This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Тја, ти си онда давно зрео за гунену ћелију због опседнутости Русима.Tvoji falsifikati su već za neko promatranje, ti si opsjednut ovim likom![]()
Како ти не досаде аутоголови?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тја, ти си онда давно зрео за гунену ћелију због опседнутости Русима.Tvoji falsifikati su već za neko promatranje, ti si opsjednut ovim likom![]()
Реци у којој видео игри па да погледам.To one sto su unistile 21 ruski helikopter za par minuta?
Тја, ти си онда давно зрео за гунену ћелију због опседнутости Русима.
Како ти не досаде аутоголови?
Kako ti ne dosadi falsificirati onog bezveznjakovića?
па нека притегне кајиш, просто
огребало фарбу само и нека јеLeopard tesko ostecen,ocesalo ga.![]()
Читај шта пише у својим "анализама" и видећеш да уопште није фалсификат.
Као да није рад за слободу (ВЕФ, Клауса, Сороша итд.) мријети?Зар заиста мислите да су Украјинци толико глупи да мирно иду у рат који није њихов?

Нисам био позадинац, али нисам ни себе видио мртвог ( што се види из приложеног )!Ти си био неки позадинац аман...
Нападачи ни не размишљају о сигурној смрт у спец.операцијама, то је посебан сој неустрашивих људи, који себе већ виде мртвима
Mnogo vise razloga za napad ima Rusija od Amerike, NATO se siri a Rusi ginu od americkog oruzja, ustvari Amerika nema nikakav razlog za napad.Ako je istina da su iscrpljeni onda je mnogo lakše za vas da donesete odluku o napadu na Rusiju.
Da vas vidim. Imate li mooda ili ćete se i dalje skrivati ispod ženinih sukanja?
а укри и даље срљају у смрт наглавачке
Мани ме твојих виђења ''застрањености'', није специјалац обичан војник а камо ли цивил, поготову кад У СРЕД РАТА брани своју земљу како зна и умеНисам био позадинац, али нисам ни себе видио мртвог ( што се види из приложеног )!
И та јапанска или слична џихадистичка филозофија, тј. умријети за част, или у исламу, умријети у џихаду да би у џенету упознао обећане дјевице, није баш примјењива за бјеле људе хришћанске вјероисповјести ! Ти би то као неки поп , мада малкице "застранио", то морао да знаш!
kakva propaganda?Kad se iluzije rasprše, propaganda pukne i krene da boli najbolje je zaboraviti ga... nikad briga nikad stres![]()

Подцјењујеш способност Руса да издрже ! Рецимо да је само у опкољеном Лењинграду у другом свјетском рату умрло од глади и хладноће 630 000 цивила, махом оних најслабијих, жена и дјеце !Mnogo vise razloga za napad ima Rusija od Amerike, NATO se siri a Rusi ginu od americkog oruzja, ustvari Amerika nema nikakav razlog za napad.
Ах, дао главу на олтар домовине и остала ср.ња ! Вјеруј ми, видио сам у рату мноштво младих момака који су погинули и којих се сјећа само њихова најближа породица једном годишње ,тако да сам данас више оног чорбиног става "за идеале, гину будале"!Мани ме твојих виђења ''застрањености'', није специјалац обичан војник а камо ли цивил, поготову кад У СРЕД РАТА брани своју земљу како зна и уме
Mnogo vise razloga za napad ima Rusija od Amerike, NATO se siri a Rusi ginu od americkog oruzja, ustvari Amerika nema nikakav razlog za napad.
Кажем, читај му текстове.Gdje je njegov članak s naslovom 'Rusi u potpunoj defenzivi'?
Ти би то као неки поп , мада малкице "застранио"...
kakva propaganda?
Šta je sa denacifikacijom?![]()
Лик је мјењао ставове за 180 у више наврата. Нпр: пљувао Крајишнике, па онда провоцирао Хрвате због геноцида над Србима, након тога им се увлачио, подржавао комунизам, па Мађарску, онда СССР, па опет НАТО...Што онда пратиш тај фронт? Јеси ли откачио па постао особа са два лика? Један прати а други не прати.