Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vama za informaciju europske države udvostručuju a neke i utrostručuju proizvodnju oružja, eksploziva, upaljača i ostalih ubojnih sredstava kao i ostale vojne opreme... jedna mala firmica u mjestu Mahovo je od 6,5 milijuna eura prihoda 2021. godine u 2022 došla na 23 milijuna prihoda... inače vlasnik je srbin, firma mu se bavi proizvodnjom specijalnih eksploziva i upaljača... jedan hs produkt je udvostručio prihode sa 80 milijuna eura na 150+ milijuna euram šestan busch je sa 8 milijuna eura prihoda otišao na 16 milijuna i to su sve podaci za 2022. godinu, a ove godine se to još pojačalo, a gdje je nizozemska, belgija, austrija, švicarska, češka, to su sve male države sa brutalnom vojnom proizvodnjom, a gdje su njemci, talijani francuzi poljaci... niste mi jasni, jednostavno mi niste jasni
Ma pusti me brojki,cuj Belgija i brutalna vojna proizvodnja,vermaht ih je pregazio za 4 sata.A ni ovi drugi nisu nesto bolji.
A da,spram Ukrajine koja je tolika zemlja stvarno je sramota da neki tamo Holandjanin pravi granate za Zelenskog,koliko su jadni Ukrajinci.

Ma pusti me brojki,cuj Belgija i brutalna vojna proizvodnja,vermaht ih je pregazio za 4 sata.A ni ovi drugi nisu nesto bolji.
A da,spram Ukrajine koja je tolika zemlja stvarno je sramota da neki tamo Holandjanin pravi granate za Zelenskog,koliko su jadni Ukrajinci.
zašto bi bilo sramota, neka se ukrajinci bore još dvije godine i neka maksimalno snize ruske vojne sposobnosti... do tada se NATO može maksimalno ekipirati i popuniti sve rezerve i ultimativno nastupiti prema rusiji... ionako će to biti jedina opcija... rusija će tada imati samo dvije opcije da eskalira rat u nuklearni i da potpuno nestane sa karte svijeta kao narodnosni i državni subjekt ili da se povuče... europi će tada ionako biti ili ili, ona si ne mre dopustiti da rusi divljaju po istoku europe, i neće budite uvjereni...

zašto bi bilo sramota, neka se ukrajinci bore još dvije godine i neka maksimalno snize ruske vojne sposobnosti... do tada se NATO može maksimalno ekipirati i popuniti sve rezerve i ultimativno nastupiti prema rusiji... ionako će to biti jedina opcija... rusija će tada imati samo dvije opcije da eskalira rat u nuklearni i da potpuno nestane sa karte svijeta kao narodnosni i državni subjekt ili da se povuče... europi će tada ionako biti ili ili, ona si ne mre dopustiti da rusi divljaju po istoku europe, i neće budite uvjereni...
Za 2 godine ovim tempom ostace samo zene u Ukrajini,i ovako vec imaju problema sa rezervama.
Tebi izgleda nije jasno da zemlje kao sto su Rusija,Amerika,Severna Koreja,Kina itd.u slucaju da im preti nestanak sa karte sveta i tebi i meni odrediti dalju sudbinu.
Ne znam ko vas vise lozi da pisete ovakve gluposti.

Znači žrtvovanje za neke nedostižne ciljeve, hmmmmmmmmmmmmmm

Za 2 godine ovim tempom ostace samo zene u Ukrajini,i ovako vec imaju problema sa rezervama.
Tebi izgleda nije jasno da zemlje kao sto su Rusija,Amerika,Severna Koreja,Kina itd.u slucaju da im preti nestanak sa karte sveta i tebi i meni odrediti dalju sudbinu.
Ne znam ko vas vise lozi da pisete ovakve gluposti.
lupetate gluposti, ove godine im stasava 150 000 vojno sposobnih mladića, slijedeće isto, ukoliko dođe do konsolidacije i stagnacije fronte broj poginulih će se sniziti, oprema i oružje će i dalje dolaziti u sve većim količinama plus sve jača i dalekometnija oružja, oni će povećati napore u moto da znoj čuva krv, iako je moje osobno mišljenje da su to morali odraditi u onih 8 godina... uglavnom ne kužim što se vi bojite tih ruskih taktičkih bojevih glava kad ih se mi ne bojimo... valjda bi trebalo biti obrnuto

