Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screen_Shot_2023-08-27_at_9.16.39_am.png

најјача ПВО икада

Зато је направљен тај паритет, да покаже реално стање у земљи а не ван ње и да упоредиш то сташе са реалним стаљем у другим (слабијим и јачим) земљама.
Друго, има ствари које купујеш сваки дан (хлеб, млеко) а има их које купујеш једном или два пут у животу (луксузни ауто, велелепну кућу). Хлеб у Србији купујеш за 30 центи а у Енглеској ти треба неколико фунти, на пример. Кад то помножиш са бројем дана и година колико некоме треба за луксузни ауто, испадне да је Србин само од разлике цене у хлебу могао пола аута да купи за које је Енглез дао грдне паре.
Уосталом, зато је креиран и тај паритет куповне моћи који је много реалнији од чистог друштвеног производа.
Da je to tako kako ti kažeš, onda bi Burundi bio velesila...

Dabome, baš tako, iliti kako Mali Perica vidi geopolitiku, naprosto, procene analitičara Malog Perice nikad nisu omanule. U međuvremenu veoma raznolike grupe nazivaju sebe zilotima…
Тролујеш...

Нико овде не спомиње у посту који си цитиро зилоте, већ пропаст Кинеске економије која је била увезана са корумпираном Немачком штази батаљонке Меркел...

Држи се теме ботино, кога брига за вести из 2015те...

Тролујеш...

Нико овде не спомиње у посту који си цитиро зилоте, већ пропаст Кинеске економије која је била увезана са корумпираном Немачком штази батаљонке Меркел...

Држи се теме ботино, кога брига за вести из 2015те...
Čisto da te podsetim na pozicije jedne od grupa koje sebe nazivaju zilotima.

Čisto da te podsetim na pozicije jedne od grupa koje sebe nazivaju zilotima.
Не брини ти за Србију и ултранационалисте зилоте... мало је нас у Србији да би иком били сметња...

Боље гледај како да сам не главиш робију у УС, кад те чике из ФБИа буду возиле у непознатом правцу због ботовања за Русе...

Da je to tako kako ti kažeš, onda bi Burundi bio velesila...

Седи доле кад ништа не знаш. Да ти чика одржи малу лекцију.
Бурунди је једна од најнеразвијенијих земаља света и на један и на други начин. БДП по глави становника им је 262 долара а када се то претвори у БДП по паритету куповне моћи онда је 708 долара што је 2,7 пута више од нечег нереалног. Све то годишње. Значи, и једно и друго им је бедно па је твој закључак нешто потпуно несувисло.
Можда би требали да рачунамо и укупан БДП земаља као неку потпуно исправну меру и по њој одређујемо ко је шта на овоме свету?

"MANJE SE OSLANJAJTE NA DRONOVE, VIŠE NA LJUDE": Šta su iz Pentagona poručili Ukrajincima zbog "zaglavljene" kontraofanzive​

Možda u nadi da će podići moral u Kijevu, Saliven je odgovorio:

- Vidimo da Ukrajina nastavlja da metodično i sistematski oslobađa svoju teritoriju

########

u prevodu:

metodično i sistematski izgiboše ukropi ko vlasi na ringišpil

:lol:

Anatomija jedne laži: objavljene su updateovane satelitske fotografije ruske avio baze Halinovo kod Kurska i naravno, na njima ni traga ni glasa od onih “detonacija” i “uništenja” ruskih aviona. Sa druge strane Ukrima Rusi ostog tog dana oborili tri jednoseda, i Klovn već proglasio denacifikovane pilote za heroje odbrane Ukrajine.

NAFO na aparatima od penušanja povodom situacije. Kiše jesenje, stvar mora da se desila u nekoj paralelnoj dimenziji, Ukri nikad ne lažu.
B6146914-7D1E-4D73-BE0E-1B389FD92C2A.jpeg
014FF873-3D48-4BDC-8F16-661EDC5459D3.jpeg
DA0230B1-AA5A-4652-AD95-7E237AB57FD2.jpeg
44AB1623-8992-404D-AEC0-F6741E914481.jpeg
CA625241-8257-48FA-9C1E-31848B1A3A53.jpeg

В Твиттере опубликовали свежие спутниковые снимки в высоком разрешении авиабазы Халино Курской области, на которую ночью 27 августа была совершена массированная атака украинских беспилотников. Украинские источники в тот же день заявили о попаданиях по четырем самолетам Су-30 и одному МиГ-29. Также, якобы, были повреждены ЗРК.

Однако, на снимках никаких повреждений или следов попаданий дронов не зафиксировано, авиабаза работает в штатном режиме. Единственное, что можно отметить, так это крайне высокую детализацию спутниковых изображений, предоставляемых западными компаниями.

Военный Осведомитель

Не брини ти за Србију и ултранационалисте зилоте... мало је нас у Србији да би иком били сметња...

Боље гледај како да сам не главиш робију у УС, кад те чике из ФБИа буду возиле у непознатом правцу због ботовања за Русе...
Šta ti je rekao čika doktor kad ti je dijagnostofikovao paranoju? Da se ne uzbuđuješ previše oko tričarija, jel da?

Mossad & KGB Jewish Russian Communist Infiltration of the US Government​

https://rumble.com/v1onzls-mossad-a...munist-infiltration-of-the-us-government.html
🎵🎵

Neke cudne stvari
meni prolaze kroz glavu
ja se cesto pitam
da li umem, da li sam u pravu
da li vidim, da li cujem, da li osecam
i da li, da li verujem u ljude
i da li ljude dobro znam

I ponekad kao da me cudi
kakvi mogu biti ljudi
ponekad je tesko biti istina
istina ponekad voli, istina ponekad boli
ponekad je tesko biti istina

Pa, pa, pa, pa
pa, pa, paranoja
pa, pa, paranoja
dovidjenja, lepa moja

🎵🎵

Citav zapad koji podrzava i naoruzava a i ucestvuje u sukobu sa Rusijom, ne moze bas nista da ucini na bojnom polju.
Jel si primetio to?
Nezzz jesi li tvoj mozak shvatio kako je rat počeo lani u 2. mjesecu kada su se Rusi šetali kako ih volja i di ih je volja. Nezzz koje vjesti slušaš SVO denacifikacije i demilitarizacije superiorne vojne sile svela se na grčevitu obranu onoga što su prije godinu ipo dana osvojili. Mislim da je vrijeme na svačijoj strani osim Ruskom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back