Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako je berlin je pao Odžak nije... ne bi ni pao da vam staljin nije poslao ucijenjene ustaške legionare koje ste poslali prvo na čačak da vam oni istjeraju švabe, a potom ste ih gurali ispred sebe i na Odžak... i bili smo u pravu Berlinne da nije pao nego ga eno upravlja cijelom europom...;) jedino se jhoš vi opirete
Ви сте били и остали већи нацисти и од Немаца, зато сте се дуже и бранили.
Осим у Блајбургу, ту сте били нешто малаксали.

@Bojan_BRT
Синоћ тамо на оном њиховом форуму каже један хрватски митоман да Украјина има 40 милиона становника и значајан капацитет за даље мобилизације. На то му други мало мањи митоман каже да Украјина нема тренутно толико, него 32-33 милиона становника кад се одбију Крим, Донбас, остало што Руси држе и плус исељавање Украјинаца. Која црна 32-33 милиона, дај Боже да на територији Украјине коју контролише Кијев тренутно има 20 милиона становника.
Procitao sam i ja isto to,u zadnje vreme su dosta zapostavili temu jer se ocito nista ne desava u korist Ukrajine pa nemaju materijala da kace snimke.

što su nkvdeovci radili u katinskoj šumi, nisu bili samo ustaški legionari bilo je svih legija u rusiji, ustaški su bili najbolji, oni su zadnji položili oružje... i do krajnjeg kraja rata su se borili... i u svoje ime i u ime nijemaca i za vaš račun...
Ne stavljaj nacisticke pokolje u istu recenicu sa zemljom koja se borila protiv nacizma.

što su nkvdeovci radili u katinskoj šumi, nisu bili samo ustaški legionari bilo je svih legija u rusiji, ustaški su bili najbolji, oni su zadnji položili oružje... i do krajnjeg kraja rata su se borili... i u svoje ime i u ime nijemaca i za vaš račun...
Видели смо у Блајбургу како сте се борили, ко задње пиЋке бежали ба запад, а онда кме кме пред јамом.

ti si zaboravio obraćanje putina kad je započeo agresivni rat protiv ukrajine... kako si zaboravio njegove prijetnje svakom tko se usudi pomoći ukrajini, dok ju on kolje... evo nek rus ode u Gazu i nek pokuša pomoći palestincima... džaba ovo, preplitak si potok
I,sta se desava od tih pretnji?
Nema zapad vise para i oruzja da salje Ukrajini,jer su shvatili da kontraofanziva nije uspela,a desio se Izrael.

od kud tebi da je neki cilj nedostižan, to što si ti malodušan ne znači da su i drugi,,. po toj tvojoj logici mi bi još vodili računa o MARŠalovoj mantri kako će prije Sava poteći uzvodno... nego Hrvatska biti država... vi nikada i nikako da naučite da se svijet ne ravna po vama...
Ti si duboko zabrazdio, koji su to "mi" "vi" "vama" "nama"
Ovde su se nalupetao za sve pare

tamo nije bilo borbe, tamo je vojska na prijevaru razoružana i potom potučena krampovima i pijucima... zamisli da smo mi onaj kordunski korpus što se predao potukli do zadnjeg nakon što su se predali... tu se mi razlikujemo... vi ste jaki kad je vojniku žica oko zapešća omotana...
Ви сте јаки кад је противник мајка са децом.

Разоружали вас јер сте глупи ко куррац и онда потаманили, зашто да не?

Усташе заслужују и горе од тога.

I,sta se desava od tih pretnji?
Nema zapad vise para i oruzja da salje Ukrajini,jer su shvatili da kontraofanziva nije uspela,a desio se Izrael.
Русија демилитаризује цео НАТО.

Запад нуклеарно не сме јер би испушили у секунди.
Руско нуклеарно оружје 40 година испред америчког а више га и имају.

Poslednja izmena:
eh, tako ste se vi snebivali i nad jadnom hrvatskom mladosti koju hrvatski jastrebovi šalju u smrt... ponovit ću radite ogromnu grešku što svijet pokušavate ravnati po sebi... mi nismo istina mentalnoj razini, čak niti slični... potpuno dva različita svijeta...
Ти би да туђом оном ствари млатиш глогиње. Теби ништа не значи угашена украјинска младост, ти би да се жртвује још и још те младости.

Ne stavljaj nacisticke pokolje u istu recenicu sa zemljom koja se borila protiv nacizma.
kako to da su danas članovi savezničke koalicije sa zapada na istoj strani sa nacistima, a vi kvaziantifašisti ni sim ni tam... malo je čudno da su njemački, rumunjski, bugarski, mađarski, slovački, litavski, estonski, latvijski finski, norveški nacisti i hrvatski nacifašisti i talijanski fašisti, španjolski fašisti, japanski imperijalisti, zajedno rame uz rame sa usa, kanadom, australijom, poljskom francuskom engleskom... malo je čuda ta diskrapancija... kako to da i oni i mi ruse identificiramo kao rusofašiste što oni i jesu... a ni vi niste baš nešto puno bolje definirani...

kako to da su danas članovi savezničke koalicije sa zapada na istoj strani sa nacistima, a vi kvaziantifašisti ni sim ni tam... malo je čudno da su njemački, rumunjski, bugarski, mađarski, slovački, litavski, estonski, latvijski finski, norveški nacisti i hrvatski nacifašisti i talijanski fašisti, španjolski fašisti, japanski imperijalisti, zajedno rame uz rame sa usa, kanadom, australijom, poljskom francuskom engleskom... malo je čuda ta diskrapancija... kako to da i oni i mi ruse identificiramo kao rusofašiste što oni i jesu... a ni vi niste baš nešto puno bolje definirani...
Jaki saveznici,sto ne posalju vojsku u Donbas da se obracunaju sa Rusima?
Cisto sumnjam da se Nemcu ili Francuzu ide u "pohod na Moskvu",ili Americi,inace bi odavno poslali svoju vojsku.

Рој дронова напао луке Никилајев и Одеса

Експлозије у Броварима, у Одеској и Николајевској области.

Украјински канали пишу да „Герани“ лете „веома чудном рутом“.

Експлозије у области Хмељницки

Аеродром Староконстантинов на удару „геранијума”.

Експлозије у Черниговској области

Експлозије у Кијеву

Врућеееее врелооооо

НАТО ПВО опет спава и хрче широм отворених кржљавих уста

Рој дронова напао луке Кијев и Одеса

Експлозије у Броварима, у Одеској и Николајевској области.

Украјински канали пишу да „Герани“ лете „веома чудном рутом“.

Експлозије у области Хмељницки

Аеродром Староконстантинов на удару „геранијума”.

Експлозије у Черниговској области

Експлозије у Кијеву

Врућеееее врелооооо

НАТО ПВО опет спава и хрче широм отворених кржљавих уста
Таман их Руси добро загријавају сад кад је заладило. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back