Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не зна се шта је већи крш Леопард или Бредли

Screenshot_20230807_201745_org.thunderdog.challegram_edit_2188046726878101.jpg

Screenshot_20230807_165315_com.android.chrome_edit_2188087277404658.jpg

Screenshot_20230807_165335_com.android.chrome_edit_2188076699533826.jpg

Screenshot_20230807_165340_com.android.chrome_edit_2188096010158302.jpg

Na svako ukazivanje na očiglednu agresiju, odgovor od vaše strane je isti: a pa i Ameri su to radili pre X godina pa se nisi bunio.

Kao da je to neki argument u korist agresora.

Onda ti ja ukažem na to, a i kukaš "trolovanjeeeee".

Šou.
Geopolitika ne poznaje kategorije kao što je ‘agresija.’ Samo širenje, tj ekspanzija. Kome se ne dopada može da krene da sprečava stvar. Nije zabranjeno al’ proba se plaća, i to debelo.

Sve što sam napisao je istina. Ne može biti opravdanje za Putinove zločine jedan Vijetnamski rat, i slične nebuloze koje pominjete.
Emoj sizo
Morao bih doci do moga Bgd da te naucim metode pokusaja saznati da i kako je dosolo do takozvane istine
Koja je u nasoj nauci definisana ka relativna i jos nesto
Ne postoji Apsolutna istina.:ok:
Ali da bi ti mogao shvatiti te modaliteta, tvoj sklop spoznaje kod tebe -:per:nemoguce

Poslednja izmena od moderatora:
Ne kmecim ja,nego ne pratis.
Ja prvi zagovaram da se potpise peticija da Rusija krene neselektivno bombardovanje tepih i bojnim otrovima.
Istog trenutka bi izgubila simpatije i podršku celog sveta. Kina i Indija bi bile u problemu da sopstvenom narodu objasne podršku Rusiji, kako bi ona u trenutku postala sve ono protiv čega se svi borimo.
Zločinačka zapadnoevropska civilizacije.
Isto važi i za upotrebu taktičkog nuklearnog naoružanja.
Ovo je sasvim sigurno najgori mogući rat za Rusiju. Njena vojna moć se sputana mnoštvom razloga.
Praktično vodi građanski rat, gde je manji broj nacista u sopstvenom narodu, uzeo kao taoce mase stanovništva, sa namerom da uz neizmernu pomoć Zapada, stradanja i uništenja bude što više na obe strane.
Rusi moraju da vode računa i o Ukrajincima. Neće to sigurno činiti Zelenski. Ode on posle svega sa lovom u džepovima. Ostaje narod.

Poslednja izmena:
Sergej Markov, bivši Putinov savjetnik:

Mnogi su povjesničari tvrdili da su istospolne veze bile tolerirane u starogrčkim društvima, uključujući i spartansku vojsku, koja se dugo smatrala jednom od najmoćnijih vojski tog doba. "Vojni teoretičari i povjesničari znaju koja je vojska u Grčkoj bila najjača, sjećate se? Spartanci! Ujedinilo ih je homoseksualno bratstvo. Svi su bili homoseksualci. To je bila politika njihovog vodstva. Mislim da planiraju isto za ukrajinsku vojsku", uvjeren je.

"Ove obnovljene postrojbe ukrajinskih oružanih snaga, zombificirane i ujedinjene kroz gej seks, zajedno s članovima kulta spremnim da se žrtvuju. To je ono što nam pripremaju za proljeće 2025.", zaključio je.

Ajmo dečku malo pogledati browsing history, mislim da bi stvari bile jasnije :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back