Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deki je koko Ukre za pare, ja to nisam podrzavao sigurno kao ni one placenike sto su ubijal Ruse, odakle Ti to?on je bio ranjen cak,a ti podrzavas ubijanje ukra iza monitora, ali samo za pare [pomoc], zaista kukavicki
Dzaba se trudis putinisti su previse zatrovani ove dve karte sam im poturao pod nos na samom pocetku teme, komentari su uvek bili Ha,ha, ha laz zapad, wikipedia gde pise ko sta hoce i slicno.
deki kada je "kokao ukre" imao je pasos LNR. tkd nije bio placenik nego redovna milicija LNR koja je imala mesecnu platu oko 750 evraDeki je koko Ukre za pare, ja to nisam podrzavao sigurno kao ni one placenike sto su ubijal Ruse, odakle Ti to?
Ruski vodokotlić nakon ukrajinskog nevremena.
Gubitci minimalni, ranjeni se već odmaraju o državnom trošku u Sočiju
Деки је постао јавна личност, нека врста симбола, на фронту се доказао у своје време, а сада се доказује и у функцији промоције СВО. Не може да се више третира као обичан борац. Непријатељ би радије приказао његову слику као убијеног него стотине других.Pa za sta god je radio, nije vise na frontu, vec samo kao reporter i zasluzio je. Sa moje strane ima puno postovanje za sve sto je uradio i smatram da je heroj kako Rusije tako i Srbije, iako smo licno u sukobu po politickim pogledima, to nije ni vazno.
to je onda zamrznuti konflikt, zastita svojih novoruskih oblasti, ali polovican uspeh svo, demilitarizacija nije sprovedena 100%, vec se ostavlja 50% mogucnosti da se za 10 godina sukob nastavi
Украјина није дала своју земљу у закуп, она ју је продала Блек Року.Ne mislim ni ja nista lose o tome, Kanada daje zemlju u zakup Amerima, Australija Kinezima i Japancma ali mi je smesno kad neko "zali" samo kad to isto radi Ukrajina i raduje se sto ce Rumunija uzeti delove Ukrajine.
"Украјина је вечна и непобедива" то ћете говорити и послије десетак година, када се са носталгијом будете сјећали да је некад постојала!Украјина је вечна и непобедива.

Украјина је вечна и непобедива.
Toliko su vam Rusi pobili NATO nacista da vise nemate koga da posaljete na front. Poceli ste strance i decu da mobilisete .
Do poslednjeg NATO naciste!
Zivela Rusija!!!
Putin je pravoslavni car!
Већ 2 године покушавате да је угушите."Украјина је вечна и непобедива" то ћете говорити и послије десетак година, када се са носталгијом будете сјећали да је некад постојала!![]()
Što bi sad dali za Minske sporazume....Pred Ukrima je alternativa: kapitulacija ili ostati bez kompletne teritorije.
Pobjeda Trumpa dovela bi do pregovora.Sa Zeleskim nisu mogući pregovori.
Pregovori o Ukrajini, šta se tiče Rusa, mogu u sklopu pregovora o bezbednosti u Evropi,sa USA.
Bajden je senilna starkelja i jasno je da mu ''njegovi'' neće dopustiti pregovore sa Putinom.
Šta misliš na šta bi to ličilo? Pa taj tip pokušava da košulju navuče na noge, kako da vodi pregovore?
Druga stvar je šta, nakon iskustava sa Minskim sporazumima, Rusi ne veruju kolektivnom Zapadu i njihovim potpisima i garancijama.
Dakle pregovori nisu opcija, bar u dogledno vreme.
O da, Rusi će i dalje vikati da su otvoreni za pregovore, ali primirja i ''zamrzavanja'' sukoba neće biti.
Uslov svih uslova je obezbediti da NATO nikad ne bude prisutan u Ukrajini.
Znači za Donjeck završava agonija.Live UA Map (pro ukrajinski)
Ako im je mapa tačna, ukropima u Avdijevci su dani odbrojani.
Više nije moguće snabdevanje ili povlačenje bez trpljenja teških udara.
![]()
Bježanija će izgledati otprilike isto kao ona iz Bahmuta, gdje je tekla ukropska priprema za olimpijadu, uz scene "bježte noge, possra vas uzica",i srećne dobitnike kojima je ista ostala čitava! Otprilike ovako:Live UA Map (pro ukrajinski)
Ako im je mapa tačna, ukropima u Avdijevci su dani odbrojani.
Više nije moguće snabdevanje ili povlačenje bez trpljenja teških udara.
![]()