Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Pala je zeleznicicka stanica Klescejevka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusa dezertera imas mnogo vec sada sirom sveta a bilo bi i Svaba, zasto ne bi bilo Srba i Turaka?pitam se hipotetski ako njemačka npr. zarati s rusijom hoće li srbi i turci s dojče pasošom ići na istočni front ili dezertirati u svoje ognjište u zverinjaku kako kaže Boba..
pitam se hipotetski ako njemačka npr. zarati s rusijom hoće li srbi i turci s dojče pasošom ići na istočni front ili dezertirati u svoje ognjište u zverinjaku kako kaže Boba..
Ja sam studirala vani od 1986-1991. Namjera mi je bila i ostati, odnosno otići možda u koju drugu državu zapadne Europe, ali odbio me mentalitet, hladnoća odnosa u germanskom svijetu. Nema tog posla zbog kojeg bih odustala od života i druženja. Tamo nemaš s kim na kavu. A još je u to vrijeme bilo relatvino sigurno i nisu postojale non go zone po mnogim gradovima.Moj brat od tetke se posle 10+ godina vraća iz SAD, već je kupio kuću u okolini Skoplja, potpuno razočaran.
Oženio se Makedonkom koja je tamo rođena, dakle nisu krenuli od nule, imali su njene kao pomoć, on je ekstra radnik sa dobrom ekspertizom, već godinama mi se žali kako im je život jednostavno nekvalitetan tamo i sada je digao ruke.
Kolega programer (senior) je otišao u Kanadu i kupio kuću, vratio se pre 3 godine isto razočaran životom tamo, ali sa pričom da se možda vrate, naravno nisu ni oni, ovde im je super. Ja sam isto prošao školovanje sa idejom da ću otići na Zapad, predomislio sam se i konačno odustao od te ideje pre 5-6 godina.
Bila nekad obećana zemlja, to je prošlost.
nisi mi jasna, imaš potpuno iracionalnu simpatiju i naklonost za ruski teror i agresiju nad ukrajincima, kao i iracionalnu simpatiju i naklonost za srbijanski teror i agresiju nad svima u okruženju prije 30 godina, a onda pak potpuno racionalno rezoniraš arapski terorizam i razumiješ izraelske napore da osiguraju sigurnost za svoj narod... upotrebom sile i oružja... de se resetirajZa što se Ukrajinci bore? Za to da mogu mladost iseliti u Irsku, Njemačku, i ostale LGBT zemlje, a oni da se kulturno obogate Nepalcima, Pakijima i Filipincima kao mi, a da im ukrajinski HDZ bude elita. Opravdani cilj, nek se samo bore....
Rusija mora da pojaca bombardovanje Ukrajine,neselektivno,tepih bombardovanje,FAB2000 u centar Kijeva.nisi mi jasna, imaš potpuno iracionalnu simpatiju i naklonost za ruski teror i agresiju nad ukrajincima, kao i iracionalnu simpatiju i naklonost za srbijanski teror i agresiju nad svima u okruženju prije 30 godina, a onda pak potpuno racionalno rezoniraš arapski terorizam i razumiješ izraelske napore da osiguraju sigurnost za svoj narod... upotrebom sile i oružja... de se resetiraj
vratiće se to rusiji, samo polako... uskoro će početi pristizati sredstva koja će ekvivalentno padati po s početka rubnim ruskim gradovima a kasnije po cijeloj rusiji... bit će tidam jdam...Rusija mora da pojaca bombardovanje Ukrajine,neselektivno,tepih bombardovanje,FAB2000 u centar Kijeva.
U ovo ni sam ne verujes sto pises.vratiće se to rusiji, samo polako... uskoro će početi pristizati sredstva koja će ekvivalentno padati po s početka rubnim ruskim gradovima a kasnije po cijeloj rusiji... bit će tidam jdam...![]()
Podanistvo bez granica. Ali dobro. I tako se prezivljava.ako je berlin je pao Odžak nije... ne bi ni pao da vam staljin nije poslao ucijenjene ustaške legionare koje ste poslali prvo na čačak da vam oni istjeraju švabe, a potom ste ih gurali ispred sebe i na Odžak... i bili smo u pravu Berlinne da nije pao nego ga eno upravlja cijelom europom...jedino se jhoš vi opirete
rat nam je bio nametnut,
Zgodan izgovor za poraz od ljudi u papucama.druze tiksi, taj rat nije sluzio da bi se pobedilo, nego da bi se 20 godina odrzavao.
i sva tehnika i sve sto je ostavljeno su korporacije debelo naplatile
jedini koji su u tom ratu popusili jestu poreski obveznici.
oni koji drze konce u rukama su debelo zaradili
20 godina se zaradjivalo od izmisljene bajke. uzete su gomile milijardi dolara, malo li je?
Koga smo mi to terorisali majke ti?!Pa onaj vas je u sred Beograda mrtav hladan izjavio da je njegov posao obavljen i da Jugoslavije vise nema i otisao iz istog tog Beograda a da mu dlaka sa glave nije falila.Pricam o Stepanu Mesicu.To je bilo jer ste vi to tako hteli,dva ili tri puta smo vas prihvatali i sa vama pravili drzavu a vi nam tako vracali.O cemu ti to?nisi mi jasna, imaš potpuno iracionalnu simpatiju i naklonost za ruski teror i agresiju nad ukrajincima, kao i iracionalnu simpatiju i naklonost za srbijanski teror i agresiju nad svima u okruženju prije 30 godina, a onda pak potpuno racionalno rezoniraš arapski terorizam i razumiješ izraelske napore da osiguraju sigurnost za svoj narod... upotrebom sile i oružja... de se resetiraj
Ima još, evo i oslobodilaca Belgoroda. Trebalo je da skrenu levo kod Albukerkija.Verbovo
Starost 19,21,23,30 godina.
Obuku prošli u Velikoj Britaniji. Kako tvrde fiktivnu, ispalili su 30 metaka tokom cele obuke.
Sada su na sigurnom, živi.
Ovo je predivno. Njihovi životi su mnogo vredniji od borbe za korumpirani, podanički, nacistički režim, koji nije vredan toga
![]()
Amerika kad bi mu dala ceo svoj javni dug opet nista ne bi uradio.Zelenski plače dajte nam pare, a ovi sa zapada mu odgovaraju beži tamo. Sada nam je Izrael važniji od tebe,![]()
Čan ni Putina ne interesuje Zelenski. Putina interesuje Ukrajna.Amerika kad bi mu dala ceo svoj javni dug opet nista ne bi uradio.
Mozda bi platio Putinu da ga ne dira vise