Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.715
Pa ti ni geografiju ne znas?!Onda super....samo još da Europa napravi zid prema njima i neka ih u Aziji![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti ni geografiju ne znas?!Onda super....samo još da Europa napravi zid prema njima i neka ih u Aziji![]()
Moje mišljenje se poklapa sa aktualnom politikom EU....ne trebaju im Rusi (sa ovom strukturom političara) u Europi niti Ruski energenti.tvoje misljenje je bitno samo kada se radi o stajnjaku,da li cete ga bacati sutra ili u Sredu pred kisu
Znaš li kad otprilike završava trodnevna SVO?Фантастично!
Ne znam cemu li se Mstislav smeje?Russia, the largest country in Europe and the world, ranks first, with a total area of 17,098,242 km².
Pogledajte prilog 1448871
aktuelna politika je takva da uzgaja takve kao ti,bez pameti i sopstvenog stava. Ti si idealan produkt te politike "jedi sta ti se srevira"Moje mišljenje se poklapa sa aktualnom politikom EU....ne trebaju im Rusi (sa ovom strukturom političara) u Europi niti Ruski energenti.
Znaš li kad otprilike završava trodnevna SVO?
Ta mješavina mongola,tatara i ostalih azijata nema veze sa Europom......sa Istočnim granicama Ukrajine prestaje Europa.
Koji kratz će nam diktatura u EU?Jednoparzijski sustav.Novačokiranje neistomišljenika ili bacanne sa prozora....etcaktuelna politika je takva da uzgaja takve kao ti,bez pameti i sopstvenog stava. Ti si idealan produkt te politike "jedi sta ti se srevira"
Sreca pa super mocni Burundi, Dzibuti i Bocvana nisu uveli sankcije Rusiji.![]()
Не зна ни онNe znam cemu li se Mstislav smeje?
Нема веће беде од америчке
Pogledajte prilog 1448877
Pogledajte prilog 1448878
Pogledajte prilog 1448879
Kako bi likovao da umjesto osvajanja par redova luka na nekoj livadi kraj nekog mjestašca po imenu Avdiievka (koje nije prikazana ni na karti u omjeru 1:1 000 000 ) osvojite neke regiju? Nisu vam Ameri trebali pomagati u drugom sv.ratu.Пре три минута завршила.
И по твом накарадном схватању географије опет је Русија у Европи.Ta mješavina mongola,tatara i ostalih azijata nema veze sa Europom......sa Istočnim granicama Ukrajine prestaje Europa.
Moje mišljenje se poklapa sa aktualnom politikom EU....ne trebaju im Rusi (sa ovom strukturom političara) u Europi niti Ruski energenti.
kao sto rekoh,ti si zaglupljen a da toga nisi ni svestan. U toj demokratiji ti nemas pravo na iskazivanje sopstvenog misljenja.Da napises na drustvnoj mrezi "To sta radi Izrael je pogresno,podrzavam Palestince",istog casa ce te sistem proglasiti antisemitom i rizikujes da imas probleme na posluKoji kratz će nam diktatura u EU?Jednoparzijski sustav.Novačokiranje neistomišljenika ili bacanne sa prozora....etc
Onda super....samo još da Europa napravi zid prema njima i neka ih u Aziji![]()
Не цркавају масовно од дроге као Амери у свим америчким градовима.Srecom u Rusiji svi imaju po 10 000 mrskih evra plate, penzije i voze najnovije Lade i Moskvice koji osvajaju svet.![]()
Kako bi likovao da umjesto osvajanja par redova luka na nekoj livadi kraj nekog mjestašca po imenu Avdiievka (koje nije prikazana ni na karti u omjeru 1:1 000 000 ) osvojite neke regiju? Nisu vam Ameri trebali pomagati u drugom sv.ratu.
Ta mješavina mongola,tatara i ostalih azijata nema veze sa Europom......sa Istočnim granicama Ukrajine prestaje Europa.
Ne znam cemu li se Mstislav smeje?
Blago onima što ne znajukao sto rekoh,ti si zaglupljen a da toga nisi ni svestan. U toj demokratiji ti nemas pravo na iskazivanje sopstvenog misljenja.Da napises na drustvnoj mrezi "To sta radi Izrael je pogresno,podrzavam Palestince",istog casa ce te sistem proglasiti antisemitom i rizikujes da imas probleme na poslu
Budala je uveren da je pametna budala
Da li se prosirio zagrebacki megapolis vasa visosti,pricaj o onome za sta si strucan![]()
naravno da vidimo i na to ukazujemo.Samo sto to nije diktatura vec autokratija,ali praznoglavcima je sve to isto.Blago onima što ne znaju
razlikovati privatno vlasništvo( gdje postoje pravila) i slobodu govora na javnim mjestima
a u diktaturi,jednoumlju i novačokiranju ne vide problem
Njihovo je kraljevstvo nebesko![]()
Neki ne vide ni slona u svom dvorištu.naravno da vidimo i na to ukazujemo.Samo sto to nije diktatura vec autokratija,ali praznoglavcima je sve to isto.
Blago onima što ne znaju
razlikovati privatno vlasništvo( gdje postoje pravila) i slobodu govora na javnim mjestima
a u diktaturi,jednoumlju i novačokiranju ne vide problem
Njihovo je kraljevstvo nebesko![]()