Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin ....i to je problem od pocetka rata ..nece da "eskalira" i umislja da moze razgovarat sa "zapadnim partnerima"...ko nasi Jugovici ovdeako ti i je poznato , aerodrom sa SU24 , i je pogodjen pre nekoliko nedelja i samo je jedna bomba pala i po slikama , mogao sam da zakljucim da su unistena dva potpuno i pored , i sa jedne i druge strane da su osteceni.
one koji su bili udalheni od centra su bili po meni neosteceni
pa sam se i tada i pitao , zasto nisu , poslali vise raketa i da su kompletno unistili avione, u tom slucaju , ne bi i mogli pirgavske rakete i da i bombarduju gradove , ni mostove..
w zasto to nije ucinjeno , za mene je nepoznanica.
i ono , nasta sam i ranije se pitao.
zasto su dozvoljavali da vijna oruzja i stizu iz rumunije a imaju , prolaz kroz dva tunela, a zasto nisu unisteni , a na aapadu , da su kompletnu elektro mrezu , trafo stanice, mostove , drumske i zeleznice , nisu 8nitili ..
ne znam, sta je u glavama vojnih strucnjaka
Baš to. A situacija zahteva stotine kilotona u puno primeraka, čisto da ex Istočni blok ukapira da je đavo odneo svaku zahebanciju.Putin ....i to je problem od pocetka rata ..nece da "eskalira" i umislja da moze razgovarat sa "zapadnim partnerima"...ko nasi Jugovici ovde
Verovatno hoce da ih nateraju da se predaju bez da koriste blickrig kao svabe onomad.A nije da nisu mogli da ih bombarduju odavno na ovaj nacin-po volji.ako ti i je poznato , aerodrom sa SU24 , i je pogodjen pre nekoliko nedelja i samo je jedna bomba pala i po slikama , mogao sam da zakljucim da su unistena dva potpuno i pored , i sa jedne i druge strane da su osteceni.
one koji su bili udalheni od centra su bili po meni neosteceni
pa sam se i tada i pitao , zasto nisu , poslali vise raketa i da su kompletno unistili avione, u tom slucaju , ne bi i mogli pirgavske rakete i da i bombarduju gradove , ni mostove..
w zasto to nije ucinjeno , za mene je nepoznanica.
i ono , nasta sam i ranije se pitao.
zasto su dozvoljavali da vijna oruzja i stizu iz rumunije a imaju , prolaz kroz dva tunela, a zasto nisu unisteni , a na aapadu , da su kompletnu elektro mrezu , trafo stanice, mostove , drumske i zeleznice , nisu 8nitili ..
ne znam, sta je u glavama vojnih strucnjaka
Po mom skromnom misljenju-jedan od razloga zasto je ova SVO sasvim ispravna i opravdana.Ostaje zal zbog nedoslednosti Sovjeta na kraju ww2 po istom pitanju a sto im se kasnije obilo o glavu.Demokratska evropska Ukrajina:
Ne lupaj, to od mene nisi mogao cuti jer nikada takvu glupost nisam izvalio, nisam navijac bez mozga kao Ti.Ne lupati. Pretio si sa “3-4 dana do Azova”.
To je bilo promovisano u Hrvatskim i Nemackim medijama ..a populacija koja je ko i uvek to nekriticno i prihvatala iz istog razloga iz kojeg "podrzavaju" UkrajinuNe lupaj, to od mene nisi mogao cuti jer nikada takvu glupost nisam izvalio, nisam navijac bez mozga kao Ti.
Unistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.Ne lupaj. Taj silos donosi lovu tvom Klovnu.
Nece niko da ostane gladan.Unistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.
A malopre jedan tvoj napisa da nije ratni zlocin kad NATO baca kasetne bombe na civile u gradovima da bi ih proterali sa svojih ognjistaUnistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.
Hrvatsko i Ukrajinsko svatanje Hitlera i njegovih zelja za buducnist su interesantni
Bas zato sto se zapad pravi lud na to Rusija svaki put sve zesce namlati bandera rajh.A malopre jedan tvoj napisa da nije ratni zlocin kad NATO baca kasetne bombe na civile u gradovima da bi ih proterali sa svojih ognjista
Unistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.Ne lupaj. Taj silos donosi lovu tvom Klovnu.
Nijedan "moj" ne moze napisati tako nesto pre bih rekao po mentalnom sklopu da je od TVOJIH.A malopre jedan tvoj napisa da nije ratni zlocin kad NATO baca kasetne bombe na civile u gradovima da bi ih proterali sa svojih ognjista
"Ijuuuu tragedija Ukrajinci gadjali Donjeck kuku lele i sramota .Unistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.
Nijedan "moj" ne moze napisati tako nesto pre bih rekao po mentalnom sklopu da je od TVOJIH.
"