Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako javljaju zapadni izvori

400K mrtvih 2 miliona obogaljenih

Četiri hiljade kvadriliona stradalih Ukrajinaca i jedan ranjeni Rus, ali ne ozbiljno. Povreda nokta na malom prstu.

To je ono što javljaju Tiksi, RT i onaj deo Twitera sa jeftinijim ulaznicama.

Da li ćemo verovati Tiksiju ili sopstvenim očima, to je već drugo pitanje.

Jeri su to mali Indijanci
Za to se u Americi kenseluje Sizife, da smo načisto, negiraš nešto što se stvarno dogodilo. Radilo se na širenju velikoj boginja među Indijancima namerno i smišljeno i ima dokumentacije o tome, evo najzvaničnojeg američkog sajta za to - National Institutes of Health kaže evo ovo:

The British give smallpox-contaminated blankets to Shawnee and Lenape (Delaware) communities—an action sanctioned by the British officers Sir Jeffery Amherst and his replacement, General Thomas Gage.

“Out of our regard to them … we gave them two Blankets and an Handkerchief out of the Small Pox Hospital. I hope it will have the desired effect.”
—An eyewitness, quoted in Elizabeth A. Fenn, Pox Americana: The Great Smallpox Epidemic of 1775–81, 2001

https://www.nlm.nih.gov/nativevoice...mage of a Mesoamerican infected with smallpox.

Dobro jutro radni narode kao i domace izdajice
evo , polako uz jafu , prvu
procitah, sta ima ovde po pitanju ukrajine i da,naveliko pisu o srusenom trenaznom avionu , skoro i da nema ista o napredovanju Rusa ali i nema previse o navodnim osvojenim teritorijama Rusije , tj Ruskih , republika.
a vidim da , se tu neko i kao opet poziva na medjunarodne organizacije a nikako i nije savladao gradivo , koje i i pise u UN , oko i u vezi NACIZMA , a takodje da i granice u bivsoj SSSR, nisu nikada i razresene , niti i te medjunarodne organizacije i prihvatile.
inace, nikako i ta osoba ,ne moze da shvati da , vladavina sila , i neo kolonijalisticki pretencija , ka drugim drzavama , da je to sada proslost.
ali , kao sto sam u vise navrata i ukazivao , ljudi i moraju biti i otvoreni da prime i drugacija saznanja , istine-koja uvijek i moze biti bolna za druge, i takodje oko realnosti ..

dakle , hajmo da vidimo sta se ima u drzavi ukrajini.
recimo dobio sam sa prevodom sta i kako pod plastom UN i svetske organizacije za zdrstvo
daju i to kao zakonito da sve drzave i prihvate , da se mala deca uce seksualnosti , uce da se samozadovoljavaju , i da oko pola , i da deca stupaju u odnose i i od 9 godina i to normalno i sa starijima, sta vise ,
kod normalnih ljudi i jos normalnim drzavama se i dalje naziva PEDOFILIJA.
e sada , mi , ovde imamo i takve osobe , koje sve te vrednosti oce i hoce i da se primenjuje i u celom svetu , pa i u srbiji.
mislim da ce se i to i pjaviti i ovde , a dobijeno je na VIBER i sa prevodom sa nemackoga jezika
AGENDA 2030
Ovo je prestrašno!🙏

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back