Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20231015_161752.jpg

Od 2017. do 2020. Rusija je potpisala tri ugovora za dovođenje ukupno 112 T80BV na standard T80BVM.
Sada se ima potvrda za 106 tih tenkova da su uništeni ili zarobljeni.

Od 2017. do 2020. Rusija je potpisala tri ugovora za dovođenje ukupno 112 T80BV na standard T80BVM.
Sada se ima potvrda za 106 tih tenkova da su uništeni ili zarobljeni.

Дај нам прво прилоге за претходне твоје тврдње за које верујем да су небулозе па ћемо и о овоме расправљати. Или признај да си лагао. Нема опраштања.

И лажов. Позвао се на неке службене изворе а кад сам му их тражио занемео је као глиста. И побегао. Осмелио се и - ево га, у свом руху.
Nisam vidio da si to tražio od mene, skoknuo sam do vikendice na moru pa nisam bio na forumu.

Ne znam sto si tocno trazio jer mi se ne da traziti tvoju poruku, ali pretpostavljam da si trazio podatke za broj ukrajinskih tenkova.

Screenshot_20231015_163457_com.android.chrome_edit_9495097100633.jpg

Дај нам прво прилоге за претходне твоје тврдње за које верујем да су небулозе па ћемо и о овоме расправљати. Или признај да си лагао. Нема опраштања.
Vikend je, a ti ga provodiš u svojoj sobici non-stop na forumu, ganjajući imaginarne likove da ti daju podatke koje i sam možeš naći za 2 min.

Nisam vidio da si to tražio od mene, skoknuo sam do vikendice na moru pa nisam bio na forumu.

Ne znam sto si tocno trazio jer mi se ne da traziti tvoju poruku, ali pretpostavljam da si trazio podatke za broj ukrajinskih tenkova.

Pogledajte prilog 1428764

Никоме ти подаци не требају. Дај оне за које си тврдио да су службени а односе се на период ратовања хохола. Што против својих дотадашњих грађана, што против Руса.
А за ове податке знамо да су сведени на нулу. Нема бродова, балистичких ракета, атомских бомби, тенкова... Као да их никада није било.

Vikend je, a ti ga provodiš u svojoj sobic...

Никада нисам пожелео да правим викендицу. Са тим парама које бих потрошио на градњу викендице проводим викенде, одморчиће и одморе где пожелим а не на једном те истом месту као ти, рецимо.

To je o čemu priča Čedomir Stojković o licimjerima i dvostrukim kriterijima ...moji slučajnost...njihovi drzavni projekt.
Чедомир прича глупости. Ти ако желиш доказати супротно постави фотографију руске војске са наци знамењем и
споменик руском сараднику нациста, попут Бандериног у Украјини.

Sramotno je ali i pokazatelj očajnog, tragičnog ali i tužnog stanja u Srbiji... sama činjenica da 28 tema ljudi uglavnom iz Srbije iskaljuje svoj bes, svoje nezadovoljstvo, svoju neku želju za nekom osvetom na temi rata u Ukrajni.

Ne znam da li je neka tema imala toliko serijala kao rat u Ukrajni?

Kako ne vidimo 28 nastavaka teme kako da se reši makar jedan problem u Srbiji?

Ništa ovde na ovom forumu nije toliko važno kao rat u Ukrajni.

Zamisli... to da živiš u zemlji Žvajcarkoj ili nekoj Skandinavskoj zemlji pa da kažeš da su tamo mnogi ekonomski i društveni problemi rešeni pa da nemaš čime drugim da se baviš nego ratom u Ukrajni.

Ne manjka ni na jednoj ni na drugoj strani. Sa razlikom koju sam istakao da su ovi koji navijaju da Rusi popbiju što više Ukrajinaca veoma brojniji i daleko glasniji. Prvi dan kad je počeo rat, kad je objavljeno na televiziji, ova ruskofilska strana je slavila na sva zvona. Kao da su dočekali neko olakšanje galaktičkih razmera, kao da će se svet radikalno promeniti, kao da je taj događaj nešto što se čekalo vjekovima.

Radovao se ratu u Ukrajni kao sina da je dobio. Samo što nije pucao iz puške u vazduh i vikao da komšije čuju: Rat u Ukrajni, rat u Ukrajni!

Lično znam ljude koji ni o čemu drugom nisu pričali osim o invaziji Rusije na Ukrajnu, danima, mesecima. Pa prvo to nije bilo politički korektno da se kaže invazija, nego znaš Putin reko Specijalna operacija, a onda on kao papagaj ponavlja Secijalna operacija, a ako ti kažeš da se to inače zove invazija onda te on mrko gleda.

Pa pokazuje fotografije bombardovanih gradova i sela po Ukrajni, razlupanih tenkova, kao da pokazuje slike iz porodičnog albuma. Sav ushićen. Kaže gledaj šta su im braća Rusi uradili, hebali su im majku. Ničem se tako nisu radovali kao početkom rata u Ukrajni.

Sad je to splasnulo dosta, nema više te eforije među tim ludacima koji nisu ni svesni čemu se raduju.
Realnost te pre ili kasnije udari u glavu. Pre ili kasnije su se svi vratili svom bednom životu, svim onim problemima svakodnevnog života u Srbiji, bedno plaćenim poslom...

Ruska invazija na ukrajnu nije rešiila nijean problem koji se bilo koga od njih tiče i koji ih muči iz dana u dan. A toliko su se tome radovali, kao da će svi problemi lokalni, regionalni do globalnih biti rešeni.
.
Стварно је чудно што се у Србији интензивно прати трећи светски рат који траје већ другу годину.

А нарочито је чудно што Срби нису на страни НАТО злочинаца.

Са које планете се јављаш?

.

