Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lik se pravi blesav..Zamisli živiš u kući sa dvorištem imaš dvoje male dece..koja se tu bezbrižno igraju.. između tvog i komšijinog dvorišta ograda koju može svako da preskoči..
I sad komšija oće da kupi 5 pit bula i 5 dobermana da ih čuva u dvorištu..
Ti mu kažeš nemoj to da radiš al lik se pravi pametan i kaže mi : ko te jbe.. moje dvorište,ima da radim šta ja hoću
Normalno da mu neću to dozvoliti nego ću da preskočim ogradu i našamaram budalu
lep prikaz , sta bi i trebalo i uraditi
nako i preventivno...
i mislis da bi se trebalo i primeniti i spram jos i negde

Оће и он да промени тИЈек рата као и све оно пре њега? Свети Џавелин и његово велиЋанство Химарс? Старлинк и М777? Патриот и Ирис Т? Леопард и Бредли?

Screenshot_20230503_015120_com.android.gallery3d_edit_783958605328291.jpg

Ima li bilo koga da još uvek ne veruje da je ukrajinaka ofanziva stala i da je de-fakto završena.

Rezultat ofanzive je katastrofalan, ekstremni gubici, nula dobitaka na terenu.

Sad još da vidimo imaju li Rusi neke ozbiljnije ofanzivne planove, u šta sumnjam, pa da privodimo priču kraju i da se pređe na pregovore o miru.

Trenutna linija razgraničenja vam je to što će biti, pomeranja će biti manja i kozmetička

Ukoliko Ukrajina sada ne uđe u pregovore, sledeća prilika će biti u za njih mnogo goroj poziciji.
valjda su Rusi i dosli pameti da nikako i ne stanu sa oslobadjanjem svojih delova u ukrajini a to se narocito i odnosi na Odesu , sto znaci
kada se i Crno More , i bude u sastavu svojih republika ,koji su jos i ranije na referendumu se i odvojili od ukrajine i pripoji , vrati u Rusiju , tada ce se i eliminisati , ono sto danas i vidimo da usranci , sa natovcima , i vrse diverzije , salju i oruzje .
e tada ce biti i mira na prostoru Rusije.

Britanski obaveštajci: Žbunje usporilo ukrajinsko napredovanje

#####

jel ovo neka zajebancija, monty pajton cirkus !?
Бритиш интелиџенс.

Убеђени да ће нацисти без проблема да превазиђу минска поља, руске ракете, бомве, дронове и ровове, али жбуње је криво.

Ni ti nisi učio istoriju kao ni @Casual Observer? z:mrgreen:

Proveri malo kako su Rusi ginuli 1979-te u Avganistanu. Proveri i šta su tražili tamo, imaš sve na ruskoj Wikipediji.
pre svega idi i sedni u ici , tj pokusaj da i vidis
kakav je bio sistem u Avganistanu ,
ko i je hteo da se promeni sistem ka " boljem drustvenom sistemu , ono usvajanjem kompletnoga serijatskoga prava, " koje su amerikanci , zdusno i pomogli da se u Iranu i "uspostavi"
a i da , danas i je taj sistem , posle 20 godina demokratije usranaca i natovaca , sa uspehom se i dalje sprovodi u Avganistanu.
dakle ,
mozes ti i bolje , mislim ,
na zalost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back