darda
Elita
- Poruka
- 16.882
perperius daj nas prosvetli stavi listu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si malo pametniji od patika koje nosiš, pročitsao bi par prvih postova koje sam napisao na ovoj temi, ali i druge kad je reč o mom odnosu prema SAD i Rusiji. Mada se plašim da ne bi razumeo i da si pročitoa, jer je to prekomplikovano za tvoj NATO dresirani način razmišljanja. Ali da ti olakšam, zabole me za Rusiju, jednako koliko i za SAD. Doduše, mnogo sam bliže vezan za SAD, ali to ne znači da podržavam njihove vojne zločine širom sveta. I ne razmišljam o Ukrajini dok god je moja država pod NATO okupacijom.Ono sto vi proruski principijelsti ne kazete. Da je Ukrajina zrtva agresije kao SRJ 99.
Koliko su od Moskve nakon meseci tog masakriranja? Izgleda da se nisu ni pomakli, osim što nr nekim delovima fronta gube teritoriju.Epska uteha za dnevno masakriranje rusoagresora u Ukrajini.

Комшо ко да ради у градској чистоћи ! Сваки дан избацује тоне смећа, које узгред нико не отвара !cim komso krene da spemuje sa nenormalnom kolicinom videa znas da ukropima ide katastrofalno lose na bojnom polju tako je spemovao kada je bahmut i okolica padala pod rusku kontrolu![]()

Dakle ti se raduješ što Ukrajinci stradaju samo zato što su se neki radovali tokom NATO agresije na Srbiju?Ti mislis da smo mi blesavi?
Pokvarenjaci NATOvski su cutali i skakali od srece - dok je NATO pakt napadao Srbiju, Libiju, Siriju, Avganistan, Irak, Iran....
NATO pakt je legalizovao princip "humanitarne intervencije" sa ciljem "zastite ljudskih prava" i na konto toga napao silne drzave.
A sad kmecite kada isto to sto vi podrzavate DECENIJAMA radi Rusija da zastiti rusko stanovnistvo u Ukrajini od NATO genocida.
Nema vecih pokvarenja djubradi i smradova licemernih od NATO paktovaca.
Pa da, GF je poznat po tome da sluša tračeve, maštarije i puste želje a ne da se drži egzaktnih podataka.Ajde,
Znaš kako, papir trpi sve i u teoriji su Ukrajinci sada jači nego ikada. Problem je što podaci nisu ažurni
Tek onog trenutka kada Ukrajina prizna zvanično svoje gubitke može se znati pravo stanje, a to se neće desiti pre kraja rata.
Ukrajina, na papiru, ima sasvim sigurno mnogo više tehnike i ljudi nego u realnosti a u realnosti je nešto sasvim drugo.
Na papiru bi moglo da se kaže i da su Rusi sleteli na Mesec, da su sakrili da im se letelica raspala
Ja se uvek držim konkretnih podataka i brojeva, zna se tačno šta su dobili za ofanzivu i zna se da je veći deo toga već skrkan u neuspelim pokušajima proboja
Šta to konretno proizvodi ukrajinska vojna industrija bolje i da te ne pitam, sem dronova teško da smo bilo šta videči na frontu samo što dronovi ne mogu da dobiju rat i ima i dodatni problem da ih Rusi imaju 10 puta više što takođe svakodnevno možemo da vidimo.
Tako da više se drži činjenica a manje maštarija i pustih želja