Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanio se malo...
I kad sam bio u Ukrajini prošle jeseni (Berehovo, mađarska granica) ljudi su bili cinični prema toj natovskoj propagandi... Možeš pisati što hoćeš, manipulirati, srati, uljepšavati
Ali kad se u mjesto od 12 000 ljudi od 100 mobiliziranih, šest mjeseci kasnije vrati njih 40 (za sudbinu ostalih se nisam usudio pitati), kada me vlasnik tvornice (kojeg radnici gledaju kao u Boga, jer je vlasti uspio uvjerit da su mu neophodni za proizvodnju, te ih na taj način spasio mobilizacije) ne pušta da deset sekundi prošećem ulicama mjesta (jer bi me mogla pokupiti Vojna policija)...
Onda ti ne trebaju Bljtarnji, Bljuc, Index, Telegram, B92 da bi sam izvukao zaključke...
Friedman je objavio knjigu u kojoj predvidja treci svetski rat koji, pazi sad, pocinje tako sto zarate Poljska i Turska.George Friedman Explained! This Is A Nightmare For China! China's Military and Financial Crisis
6:25
to govorite već 3 godine, ovde 50.000, onde 80.000, tamo 60.000, onamo 100.000Šta lupaš ti, koje linije, nisu još ni došli do linija ,a 40 000 ih zađubrilo i gledaju tratinčice odozdo !
Nisu baš, ali mogao bi isto bar argumentirati... Započnimo ovako...
Friedman je objavio knjigu u kojoj predvidja treci svetski rat koji, pazi sad, pocinje tako sto zarate Poljska i Turska.
I to ne trolam uopste, to je istina mozes da proveris.
Tako da ne preporucujem da ga uzimas za ozbiljnog kandidata za ozbiljno misljenje o bilo cemu.
Argumentirano, svaka čast...Gledaj, da te podsetim na jednu mudrost iz nekih starijih vremena.
Mozes useliti klovna i kepeca u Palatu,
ali to ih nece uciniti kraljevima.
A vi ste redom ubedjeni da je Putin obecani Car nekakve imperije
Zanio se malo...
I kad sam bio u Ukrajini prošle jeseni (Berehovo, mađarska granica) ljudi su bili cinični prema toj natovskoj propagandi... Možeš pisati što hoćeš, manipulirati, srati, uljepšavati
Ali kad se u mjesto od 12 000 ljudi od 100 mobiliziranih, šest mjeseci kasnije vrati njih 40 (za sudbinu ostalih se nisam usudio pitati), kada me vlasnik tvornice (kojeg radnici gledaju kao u Boga, jer je vlasti uspio uvjerit da su mu neophodni za proizvodnju, te ih na taj način spasio mobilizacije) ne pušta da deset sekundi prošećem ulicama mjesta (jer bi me mogla pokupiti Vojna policija)...
Onda ti ne trebaju Bljtarnji, Bljuc, Index, Telegram, B92 da bi sam izvukao zaključke...
Nije ga trebala ni počet, nego raspisati izbore krajem 2013 (kad je Rusija kaže da ukida povlašteni status Ukrajine, ako ista krene prema EU) , ili referendum...Trebala je Ukrajina i morala drugačije da vodi ovaj rat, pre svega da čuvaju ljude i tehniku a ne da ih rasipaju kao da sutra ne postoji.
Sve to sada stiže na naplatu
Poveznica, slika... ?????Razneli Kadirovci ukrajinske elitne jedinice.
Видо на Телеграму два погођена Бредлија...Poveznica, slika... ?????
Kina unistila usaFriedman je objavio knjigu u kojoj predvidja treci svetski rat koji, pazi sad, pocinje tako sto zarate Poljska i Turska.
I to ne trolam uopste, to je istina mozes da proveris.
Tako da ne preporucujem da ga uzimas za ozbiljnog kandidata za ozbiljno misljenje o bilo cemu.
A vi ste redom ubedjeni da je Putin obecani Car nekakve imperije
little britain je nula
Javio Deki da zabavljas russcice dok se PIRGI ne zaboraviRazneli Kadirovci ukrajinske elitne jedinice.