Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.132
Jos ne znaju gde su pali,nema satelitaOčekuje se izveštaj iz kindžalima zahvaćenim područjem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos ne znaju gde su pali,nema satelitaOčekuje se izveštaj iz kindžalima zahvaćenim područjem![]()

Važno je da svi projektili bezbedno stignu do svojih destinacija.X-101 missiles have just been launched from the 15 Tu-95 bombers.
Sve ce to zeleni katapultomVažno je da svi projektili bezbedno stignu do svojih destinacija.
Ukropistan vadi Su-24 iz otpada pa sastavljaju po jedan do dva aviona u letnom stanju od delova 3, 4, 5 rashodovanih primeraka koji su im propali jer ih nisu uopšte održavali.samo se nadam da su , dobro i unistili aerodrom..
The military chronicle spoke about the possible targets of a strike on the airfield of the Armed Forces of Ukraine Starokonstantinov
Short link
August 5, 2023, 23:12
The Su-24MR aircraft of the 7th Tactical Aviation Brigade (7th BrTA) are based at the Starokonstantinov airfield in the Khmelnytsky region, which was probably hit on August 5, Military Chronicle reports. This brigade is said to be the only air formation in Ukraine armed with Storm Shadow and SCALP cruise missiles.
According to the Military Chronicle, in addition to Starokonstantinov, in Ukraine there are about ten operating airfields with varying degrees of safety of the runway and airfield infrastructure.
“The length of the runway of most airfields allows the use of Su-24 aircraft. This will require additional security measures and complicate the implementation of sorties. The key difficulty in this sense will remain the airworthiness of the remaining aircraft, which are much more difficult to maintain and repair by the Armed Forces of Ukraine than ever. The loss of every aircraft of this type will complicate the use of Storm Shadow missiles, ” the message says .
Samo što nije.
Kad šaljete te Abramse konačno ?![]()

ako ti i je poznato , aerodrom sa SU24 , i je pogodjen pre nekoliko nedelja i samo je jedna bomba pala i po slikama , mogao sam da zakljucim da su unistena dva potpuno i pored , i sa jedne i druge strane da su osteceni.Ukropistan vadi Su-24 iz otpada pa sastavljaju po jedan do dva aviona u letnom stanju od delova 3, 4, 5 rashodovanih primeraka koji su im propali jer ih nisu uopšte održavali.
Uvek zaboravim da kod Hrvata vlada pomalo drugaciji princip morala nego kod Srba ...princip jednak Afrikancima u Juznoj AfriciIjuuuu tragedija Ukrajinci gadjali Donjeck kuku lele i sramota .
Srborusko licemjerstvo na kvadrat![]()
Problem je što je Ukropistan imao Su-24 u ogromnom broju, sad vade sa otpada, razni podrepaši po EU im remontuju delove i od toga sastavljaju avione koji jedva lete - Klovna jedino briga da ima sa čega da lansira “krstareće rakete.”ako ti i je poznato , aerodrom sa SU24 , i je pogodjen pre nekoliko nedelja i samo je jedna bomba pala i po slikama , mogao sam da zakljucim da su unistena dva potpuno i pored , i sa jedne i druge strane da su osteceni.
one koji su bili udalheni od centra su bili po meni neosteceni
pa sam se i tada i pitao , zasto nisu , poslali vise raketa i da su kompletno unistili avione, u tom slucaju , ne bi i mogli pirgavske rakete i da i bombarduju gradove , ni mostove..
w zasto to nije ucinjeno , za mene je nepoznanica.
i ono , nasta sam i ranije se pitao.
zasto su dozvoljavali da vijna oruzja i stizu iz rumunije a imaju , prolaz kroz dva tunela, a zasto nisu unisteni , a na aapadu , da su kompletnu elektro mrezu , trafo stanice, mostove , drumske i zeleznice , nisu 8nitili ..
ne znam, sta je u glavama vojnih strucnjaka
ocemo li cuti ,Vatromet u najavi:
It is reported that the 14th Tu-95MS took off from the air base in Engels and headed for the Caspian Sea.
Ukrainian monitoring channels report that the 14th aircraft took off 25 minutes ago. The total number of X-101 / X-555 cruise missiles on all machines is 84 units.
@DDGeopolitics