This is Sparta
Elita
- Poruka
- 21.503
Могао си хаубицу.и брже да утуриш у Ми8....mogao si biti zastavnik.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Могао си хаубицу.и брже да утуриш у Ми8....mogao si biti zastavnik.
Ova kontraofanziva ce se uciti u skolama kao jedna od najbesmislenije.Ništa još nije gotovo, Rudi su vježbali pregrupiranje treba pričekati malo.
Ne vjeruj u sve šta Putin kaže.
Po njemu ne bi bilo ni rata
Drug Lukasenko je propagandisti Solovjovu izjavio da su mu iz Ruske delegacije rekli da ce rat biti gotov za 3 dana..
Delegaciju su cinili Putin, Sojgu, Lavrov i neki generali
Mi, tj verovatno niko ne moze imati snimak zatvorenih sastanaka Ruske delegacije i Lukasenka ali Lukasenko je to izjavio kao ucesnik tih dogadjaja i kao svedok istorije
Nemamo razloga da mu ne verujemo.
Ali verujem da postoje stenogrami tih sastanaka, iz kojih ce se jednog dana studirati istorija ovih tekucih dogadjaja.
Ali to je nista. Ovde na forumu su pojedinci (krembili sa Golije i drustvo ispred dragstora) na dan pocetka rata u poslepodnevnim casovima vec vristali kako je Ukrajina gotova.
Kad ono, Belgorod zreo za renoviranje
Evo ja ne verujem ni u jedno od navednih, ali vidim kako Rusija jezivo razvaljuje proksi NATO vojsku.
Антон (Антун) Тус се не би сложио са тобом. Тврдио је да су официри пребегли из ЈНА (он је вероватно највиши по чини) чинили стуб хрватске војске.JNA je bila rasadnik talenta kao što si ti...
Ne svaka kugla, ali svaka raketa ih eliminira 5-6, kako se osjećaš kad vidiš mrtve okupatore?Čim više bravo smajlića staviš ispod videa, time im ofenziva bolje ide
Još malo pa ćeš kao frtajler početi brojati volframske kugle u glavi Himarsa
Valjda mislite da svaka kugla i svaki bravo ubiju po jednog Rusa
A, sada, jedan spontani aplauz
Lukasenko je mogao da izjavi sta hoce,on nije u ratu.Ok, onda daj video Lukašenka kako to izjavljuje.
Da, video sam i ja montirane Pancire po krovovima u Moskvi, jer razvaljuju
Pa sačekaj, napiši tad.Evo ovde javljaju da se nesto strasno jezivo desilo u ruskim skladistima, ali ja bi ipak sacekao neke snimke da potvrdimo jer ovako je samo rekla kazala
Ja sam vec kacio to ovde na temi, taj intervju.Ok, onda daj video Lukašenka kako to izjavljuje.
Kontraofanziva će biti gotova kad posljednji okupatorski vojnik napusti zadnji metar Ukrajine.Kontraofanziva je podbacila,a one silne mrtve niko ne moze vrati.
Izgleda sa vas zabole za poginule.
Ja mislim da ni Ukrajinci nisu tako ludi kao vi,kad mislite da ce beskonacno da bacaju ljude na front.Kontraofanziva će biti gotova kad posljednji okupatorski vojnik napusti zadnji metar Ukrajine.
Da, video sam i ja montirane Pancire po krovovima u Moskvi, jer razvaljuju
Evo ovde javljaju da se nesto strasno jezivo desilo u ruskim skladistima, ali ja bi ipak sacekao neke snimke da potvrdimo jer ovako je samo rekla kazala, a mi ipak nismo Golje sa Golije da lazemo ko Golijske dzukele
naravno da jesu.Ko je mogao da planira operacije vecih razmera, vozaci autobusa,konobari,i dzeparosi koji su se uclanili u HDZ i dobili cinove po partijskoj liniji ,ako ne skolovani oficiri JNA? Kolicina imbecilnosti koju ovde mogu da procitam se ne vidja ni u psihijatrijskim ustanovama zatvorenog tipaАнтон (Антун) Тус се не би сложио са тобом. Тврдио је да су официри пребегли из ЈНА (он је вероватно највиши по чини) чинили стуб хрватске војске.
I više od toga, oni ne namjeravaju stati na Ukrajinskim granicama a mi bi ipak stali.Ja mislim da ni Ukrajinci nisu tako ludi kao vi,kad mislite da ce beskonacno da bacaju ljude na front.
Bela kuća i Vašington nisu pod PVO zaštitom?
Sećam se da Menhetn i Pentagon nisu bili svojevremeno...![]()
Ne mogu ni rovu da pridju,a ne da idu daljeI više od toga, oni ne namjeravaju stati na Ukrajinskim granicama a mi bi ipak stali.
Nije tacno da Engleska ima 40 tenkova.
Isto kao kad vidim mrtve i raskomadane Ukrajince, poprilično loše.Ne svaka kugla, ali svaka raketa ih eliminira 5-6, kako se osjećaš kad vidiš mrtve okupatore?
Zasto mislis da je neko lud, ako se brani od okupacije? Taj je hrabar po definiciji, pa makar i poginuo, poginuce u borbi ko cestit covek, ne ko glista.Ja mislim da ni Ukrajinci nisu tako ludi kao vi,kad mislite da ce beskonacno da bacaju ljude na front.
Ja mislim da ni Ukrajinci nisu tako ludi kao vi,kad mislite da ce beskonacno da bacaju ljude na front.
Tiha voda brege dere... Tko bi rekao prije godinu dana da će glavno rusko oružje biti mine? što misliš koliko dugo će ruski vojnik izdržat u tuđoj zemlji prije nego li shvati da je jednak Nijemcu u Rusiji 1943?Ne mogu ni rovu da pridju,a ne da idu dalje
Evo potražio sam i nisam našao, okači ti.Ja sam vec kacio to ovde na temi, taj intervju.
Zasto ne izguglas sam, nije mu dao 149 nego 2 intervjua od kad je rat.
Kontraofanziva će biti gotova kad posljednji okupatorski vojnik napusti zadnji metar Ukrajine.
Oni mogu da budu ludi, razbacuju se tuđim životima, pa su mnogo hrabri.Ja mislim da ni Ukrajinci nisu tako ludi kao vi,kad mislite da ce beskonacno da bacaju ljude na front.