Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сигурно имају бољи оклоп од Леопарда бухаха

Screenshot_20231025_220951_org.thunderdog.challegram_edit_927377273541823.jpg
Screenshot_20231025_221004_org.thunderdog.challegram_edit_927372259714741.jpg

Rat u Ukrajini traje 610 dana. Pod komandom Putina održane strateške vojne vežbe Rusije, a njen komandni štab je objavio da su uništene dve američke rakete ATACMS, prvo put od početka rata u Ukrajini. Gasprom je najavio redukciju investicionog programa za 14 odsto za ovu godinu što iznosi oko 340 milijardi rubalja. Guverner hersonske oblasti Oleksandr Prokudin rekao da je napadu na Hersonsku oblast pogođena kuća, i da je poginuo jedan muškarac.

Ključni događaji:

-Rusija: Održane vežbe strateških snaga za nuklearno odvraćanje
-Gasprom će smanjiti investicioni program za ovu godinu
-Rusija: Oborene dve američke ATACMS rakete
-U napadu na Hersonsku oblast pogođena kuća, poginuo jedan muškarac

Биће да им је понестало камиказа! Био сам у рату, али то не могу никако да схватим, колико мораш бити луд или дрогиран да кренеш тако у сигурну смрт ?
Ти си био неки позадинац аман...

Нападачи ни не размишљају о сигурној смрт у спец.операцијама, то је посебан сој неустрашивих људи, који себе већ виде мртвима

I po ovome se vidi da su SAD lopovska i parazitska drzava.Ja ne znam ko ih naziva prvom ekonomijom kada duguju i Bogu i svetu i nikada to nece vratiti.
Najjaci su mi oni invalidi bez nogu , kao patriote, isli svetom i klali , ubijali, silovali, zene , decu…. Krali naftu i ostale dragocenosti.
I onda svake godine se okupe na dan veterana , bez udova i masu zastavicama. Kao , mi smo patriote… hahahahahaha
Hahahahaha za sta? Za kradju nafte? Ahhahahahahahahahah

Ти си био неки позадинац аман...

Нападачи ни не размишљају о сигурној смрт у спец.операцијама, то је посебан сој неустрашивих људи, који себе већ виде мртвима
не баш, јако је мало таквих и такви су психолошки поремећени и без рата
Нико нормалан не иде у сигурну смрт.

не баш, јако је мало таквих и такви су психолошки поремећени и без рата
Нико нормалан не иде у сигурну смрт.
Специјалне операције и десанти су увек посебна прича, није та логика сваком доступна...

Дуготрајни ратови обликују посебне родове војске, јер живот у масовној смрти око тебе има другачије циљеве и рачун, који су обичним смртницима који се боје чак и петарде - несхватаљиви

Poslednja izmena:
Специјалне операције и десанти су увек посебна прича, није та логика сваком доступна...

Дуготрајни ратови обликују посебне родове војске, јер живот у масовној смрти око тебе има другачије циљеве и рачин, који су обичним смртницима који се боје чак и петарде - несхватаљиви
свак има границе до којих може, чак и најбољи и најотпорнији

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back