Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.885
Pročitaj Vrli Novi Svet pa mi javi da li te podseća na neštoNeki ne vide ni slona u svom dvorištu.
Autokratija je u Srbiji ...ovo što Vučko (s)provodi....Rusija sa Putinom je klasična diktatura.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitaj Vrli Novi Svet pa mi javi da li te podseća na neštoNeki ne vide ni slona u svom dvorištu.
Autokratija je u Srbiji ...ovo što Vučko (s)provodi....Rusija sa Putinom je klasična diktatura.

Незаустављиво "напредују" у рикверц?kako ide ukropsko 3 dnevno oslobadjanje krima?![]()

Не цркавају масовно од дроге као Амери у свим америчким градовима.
Руска екомомија расте, руска војска уништава НАТО у Украјини, Русија највећа европска и светска држава.
Пати бухаха![]()
napusen si vasa visosti,odnosno napuhan.Drzi se ti prostorbog uredjenja Zagreba,sve ostale teme izbegavajNeki ne vide ni slona u svom dvorištu.
Deste božijih zapovjediPročitaj Vrli Novi Svet pa mi javi da li te podseća na nešto![]()
Darda kad će selfi sa Ruskim vojnicima u Berlinu?kako ide ukropsko 3 dnevno oslobadjanje krima?![]()

kako ide ukropsko 3 dnevno oslobadjanje krima?![]()

Бајке а?Svasta biva po Sputnjik bajkama za malu kremljobotovsku decicu.

Распадаш се од боли што је Русија највећа.Da se gleda povrsina Mongolija bi bila razvijenija od Nemacke.
![]()

Jel Tixi stavljao kakvu mapu?Ukrajinska vojska se raspala, uglavnom i ne pruza otpor, Harkov isto mirno ceka ulazak ruske vojske.
Rusi na putu za Kijev, za par sati ce biti ispred Kijeva.![]()

Da se gleda povrsina Mongolija bi bila razvijenija od Nemacke.
![]()

Kako ide presovanje stari nakrofilu?
Sto im ne uvedete demokratiju?Neki ne vide ni slona u svom dvorištu.
Neki ne vide ni slona u svom dvorištu.

@This is Sparta je u pravu u vezi tebe.On ti je dokazao da je Rusija u Evropi i da je najveca u Evropi.A sta ti pokazujes?Da se gleda povrsina Mongolija bi bila razvijenija od Nemacke.
![]()