Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.485
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leopard tesko ostecen,ocesalo ga.

Изгорио ко кутија шибицаLeopard tesko ostecen,ocesalo ga.![]()
Ти си био неки позадинац аман...Биће да им је понестало камиказа! Био сам у рату, али то не могу никако да схватим, колико мораш бити луд или дрогиран да кренеш тако у сигурну смрт ?
Prirodni talenat. Nebruseni dijamant…Ovo bi moglo da mi ide na loop satima, kakav pogodak![]()
Poseban soj debila.посебан сој неустрашивих људи
Najjaci su mi oni invalidi bez nogu , kao patriote, isli svetom i klali , ubijali, silovali, zene , decu…. Krali naftu i ostale dragocenosti.I po ovome se vidi da su SAD lopovska i parazitska drzava.Ja ne znam ko ih naziva prvom ekonomijom kada duguju i Bogu i svetu i nikada to nece vratiti.
не баш, јако је мало таквих и такви су психолошки поремећени и без ратаТи си био неки позадинац аман...
Нападачи ни не размишљају о сигурној смрт у спец.операцијама, то је посебан сој неустрашивих људи, који себе већ виде мртвима
ужас
Специјалне операције и десанти су увек посебна прича, није та логика сваком доступна...не баш, јако је мало таквих и такви су психолошки поремећени и без рата
Нико нормалан не иде у сигурну смрт.
свак има границе до којих може, чак и најбољи и најотпорнијиСпецијалне операције и десанти су увек посебна прича, није та логика сваком доступна...
Дуготрајни ратови обликују посебне родове војске, јер живот у масовној смрти око тебе има другачије циљеве и рачин, који су обичним смртницима који се боје чак и петарде - несхватаљиви
To one sto su unistile 21 ruski helikopter za par minuta?Две Атацмс крша већ оборена
Ни поштену ракету више не знају да направе, и онда се чуде зашто губе ратове од Руса, укључујући и овај
Pogledajte prilog 1435312
Pogledajte prilog 1435313
Nova kremljobotska nada poput Meloni koja brzo slomila srca kremljobotska.

Најхрабрији војници немају границе, већ само циљ пред собом... наравно не одједномсвак има границе до којих може, чак и најбољи и најотпорнији