Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin onako iz zezanja trazi da se omoguci i prodaja ruskog zita da bi pristao na izvoz ukrajinskog pre par dana.
Izvoz zita moze i preko kopna da se odradi.
Ovde se radi o brodovima koji su zloupotrebljeni i transportovalo se naoruzanje, a sa nekih je poslednji put lansirani dronovi. O tome se tu radi. A Rusi su im garantovali prolaz , bezbedan i ovi to izigrali. Sramota.
Ti nisi u toku sa desavanjima? Ili glumis Dzegija?

Onda saveznici nisu trebali pomoci sovjetima, time su samo povecali broj zrtava. U biti , kad bi se napadnuti automatski predali , bilo bi najmanje zrtava globalno, odlicna ideja. Srbija je bila nekako na tom putu
Pomoc zapada je predstavlja 3% svega sto su Sovjeti upotrebili da bi zgazili vermaht ko bubasvabu. Upamti to 3%. Ja se ne bi ponosio time. Bas su se potrudili. Sramota. Ali hvala sto nas podsecas koliko je zapad zapravo beznacajan

Теби се баш вади кожни мантил из ормана, па да подмажеш стари наган, па да легитимишеш, па да пресуђујеш, па да одлучујеш, па да претиш, па да отимаш, па да прислушкујеш, па да саслушаваш, па да ....
Зрбине, та времена су у Србији прошла!
Уживај бре у пензији и не бави се ловом на вештице.
Nema odmora dok su potomci gestapovaca medju nama.

Pa od ovo 10 domobrana i 13 autošovinista, barem 11 veruje da je zemlja ravna ploča. Otvori anketu.
Sa druge strane, svi mi rusofili smo po osnovu članske karte imali besplatnu turu Sputnjikom, gde smo se uverili da je Zemlja fudbalska buba-mara.

Mislim da nisi skontao

Rusosiiti na forumu veruju u Ravnu Zemlju, da su po njima lazna sletanja na Mesec snimana u Arizoni, iako je taj isti sto je poslao Sputnjik i Gagarina u Kosmos licno cestitao NASA na sletanju, zatim veruju u ljude gustere presvucene u Kraljicu Elizabetu i najsmesnije od svega, veruju da je Admiralski brod Moskva potopljen samo da se blokiraju podmornice u plicaku. Cirka 80 komada.

Mislim da nisi skontao

Rusosiiti na forumu veruju u Ravnu Zemlju, da su po njima lazna sletanja na Mesec snimana u Arizoni, iako je taj isti sto je poslao Sputnjik i Gagarina u Kosmos licno cestitao NASA na sletanju, zatim veruju u ljude gustere presvucene u Kraljicu Elizabetu i najsmesnije od svega, veruju da je Admiralski brod Moskva potopljen samo da se blokiraju podmornice u plicaku. Cirka 80 komada.
Evo ja ne verujem ni u jedno od navednih, ali vidim kako Rusija jezivo razvaljuje proksi NATO vojsku.

Putin oćajan :mrgreen:

1690038857067.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back