"Бивши аналитичар америчке ЦИА Лари Џонсон оценио изјаву министра одбране САД Лојда Остина као ноторну глупост у којој се наводи да ова земља истовремено може да логистички покрије сукоб на 2 фронта.
Он је подсетио да ова земља има велике проблеме да снабде Украјину обичним артиљеријским пројектилима калибра 155мм, и наговестио значајно смањене војнотехничке помоћи Кијеву јер ће јеврејски лоби који је у САД страховито јак, покупити све најбоље што произведе војна индустрија и преусмерити на Блиски исток."

Нема продавања магле, конкретно, имаш ли те "службене" податке или немаш? Да идемо даље.
Imam, uostalom stoje i na podacima o gubicima koje stavljam.
Svaki dan su slike i snimci s ratišta i redovito se vide ruski tenkovi u ukrajinskoj vojsci.

T90
20231015_165515.jpg

T80BVM
20231015_165453.jpg

T80BV
20231015_165456.jpg

T72B3M
20231015_170057.jpg

Oko 560 zarobljenih ruskih tenkova je dosta za nekoliko tenkovskih brigada.

Imam, uostalom stoje i na podacima o gubicima koje stavljam.
Svaki dan su slike i snimci s ratišta i redovito se vide ruski tenkovi u ukrajinskoj vojsci.

T90
Pogledajte prilog 1428783

T80BVM
Pogledajte prilog 1428785

T80BV
Pogledajte prilog 1428788

T72B3M
Pogledajte prilog 1428790

Oko 560 zarobljenih ruskih tenkova je dosta za nekoliko tenkovskih brigada.

Што ли кукумавчите да изжицате још који тенк од Колективног Запада, да ми је знати?
Зар су ови западњаци толико луди да вам поред милион тенкова пошаљу још коју десетину коју Рује са задовољством запале? А они их сами немају, мислим, тенАкове, ни стоти део као ви.

.
"Црно море: руски вишенаменски ловачки авион Су-27СМ3 принудио америчку стратегијску извиђачку беспилотну летелицу RQ-4B "Global Hawk" да промени свој курс и удаљи се из зоне где почиње руски ВаП."

.

.
"Црно море: руски вишенаменски ловачки авион Су-27СМ3 принудио америчку стратегијску извиђачку беспилотну летелицу RQ-4B "Global Hawk" да промени свој курс и удаљи се из зоне где почиње руски ВаП."

.
mislim da je vreme da se i koristi elektronsko ometanje signala i pustiti da i udje u reon Ruski i onda ili ga , sa uspehom prizemljiti ili ga i srusiri i snimiti i dati odmah satelitske snimke da je duboko zasao na Rusku teritoriju.
i tako , malo po malo i sve druge letelice.

Sramotno je ali i pokazatelj očajnog, tragičnog ali i tužnog stanja u Srbiji... sama činjenica da 28 tema ljudi uglavnom iz Srbije iskaljuje svoj bes, svoje nezadovoljstvo, svoju neku želju za nekom osvetom na temi rata u Ukrajni.

Ne znam da li je neka tema imala toliko serijala kao rat u Ukrajni?

Kako ne vidimo 28 nastavaka teme kako da se reši makar jedan problem u Srbiji?

Ništa ovde na ovom forumu nije toliko važno kao rat u Ukrajni.

Zamisli... to da živiš u zemlji Žvajcarkoj ili nekoj Skandinavskoj zemlji pa da kažeš da su tamo mnogi ekonomski i društveni problemi rešeni pa da nemaš čime drugim da se baviš nego ratom u Ukrajni.

Ne manjka ni na jednoj ni na drugoj strani. Sa razlikom koju sam istakao da su ovi koji navijaju da Rusi popbiju što više Ukrajinaca veoma brojniji i daleko glasniji. Prvi dan kad je počeo rat, kad je objavljeno na televiziji, ova ruskofilska strana je slavila na sva zvona. Kao da su dočekali neko olakšanje galaktičkih razmera, kao da će se svet radikalno promeniti, kao da je taj događaj nešto što se čekalo vjekovima.

Radovao se ratu u Ukrajni kao sina da je dobio. Samo što nije pucao iz puške u vazduh i vikao da komšije čuju: Rat u Ukrajni, rat u Ukrajni!

Lično znam ljude koji ni o čemu drugom nisu pričali osim o invaziji Rusije na Ukrajnu, danima, mesecima. Pa prvo to nije bilo politički korektno da se kaže invazija, nego znaš Putin reko Specijalna operacija, a onda on kao papagaj ponavlja Secijalna operacija, a ako ti kažeš da se to inače zove invazija onda te on mrko gleda.

Pa pokazuje fotografije bombardovanih gradova i sela po Ukrajni, razlupanih tenkova, kao da pokazuje slike iz porodičnog albuma. Sav ushićen. Kaže gledaj šta su im braća Rusi uradili, hebali su im majku. Ničem se tako nisu radovali kao početkom rata u Ukrajni.

Sad je to splasnulo dosta, nema više te eforije među tim ludacima koji nisu ni svesni čemu se raduju.
Realnost te pre ili kasnije udari u glavu. Pre ili kasnije su se svi vratili svom bednom životu, svim onim problemima svakodnevnog života u Srbiji, bedno plaćenim poslom...

Ruska invazija na ukrajnu nije rešiila nijean problem koji se bilo koga od njih tiče i koji ih muči iz dana u dan. A toliko su se tome radovali, kao da će svi problemi lokalni, regionalni do globalnih biti rešeni.
Glas razuma...

Никада нисам пожелео да правим викендицу. Са тим парама које бих потрошио на градњу викендице проводим викенде, одморчиће и одморе где пожелим а не на једном те истом месту као ти, рецимо.
Daleko od toga da smo samo u vikendici, svako ljeto smo barem tri različite lokacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back