febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.899
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Normalno, Civilizacija treba biti svjesna da Odron krade djecu
Samo toHmeljnicki se jos dimi.

Malo li je?Na Orehovu nijedan vojnik nije prosao,al o tome cutis.Samo to
Ogroman uspeh kalibriranja i kinzalisanja, nego sta kaze Deki kojemu Zarkovic radi o skalpu![]()
Kojem OrehovuMalo li je?Na Orehovu nijedan vojnik nije prosao,al o tome cutis.

Ajde?Pa to je Janukovičeva hunta pobila demonstrante...
Vidiš da u oba slučaja hunta ne valja.

I on se jadan pogubio u svemu, meni ni ne odgovara na pitanje isto koje si i ti postavio.Ajde?
Ma šta reče, Januković pucao u mirne prosvjednike Majdanske ?
Da bi narod okrenuo protiv sebe, je li ?
Bombardovanje izbegličke kolone na Petrovačkoj cesti je OSLOBODILAČKA AKCIJA kako tvrdite ?
A Rusi su sami digli u vazduh svoj gasovod Severni Tok ne ?
Masovna pogibelj ukrajinske omladine na frontu je razumna cena ulaska Ukrajine u NATO - kolonijalno društvo, po vašoj logici ne ?
Prosvjednici u Zapadnoj Africi su teroristi i treba ih pobiti, dok su prosvjednici na ukrajinskom majdanu borci za slobodu ?
Kome bre vi pokušavate više pamet da solite ?![]()
Не морам да замишљам. То је ово што се сада дешава.A sad zamisli šta bi bilo da Ukri nisu ostali bez mobilizacijskog potencijala i da nisu ostali bez uništene zapadne tehnike
Prekjuce probali da prodaju pricu kako Putin trazi mirovne pregovore,a odrzali treci bez Rusije.Не морам да замишљам. То је ово што се сада дешава.
Ма да, него су далеко од нас и последњих деценија су прилично коректни према нама, па им се гледа кроз прсте за злочине из прошлости. Ево ко је имао блиски сусрет са њима:Bio sam prisutan kada je kelner rekao Koreancima "Dobro dosli Japanci" Trebalo je snimiti reakciju, neponovljivo.
.Ovo zvuči dosta realistično, mada mi izgleda malo nategnuto da Briti to rade na svoju ruku.
Hejteri ce reci da je u Tokmaku.WATAFAK ?
Богдан се окреће у гробу. Он је баш тај који је одвојио Малорусију од Пољско-литванске уније и припојио царској Русији.Hmeljnicki se jos dimi.
Ne pravi kojekude.Nisam razumeo, da li to ispada da su proEU demonstranti pucali sami na sebe?![]()

Postao bi 100% nafopatofil.. ovako te vucem van da te izbavim od te sekte da ne potones u njihovo ludilo…Nisam ni mislio da je to bilo Jet A gorivo, procitao da su na brodu prevozeni aditivi a ne gorivo. Mnogo ti hvala za objasnjenje, sta bih ja bez Tebe?