Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel @Sparta izračunao koliko km do zatvaranja kotlića kod Avdiivke?
Sta su opet neki kotlici na mapama :think:

ovaj je star Mjesec Dana :rtfm:
Sto vece strelice veci " kotlic " :per:

Uzitfnbenannt.jpg

Koji Iran?
Jesu li to one mule što su Izraelu dale novu ultimativnu crvenu liniju preko koje ne smiju preći? Četrnestu po redu u zadnjih 4 tjedna......svih trinest prijašnjih je Izrael prošao ovi se ne umješaše.
Ti ocito nisi rat u Ukrajini pratio u veljaci ove godine nego samo zadnja cetiri tjedna. U veljaci jos se pojavio Sahid ili kako je Ukri zovu "crna veljaca", moj ti sused.

Putin:
Naravno, mnogi, poput mene, prije 2014. nisu mogli zamisliti da bi moglo doći do takvog sukoba između Rusije i Ukrajine. Da ste mi prije 2014. rekli da je to moguće, rekao bih: "Jesi li ti lud?"

Čim je počeo prozapadni, antiruski Majdan, postalo je jasno da će biti rata. Postalo je jasno da Rusija neće dopustiti takvu edukaciju na ruskom tlu, gdje su stanovnici skakali gore-dolje uzvikujući “vješajte Moskovljane, koljite Moskovljane”. Gdje se grade američke i britanske vojne i pomorske baze protiv Rusije. To što prije 2014. o tome nismo mogli razmišljati, danas ništa ne mijenja. Rat je počeo, rat se mora pobjednički završiti. Evo što treba reći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back