lupetate gluposti, ove godine im stasava 150 000 vojno sposobnih mladića, slijedeće isto, ukoliko dođe do konsolidacije i stagnacije fronte broj poginulih će se sniziti, oprema i oružje će i dalje dolaziti u sve većim količinama plus sve jača i dalekometnija oružja, oni će povećati napore u moto da znoj čuva krv, iako je moje osobno mišljenje da su to morali odraditi u onih 8 godina... uglavnom ne kužim što se vi bojite tih ruskih taktičkih bojevih glava kad ih se mi ne bojimo... valjda bi trebalo biti obrnuto
Ma da,svi su izgleda budale da uzmu puske dok se gradski parkovi pretvaraju u gradska groblja.
Vama nije bitno da li Ukrajina pobedjuje,dokle god ubijaju Ruse,a svoje mrtve opasno kriju,i to ce neko debelo da odgovara sto je gurnuo celu mladost u smrt.

Baš dirljiva pokornost gospodarima, do samouništenja: boriće se oni golim rukama protiv fuzionih bombi, samo da ne naruše odnose snaga. Viši interesi, sve dok Kim ne bude ošinuo po njima:

Pogledajte prilog 1448859
Seoul, South KoreaCNN —
South Korea doesn’t need nuclear arms to deter the threat from North Korea, the country’s Prime Minister Han Duck-soo said in an exclusive interview with CNN – even as public opinion swings the other way amid Asia’s accelerating arms race.

Several recent public surveys “definitely showed that we should re-arm ourselves. In nuclear capability terms, (the surveys say) we should go farther,” Han told CNN anchor and business editor-at-large Richard Quest during a sit-down in Seoul.

One such poll, released last February, found that 71% of more than 1,300 respondents in the country were in favor of South Korea developing its own nuclear weapons – a once-unthinkable idea that has become increasingly mainstream in the past decade, with rising tensions in the Korean Peninsula and dwindling confidence in South Korea toward US protection.
Bez obzira na gubitak poverenja 1300 ispitanika u ovoj anketi Amerika nece ostaviti na cedilu J. Koreju kao sto nisu ni pre, zasto bi razvijali A bombu kada je americkih previse u u zemlji i okolini?

naravno da tvrdim, kao što sam od početka tvrdio da će NATO iz dana u dan od početka ruske agresije samo povećavati i pojačavati vojnu pomoć do prijelomne točke kad će se i sam umiješati u sukob... vi jednostavno niste u stanju to izpercipirati jer vas peru emocije i furate se stalno na neku spiku o pravdi i nepravdi...
Ulaskom NATO u direktan sukob sa Rusijom znaci nuklearni rat,izgleda da si ti neki balavac koji se lozi na radioaktivnu prasinu i nuklearnu zimu.
Kolko god da povecavaju nista ne pomaze Ukrajini,Rusija vec godinu dana ima samo lopate,zamisli sta bi bilo da stvarno uzmu puske?

