Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.013
Skidanje mostova.
Da neće Rusi da se osvete što Ukrajinci rokaju mostove po Ukrajini pa je napadnu?
Da neće Rusi da se osvete što Ukrajinci rokaju mostove po Ukrajini pa je napadnu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto nisu date garancije koje je Rusija tražila? Ne bi bilo rata i ovoliko stotina hiljada mrtvih da su im samo garantovali bezbjednost od NATO raketa.Ljudi ginu jer jedan ludak ne dozvoljava susednoj zemlji pravo na samoopredeljenje. Naravno da niko neće hteti da sklapa saveze sa zločincem pomračenog uma koji ubija i tvoj i sopstveni narod.
Za Peruanca i Cileanca mogu da razumem, oni i ne znaju sta je pravi rat i gde su se uputili.Pogledajte prilog 1390678
Pogledajte prilog 1390680
Pogledajte prilog 1390681
Pogledajte prilog 1390683
[ Album ]
Недавно су у зони СВО ликвидирана још 4 страна плаћеника
Перуанац Мигел Јаја. (
)
Американац Ланце Лавренце.
Колумбијац Едисон Гиралдо.
Грузинац Ачико Деврашвили.
Западни извори тврде да су сви били „волонтери“, али је на фотографијама сваки од њих имао оружје у рукама.
Propali su rusi, nemaju više elitnih gardijskih specijalnih vojnika.Sta je sad to !!?....dosad su svi do jednog bili specijalci, komandosi, elitne postrojbe i padobranci....
zašto?Ti si se probio do Mariupolja do sad.
Ali i ti ces na Ural u gulag.
kolumbijac a oni su uz usra drzavu , koja ih i placa , borili su se usranci , specijalne jedinice protiv FARSA , borci za slobodu .Za Peruanca i Cileanca mogu da razumem, oni i ne znaju sta je pravi rat i gde su se uputili.
Nisu mi jasna ova dva coveka, koliko ti mozak mora biti ispran glupostima da se uputis tamo i vratis kao heroj koji je porazio Ruse.
Za ove je kasno da bilo sta urade, ostali bolje da izaberu neku se upute u Afriku pa neka bambusaju neko pleme.kolumbijac a oni su uz usra drzavu , koja ih i placa , borili su se usranci , specijalne jedinice protiv FARSA , borci za slobodu .
tako da se samo zna.
peru , je , i trebalo bi da se zna da itekako bogati koji su uz amerikance i idu da sebore van PERUa
I mislio sam da je to u pitanju....Propali su rusi, nemaju više elitnih gardijskih specijalnih vojnika.
Ostali im samo ovi
Od ništa ne znam do reći ću vam sve - 3 sekunde