukrajina/Кадиров: Војници батаљона Ахмат уништили украјинско упориште у Харкову Ваздушно извиђање је правовремено пренело координате минобацачкој батерији, након чега је извршен прецизан удар, саопштио је председник Чеченије
jos uvek bolje nego u ostatku sveta, i bajden mi deluje razborito i pametnokako u usa koja se raspada iznutra
to je onda zamrznuti konflikt, zastita svojih novoruskih oblasti, ali polovican uspeh svo, demilitarizacija nije sprovedena 100%, vec se ostavlja 50% mogucnosti da se za 10 godina sukob nastaviMislim da niko nista nece uzimati od Ukrajine osim onoga sto ce Rusija osloboditi i aneksirati
Radim ja na sebi ali toliko ne mogu.Ti si supermen.Koliko je meni poznato to nikome nije poslo za rukom.Prvo malo poradi na sebi, proširi vidike