febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avdijevku samo proglasiš za strateški nebitnu selendru i pičiš daljeKako bi likovao da umjesto osvajanja par redova luka na nekoj livadi kraj nekog mjestašca po imenu Avdiievka (koje nije prikazana ni na karti u omjeru 1:1 000 000 ) osvojite neke regiju? Nisu vam Ameri trebali pomagati u drugom sv.ratu.
Rabotino vas sramota da spomenete?Kako bi likovao da umjesto osvajanja par redova luka na nekoj livadi kraj nekog mjestašca po imenu Avdiievka (koje nije prikazana ni na karti u omjeru 1:1 000 000 ) osvojite neke regiju? Nisu vam Ameri trebali pomagati u drugom sv.ratu.
Ne lupaj.Kako onda tako i danas
Da sam na njegovom mjestu odjavio bi se sa krste za vek vekova
Pogledajte prilog 1448974
Susjed je malo uznemiren.Rabotino vas sramota da spomenete?
Autoportret sa Dabrom i Sudoplatovom:
Kako onda tako i danas
Da sam na njegovom mjestu odjavio bi se sa krste za vek vekova
Pogledajte prilog 1448974
Lud na brašno...Ne znam cemu li se Mstislav smeje?
U čijoj zemlji?!Žalosne im majke šta im kepec uradi djeci ...izginuše u tuđoj zemlji kao okupatori za njegovu osobnu ambiciju.
Imas snimak na telegramu gde ruski specijalac tvrdi da se Abrams na kratko pojavio ali je bio jako daleko i odmah nestao iz vidokruga."Тенкови Абрамс из Сједињених Држава нису могли да играју велику улогу на бојном пољу, јер их је Украјина примила премало, рекао је Зеленски."
Да ли?
Ko ne bi živeo npr. u Sočiju.Теби фали нешто? Знам, хтео би да живиш у Русији али ти не дају ни да присмрдиш па из беса само бљујеш некакве блесавштине.
Rekoh li ti neki dan da će ti ići brže od Artjomovska.Ajo
Glavni obranbeni pojas (plava linija) oprcan
![]()
Potpuno.