Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.294

У Украјину је пребачено укупно 220 хаубица овог типа.
Према проценама (Lost Armor), више од 140 хаубица овог типа је већ уништено/оштећено (пребројане су само потврђене епизоде)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi mi šta se desilo kad si se probudio.Ти канда сумњаш да ће да изађу?
Немачка је пропала,Дојче Банк је пропала,Браћа Румуни једва чекају да им дође Рус и спасе их Нато-База(то више нико нема Лову да то одржава,прича се да Румуни имају и амер. нуклеарни Потенцијал на својој територији),
Америка пред Изборима,
она бугарска Гоувна увела неке Царине за Блокаду јужног Тока са свим Тим Царинама,ако Орбан Полуди има да САРАНИ ТЕ БУГАРЕ(ми и нема потребе се мешамо),
Италијани у свом Безнађу контрирају својој ЕУ тиме што неће праве Месо из >Лабораторија ШТО ЈЕ ДИРЕКТНИ ЕКОНОМСКИ УДАР на амере,
Ови Пољаци се још нешто куробецају тако Рус мор да изађе на Дунав да би окупирао Пољску....
И СВИМА ће Рус..
маму мамину![]()
Naravno da je rat.Zapad protiv Rusije a teren ti je poznat.Opa, sad je rat a ne specijalna vojna operacija?![]()
pa jel zato mi ameri da dajemo nase avione, da i sa njima beze za rusiju?
e, nije zezanje, kako bas sad taj ukra da zdimi za rusiju kada je vec dogovoreno da dobiju f16? tipujem da ce se sve otkazati, pusti ti to da je od pocetka bio izdajnik, sto kazu ukre, kako mi da znamo da vec ne dogovara neki da zdimi sa f16 u rysiju?Ви Амери би могли да се закачите са Мексиком ако њихов предсједник настави да буде шармантан...
Wtf?Demilitarizacija u svoj punini te riječi...
Jedino da lete amerikanci u njima,sto nije iskljucenoe, nije zezanje, kako bas sad taj ukra da zdimi za rusiju kada je vec dogovoreno da dobiju f16? tipujem da ce se sve otkazati, pusti ti to da je od pocetka bio izdajnik, sto kazu ukre, kako mi da znamo da vec ne dogovara neki da zdimi sa f16 u rysiju?
MmmУкрајина изнела непобитне чињенице о припремама Русије за „Мајдан-3“
Događanja su vrlo jasna. Rusija brani ruske interese, kao svaka imperija. USA se brani u Afganistanu, a da Rusija ne bi smjela na svojim granicama. Neće ići. A događanja u ex Yu su dogovorena na republičkim razinama. Stvaranje novih elita i pljačka. Imovinski rat.nisi mi jasna, imaš potpuno iracionalnu simpatiju i naklonost za ruski teror i agresiju nad ukrajincima, kao i iracionalnu simpatiju i naklonost za srbijanski teror i agresiju nad svima u okruženju prije 30 godina, a onda pak potpuno racionalno rezoniraš arapski terorizam i razumiješ izraelske napore da osiguraju sigurnost za svoj narod... upotrebom sile i oružja... de se resetiraj
Da nije sjajno za Ukrajinu.S obzirom da su u kontraofanzivi a primorani da se brane,to je tebi sjajan scenario.
e, nije zezanje, kako bas sad taj ukra da zdimi za rusiju kada je vec dogovoreno da dobiju f16? tipujem da ce se sve otkazati, pusti ti to da je od pocetka bio izdajnik, sto kazu ukre, kako mi da znamo da vec ne dogovara neki da zdimi sa f16 u rysiju?
Ne znam ko je veci dilkan, ti Poglavico ili Mej Bregami...
Обично "топче на камиону".
Mene nije sramota jer to nisam nikad izjavio.Znači, nakon svih onih silnih hvalospjeva Rusima, navodnoj drugoj vojnoj sili svijeta, nakon svih onih hvalospjeva "genijalnom šahisti", nakon svih onih genijalnih maskirovki i kotlića o kojima ste halucinirali, nakon svih onih Lisabona i Berlina o kojima ste maštali, nakon svih onih prosera o "uništenom ukrajinskom pzo, floti, zrakoplovstvu, vojsci, tranaformatorima", nakon svega toga izjaviš ovako nešto?
I nije te sramota?
Nisam ni tražila. Učila sam.Nisi ti tamo nasla pravog muskarca.
Instalirace je svakako,ovaj put na silu i uz nebrojene a nepotrebne ukrajinske grobove.
Brojke ne lazu !??!....obrati paznju na brojke koje postavlja Msistlav i brojke koje postavlja tvoj Mej Bregami...prvi je unistio (brojkama) preko 5000 ruskih tenkova, dok drugi ima oko 2600 unistenih ruskih tenkova...koje brojke ne lazu, genijalcino..Prika, brojke ne lažu
Nakon ovog rata Rusija će biti vojna sila u rangu Irske![]()
Mene nije sramota jer to nisam nikad izjavio.
Tebe da bude sram sto izmisljas stvari koje nisam rekao.
A kotlic dolazi,pvo nema Ukrajina odavno,niti avione,Ukrajina rezerve razvlaci po frontu,ako ne odbrane Avdejevku nadam se da su odugovlacenjem uspeli da izgrade linije odbrane prema Slavjansku.
Brojke ne lazu !??!....obrati paznju na brojke koje postavlja Msistlav i brojke koje postavlja tvoj Mej Bregami...prvi je unistio (brojkama) preko 5000 ruskih tenkova, dok drugi ima oko 2600 unistenih ruskih tenkova...koje brojke ne lazu, genijalcino..
Naravno da je rat.Zapad protiv Rusije a teren ti je poznat.
ТопЋе на камионЋеОбично "топче на камиону".![]()
Kad vec Avdejevku nazivas selom spomeni Rabotino gde je izginulo daleko vise ljudi nego u Bahmutu.Eto, Rusima tako dobro ide da nakon dvije godine rata ne mogu osvojiti jebeno selo na dva km od glavnog grada Donbasa, eto, i kad ga osvoje, ako ga osvoje, opet se ništa dramatično neće desiti, kao što se nije desilo niti padom Bahmuta, kad ste arlaukali o padu fronta, halucinirali o pravcima prema Kijevu i šta ja znam šta, a dogodilo se upravo ništa.
Vi uopće ne shvaćate šta gledate, gledate uništavanje ruske vojne i političke moći u besmislenim borbama za neke tamo beznačajne ukrajinske pripizdine, i onda još tvrdite da je to ruski uspjeh i ukrajinski neuspjeh![]()
A tako...sad si nam sve objasio, pogotovo ono o brojkama....Vjerojatno su točnije veće brojke, Rusi su poznati po izginuću u masama, da su pametni bilo bi ih ko Kineza, ali eto![]()
Ooooo daaaNemaće opet struje???
Pa dobro kako vam više ne dosadi![]()