Ulaskom NATO u direktan sukob sa Rusijom znaci nuklearni rat,izgleda da si ti neki balavac koji se lozi na radioaktivnu prasinu i nuklearnu zimu.
Kolko god da povecavaju nista ne pomaze Ukrajini,Rusija vec godinu dana ima samo lopate,zamisli sta bi bilo da stvarno uzmu puske?
jedini tko se treba bojati nuklearnog rata je rusija... ona taj rat nikako ne može preživjeti, za razliku od zapada... nisam balavac, ratovao sam prije 33 godine protiv nemjerljivo jačeg neprijatelja... itekako dobro znam i što je smrt i što je žrtva... kvaka je u tom da ako se mora ginuti i stradavati onda nema razmišljanja što će i kako biti sa neprijateljem...

jedini tko se treba bojati nuklearnog rata je rusija... ona taj rat nikako ne može preživjeti, za razliku od zapada... nisam balavac, ratovao sam prije 33 godine protiv nemjerljivo jačeg neprijatelja... itekako dobro znam i što je smrt i što je žrtva... kvaka je u tom da ako se mora ginuti i stradavati onda nema razmišljanja što će i kako biti sa neprijateljem...
Slozio bi se sa tobom da ta pogibija Ukrajinaca daje ikakvog efekta,kontraofanziva i dalje traje od juna meseca,rezultata nema.

onda mi nemoj pametovati, jer ja nisam bio mali... rusija u ovom ratu ne može pobijediti... ulog je prevelik, i nitko na zapadu neće kalkulirati sa situacijom u kojoj bi rus izašao kao pobjednik...
Колико год Украјина значи западу, Русији значи више. Запад се се и прије сукоба у Изреалу уморио од бацања пара и оружја у украјинску рупу без дна, а са избијањем сукоба у Израелу украјинско питање је постало секундарно за запад (посебно за САД). Америци је Израел 1000 пута важнији од Украјине.

Vidis,i Rusija nema opciju da izgubi,sta sad?
pa izgubit će jer je slabija... u tehnološkom smislu, u vojnom smislu u smislu opće i vojnosposobne populacije i kako rekoh ako se ulog stavi va bank, rusija u potpunosti nestaje sa svjetske pozornice, zapad će opstati ali značajno okljaštren, vi mantrate kako će Kina uskočiti na prijestolje, ali zaboravljate dva osigurača u aziji, indiju i pakistan, a ta dva smrtna neprijatelja bi mogli i hoće postati saveznici protiv Kine... ne ide to mladiću kako ste si vi zamislili

Колико год Украјина значи западу, Русији значи више. Запад се се и прије сукоба у Изреалу уморио од бацања пара и оружја у украјинску рупу без дна, а са избијањем сукоба у Израелу украјинско питање је постало секундарно за запад посебно за САД. Америци је Израел 1000 пута важнији од Украјине.
to su priče za malu djecu... zapad ima na raspolaganju oko 3000 milijardi dolara na raspolaganju, što u kapacitetima što u potencijalima... čak i ako bi usa poamakla svoju os prema bliskom istoku i dalje imamo 500 milijuna europljana koji nemaju izbora nego se braniti od agresora... a rus je agresor

pa izgubit će jer je slabija... u tehnološkom smislu, u vojnom smislu u smislu opće i vojnosposobne populacije i kako rekoh ako se ulog stavi va bank, rusija u potpunosti nestaje sa svjetske pozornice, zapad će opstati ali značajno okljaštren, vi mantrate kako će Kina uskočiti na prijestolje, ali zaboravljate dva osigurača u aziji, indiju i pakistan, a ta dva smrtna neprijatelja bi mogli i hoće postati saveznici protiv Kine... ne ide to mladiću kako ste si vi zamislili
Ovako kako ti razmisljas vodi u nuklearni sukob.
Od Ukrajine nece ostati nista,sem kredita i udovica.

to su priče za malu djecu... zapad ima na raspolaganju oko 3000 milijardi dolara na raspolaganju, što u kapacitetima što u potencijalima... čak i ako bi usa poamakla svoju os prema bliskom istoku i dalje imamo 500 milijuna europljana koji nemaju izbora nego se braniti od agresora... a rus je agresor
Vi ste u nekom strahu od Rusije,mislim da niko normalan u Evropi ne razmislja o ratu protiv Rusa,da li zbog ulaska Rusa vise puta u Berlin i Pariz,ili sto su vam preci razbacani ostali u njivama Staljingrada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back