Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Војни комесар изнео запањујуће податке: У Украјини 99% мушкараца су дезертери​

11:30 22.11.2023.
0

99% украјинских мушкараца су дезертери, изјавио је представник територијалног центра набавке (ТЦК) Јуриј Семчук. Његове речи преноси УНИАН.​

Према његовим речима, елита је отишла, а у Украјини су остали само генетски робови. Као пример, Семчук је навео добровољца који је отишао на фронт због тешких односа са женом.
Како је рекао Семчук, украјинско друштво се исцрпљује, а у земљи су остали људи који су спремни „бити под управом било кога“.

Према проценама украјинске стране, од мобилизације је успело да се сакрије око 20.000 мушкараца. Укупно је покушало да побегне из земље око 40.000, али је у половини случајева покушај био спречен од стране правосудних органа.
Осим тога, већ је неколико пута речено да ће Украјина морати да прошири мобилизацију како би адекватно реаговала на оно што се дешава на фронту.

I taj 1% što je ostao dvije godine iebe nanu rusima 🤣🤣🤣

za 10 nedelja ulazi u treću godinu

Питај неко ко зна да подели 93 са 7 па онда лупетај о недељама, доооообро полунеписмени заставниче.
Види се да ниси поново уписао основну школу што би морао учинити због себе.

Тродневнa је билa само за медије – иначе, рат је лична жеља самог Путина и његовог најужег круга људи. Има жељу за Наполеоновом славом. Ово је познато. Али са славом једног од најславнијих генерала долази и његов јадан крај. Надам се да ћемо томе сведочити. Ускоро.
Kakvu je to slavu imao ili stekao Napoleon kad je porazen?!
A vidi ovo
2023-11-22 21.04.54 www.distancecalculator.net 6f5de4335203.jpg

A istorija nas uci da Rusima treba vremena da se konsoliduju,da se odluce,da se zalaufaju,ali kada krenu-idu k'o popi**eli.I nista ih ne zaustavlja.I to smo videli pre 80-tak godina.

još na početku ruske agresije sam govorio da rat traje godinu dana, pa su mi se rusofili smejali, pa kad se rusima rat otego više od godine, govorio sam da se dve godine rusi muče u ukrajini, evo sad kažem da je tri godine.... i kao i uvek - u pravu sam

Је ли ти неко отворио очи да видиш како је 2022 - 2014 = 8? Рат тамо траје од 2014. године, дооооообро полунеписмени заставниче.

Док Путин данас спомиње завршење рата а не никакве СВО, значи да је понестало пара за даље ратовање. Цене нафте падају. Украјинци су одбранили своју државност. Украјина неће нестати са политичке карте света. Реформе се брзо проводе и за највише пет-шест година ће ући у Европску унију. Велике жртве су поднели, али остаје им слобода. Русији ће вероватно остати део Украјине, али зато губи целу Украјину и Европску унију као партнера, улагача, тржиште... Рат је реално гледан готов. Украјинци су морални победници.

Питај неко ко зна да подели 93 са 7 па онда лупетај о недељама, доооообро полунеписмени заставниче.
Види се да ниси поново уписао основну школу што би морао учинити због себе.
topli brate, vjerujem da tebi nedelje prolaze brže od ostalih

Је ли ти неко отворио очи да видиш како је 2022 - 2014 = 8? Рат тамо траје од 2014. године, дооооообро полунеписмени заставниче.
topli brate, sad će da te kazne iz štaba jer specijalnu vojnu operaciju nazivaš ratom, što je podmukla i pokvarena propaganda pomahnitalih krvožednih nato ustaško vatikansko masonsko cionističko europsko nacističko zločinačkih centara moći

Српскохрватски језик (srbohrvaščina) који сам учио још за време СФРЈ, једне озбиљне државе. Националистима све смета и све им је сумњиво.

Са тобом не дискутујем. Тражио сам помоћ познавалаца језика а ти то ниси.

topli brate, sad će da te kazne iz štaba jer specijalnu vojnu operaciju nazivaš ratom, što je podmukla i pokvarena propaganda pomahnitalih krvožednih nato ustaško vatikansko masonsko cionističko europsko nacističko zločinačkih centara moći

Идиотско тумачење једне чисто административне одлуке руске државе која мене не дотиче, добро полунеписмени заставниче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back