Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
18E489FB-FE17-4C5B-8C9F-BADA3DFD4866.jpeg

🇷🇺🚀💥Извештава се о трећем таласу доласка Калибра дуж Староконстантинова

🇷🇺🚀 Укупно је избројано најмање дванаест удара у област Хмељницког.

🇷🇺🚀 Балистичке ракете пријављене у смеру Кијева.

ako ti i je poznato , aerodrom sa SU24 , i je pogodjen pre nekoliko nedelja i samo je jedna bomba pala i po slikama , mogao sam da zakljucim da su unistena dva potpuno i pored , i sa jedne i druge strane da su osteceni.
one koji su bili udalheni od centra su bili po meni neosteceni
pa sam se i tada i pitao , zasto nisu , poslali vise raketa i da su kompletno unistili avione, u tom slucaju , ne bi i mogli pirgavske rakete i da i bombarduju gradove , ni mostove..
w zasto to nije ucinjeno , za mene je nepoznanica.
i ono , nasta sam i ranije se pitao.
zasto su dozvoljavali da vijna oruzja i stizu iz rumunije a imaju , prolaz kroz dva tunela, a zasto nisu unisteni , a na aapadu , da su kompletnu elektro mrezu , trafo stanice, mostove , drumske i zeleznice , nisu 8nitili ..
ne znam, sta je u glavama vojnih strucnjaka
Putin ....i to je problem od pocetka rata ..nece da "eskalira" i umislja da moze razgovarat sa "zapadnim partnerima"...ko nasi Jugovici ovde

➖ У зони Шумарије Серебрјански, непријатељ је, повукавши резерве 42. и 67. Омбре Оружаних снага Украјине, извршио 6 напада на наша утврђена подручја. Стрељачком и артиљеријском ватром, уз блиску подршку армијске авијације, непријатељ је поражен.
💥 Ваздушно извиђање открило је ПВД 5. бригаде Збора народне гарде. У складу са циљем korišćen је ФАБ-500 са јединственим модулом планирања и корекције.
➖ На прелазу Рајгородок - Кармазиновка одбијена су 2 напада јуришних група од 43 и 68 мбр Оружаних снага Украјине. Отворени непријатељ је био прекривен ватром из МЛРС и топовске артиљерије.
➖ На подручју Н. п. Нововодјаное, непријатељ је покушао да пребаци појачање на напредне положаје 43 МБР Оружаних снага Украјине. Ватром из АТГМ-а уништено је борбено возило пешадије са јуришним снагама.

https://t.me/btr80/9449

U skladu s ciljem korišćeno je najbolje sredstvo za isparenje.

ako ti i je poznato , aerodrom sa SU24 , i je pogodjen pre nekoliko nedelja i samo je jedna bomba pala i po slikama , mogao sam da zakljucim da su unistena dva potpuno i pored , i sa jedne i druge strane da su osteceni.
one koji su bili udalheni od centra su bili po meni neosteceni
pa sam se i tada i pitao , zasto nisu , poslali vise raketa i da su kompletno unistili avione, u tom slucaju , ne bi i mogli pirgavske rakete i da i bombarduju gradove , ni mostove..
w zasto to nije ucinjeno , za mene je nepoznanica.
i ono , nasta sam i ranije se pitao.
zasto su dozvoljavali da vijna oruzja i stizu iz rumunije a imaju , prolaz kroz dva tunela, a zasto nisu unisteni , a na aapadu , da su kompletnu elektro mrezu , trafo stanice, mostove , drumske i zeleznice , nisu 8nitili ..
ne znam, sta je u glavama vojnih strucnjaka
Verovatno hoce da ih nateraju da se predaju bez da koriste blickrig kao svabe onomad.A nije da nisu mogli da ih bombarduju odavno na ovaj nacin-po volji.

A series of explosions in Zaporozhye: a combined strike of tactical missiles and drones, strategic bombers fired missiles
7 Tu-95s launched X-101/555 missiles from the Caspian, they will enter Ukrainian airspace between - 02:50-03:30.

Unistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.

Nijedan "moj" ne moze napisati tako nesto pre bih rekao po mentalnom sklopu da je od TVOJIH.
"Ijuuuu tragedija Ukrajinci gadjali Donjeck kuku lele i sramota .
Srborusko licemjerstvo na kvadrat :kafa:"

de prevedi mi ovo sa Hurvatskog na razumno..ovo je bio odgovo na Ukrajinsko granatiranje Donjecka kasetnim bombama
a febo ako nije tvoj onda neznam ciji si ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back