Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма да, него су далеко од нас и последњих деценија су прилично коректни према нама, па им се гледа кроз прсте за злочине из прошлости. Ево ко је имао блиски сусрет са њима:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Лексо_Саичић
Jadni Lekso skoncao spasavajuci nakit kraljevske porodice na Cetinju.

Više od 50% Ukrajinaca preferira EU u odnosu na RU, to je činjenica koju ne treba ni posebno objašnajvati.

Manje od 15% Ukrajinaca preferira RU u odnosu na EU.

I sad u jednoj takvoj zemlji, predsednik kaže, ajde mi da batalimo EU i da se priklonimo RU.

I onda mu nije jasno zašto narod protestuje, mora da su Marsovci umešali prste.

Ahahaha... kakav ste vi cirkus, narode moj.

Ne radi se o EU već o NATO bandi, kojekude .

Saberi se čoveće.

Ne ginu ukrajinci gore za EU vrednosti već za NATO - KOLONIZATORSKU IDEJU.

A da ginu ko pleva, više je nego evidentno.

Hebeš ti i NATO i tu famoznu SLAVU šta god da znači, kad te vrate kući u LIMENOM SANDUKU.

I to ako imaš sreće da grobari imaju šta da pokupe i smeste u kesu pa u sanduk.

-Nešto mi govori da su SAD spremne da obezbede budžet bez dna Nigeriji za borbu protiv druge afričke zemlje i gledanje braće kako se ubijaju.
-Nešto mi govori da su SAD spremne da se bore protiv Nigera do poslednjeg Nigerijca.
- Nešto mi govori da bi neki nigerijski političari i američki vojni industrijski kompleks mogli zaraditi mnogo novca ako izbije rat.
- Nešto mi govori da je to potez zavadi pa vladaj SAD.
- Nešto mi govori da SAD ovde ne moraju da pobede, haos je sasvim u redu.

-Gde sam ovo video ranije? Možda je to bilo sa komičarom, zavisnikom od kokaina?
Putin udara po belom? :think:

Ne radi se o EU već o NATO bandi, kojekude .

Saberi se čoveće.

Ne ginu ukrajinci gore za EU vrednosti već za NATO - KOLONIZATORSKU IDEJU.

A da ginu ko pleva, više je nego evidentno.

Hebeš ti i NATO i tu famoznu SLAVU šta god da znači, kad te vrate kući u LIMENOM SANDUKU.

I to ako imaš sreće da grobari imaju šta da pokupe i smeste u kesu pa u sanduk.
Ljudi ginu jer jedan ludak ne dozvoljava susednoj zemlji pravo na samoopredeljenje. Naravno da niko neće hteti da sklapa saveze sa zločincem pomračenog uma koji ubija i tvoj i sopstveni narod.

Putin udara po belom? :think:
zelensky-zelenskiy.gif

Ljudi ginu jer jedan ludak ne dozvoljava susednoj zemlji pravo na samoopredeljenje. Naravno da niko neće hteti da sklapa saveze sa zločincem pomračenog uma koji ubija i tvoj i sopstveni narod.
7f2710206acf52e2089fcb23a2cbc6f5f59bb323f3417749341c99d303bb9564.jpg

Nacizam se mora zaustaviti u Ukrajini, ili ćemo svi otići u pm!

Evo ti slike naciste koji odmara nakon što je eutanazirao neku sirotinju gore u Dombasu .

Samo što ih nije slikao pobijene, kao što su ustaše radile nekada, kad su bile NACISTIČKE PERJANICE .

Serb_family_killed_in_their_home,_1941.jpg

Ovo je doduše, bio najhumaniji način ubijanja Srba, od onih 58 izvedbi ?

Izvestaj da su ukrajinci ispalili rakete , na mostove , i gas liniju.
Ono sto u izvestaju stoji da su korisceni engleske rakete , koje koliko mi je poznato SU 24 ispaljuje.
iz ovoga zakljucujem da ih ima jos i da nisu svi unisteni , kao i da jos se ima neki aerodrom sa avionima i i raketama
nadam se da su Rusi , i videli odakle i je uzletelo i sletelo ukra avijacija.
i da , nikako ne bi smeli da sada zastanu i da daju predah ukrajincima , ustvari natovcima.

Ukrainian Armed Forces attacked bridges in Kherson region and Crimea

Armed Forces of Ukraine shelled bridges across the Chongar Strait and the Tonky Strait​

The consequences of the shelling of the Chongar bridge with Storm Shadow missiles - RIA Novosti, 1920, 08/06/2023

© Photo : Telegram channel of Vladimir Saldo
Consequences of shelling the Chongar bridge with Storm Shadow missiles
Read ria.ru in

MOSCOW, August 6 - RIA Novosti. Ukrainian troops attacked bridges across the Chongar Strait and the Tonkiy Strait, Acting Governor of the Kherson Region Volodymyr Saldo said on his Telegram channel .
"
"Today, armed formations of the criminal Kiev regime fired on the bridge across the Tonky Strait, which connects the city of Genichesk with the Arabat Spit. In total, Kyiv terrorists fired 12 missiles, nine were shot down by our air defense," he specified.
A civilian who was driving across the bridge at the time of the impact was injured.

In addition, during the shelling, a gas pipeline from the Strelkovskoye field to Genichesk, which was passing near the bridge, was killed, which left more than 20,000 residents of the city without gas supply.
A bus and a car that burned down as a result of the shelling of Donetsk by the Armed Forces of Ukraine - RIA Novosti, 1920, 08/06/2023

Armed Forces of Ukraine shelled Donetsk, Gorlovka and Golmovsky
14:08
"The bridge has no important military significance. Having switched to state terrorism (the Kiev regime. - Approx. ed.), as always, vilely and lowly hits civilian infrastructure in order to disrupt the peaceful life of people. Information about the damage to the bridge and the gas pipeline is being specified. According to preliminary data, they are small and will be eliminated quickly," Saldo said.
In addition, the Armed Forces of Ukraine attacked the Chongar bridge and the Chongar village with "NATO Storm Shadow missiles."
"
“The bridge was damaged by a rocket, but the main villainy of the regime is getting into the village school,” said the acting governor of the Kherson region.
He added that transport links with Crimea continue to operate through Chaplinka and Armyansk.

Pogledajte prilog 1390631

Nacizam se mora zaustaviti u Ukrajini, ili ćemo svi otići u pm!

Evo ti slike naciste koji odmara nakon što je eutanazirao neku sirotinju gore u Dombasu .

Samo što ih nije slikao pobijene, kao što su ustaše radile nekada, kad su bile NACISTIČKE PERJANICE .

Pogledajte prilog 1390633

Ovo je doduše, bio najhumaniji način ubijanja Srba, od onih 58 izvedbi ?
Lažine priče o nacizmu su loše opravdanje za agresiju na komšije.

Mada, ko padne na fotošopovane slike, šta njemu pričati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back