Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drug Lukasenko je propagandisti Solovjovu izjavio da su mu iz Ruske delegacije rekli da ce rat biti gotov za 3 dana..

Delegaciju su cinili Putin, Sojgu, Lavrov i neki generali

Mi, tj verovatno niko ne moze imati snimak zatvorenih sastanaka Ruske delegacije i Lukasenka ali Lukasenko je to izjavio kao ucesnik tih dogadjaja i kao svedok istorije

Nemamo razloga da mu ne verujemo.

Ali verujem da postoje stenogrami tih sastanaka, iz kojih ce se jednog dana studirati istorija ovih tekucih dogadjaja.

Ali to je nista. Ovde na forumu su pojedinci (krembili sa Golije i drustvo ispred dragstora) na dan pocetka rata u poslepodnevnim casovima vec vristali kako je Ukrajina gotova.

Kad ono, Belgorod zreo za renoviranje

Lako je bilo u Avganistanu se vozikati a u NovoRusiji se za to ostaje bez ociju, ruku i nogu

Evo ja ne verujem ni u jedno od navednih, ali vidim kako Rusija jezivo razvaljuje proksi NATO vojsku.

Da, video sam i ja montirane Pancire po krovovima u Moskvi, jer razvaljuju

Evo ovde javljaju da se nesto strasno jezivo desilo u ruskim skladistima, ali ja bi ipak sacekao neke snimke da potvrdimo jer ovako je samo rekla kazala, a mi ipak nismo Golje sa Golije da lazemo ko Golijske dzukele

Bela kuća i Vašington nisu pod PVO zaštitom?

Sećam se da Menhetn i Pentagon nisu bili svojevremeno... :per:

Evo ovde javljaju da se nesto strasno jezivo desilo u ruskim skladistima, ali ja bi ipak sacekao neke snimke da potvrdimo jer ovako je samo rekla kazala
Pa sačekaj, napiši tad.

Ok, onda daj video Lukašenka kako to izjavljuje.
Ja sam vec kacio to ovde na temi, taj intervju.

Zasto ne izguglas sam, nije mu dao 149 nego 2 intervjua od kad je rat. Doduse imaju po sat i jace, al mi ne pada na pamet da ja sada preslusavam opet jer tebe mrzi. Ako te zanima preslusaj, pricao je covek i o energiji, i o sirenju rata u Evropu, o svemu otvoreno. Ima i smesnih delova, gde mu Putin obecao cin pukovnika ruske vojske.

Zanimljiv je Lukasenko, sve sto ima da kaze, stavlja na sto, nema premisljanja, ili izokola laganja i fantaziranja. Sve kako i jeste, za razliku od Lavrova i Putina. Zato mu se i veruje.

Evo ovde javljaju da se nesto strasno jezivo desilo u ruskim skladistima, ali ja bi ipak sacekao neke snimke da potvrdimo jer ovako je samo rekla kazala, a mi ipak nismo Golje sa Golije da lazemo ko Golijske dzukele

20230722_174354.jpg

:maramica:

Антон (Антун) Тус се не би сложио са тобом. Тврдио је да су официри пребегли из ЈНА (он је вероватно највиши по чини) чинили стуб хрватске војске.
naravno da jesu.Ko je mogao da planira operacije vecih razmera, vozaci autobusa,konobari,i dzeparosi koji su se uclanili u HDZ i dobili cinove po partijskoj liniji ,ako ne skolovani oficiri JNA? Kolicina imbecilnosti koju ovde mogu da procitam se ne vidja ni u psihijatrijskim ustanovama zatvorenog tipa

Ja mislim da ni Ukrajinci nisu tako ludi kao vi,kad mislite da ce beskonacno da bacaju ljude na front.
Zasto mislis da je neko lud, ako se brani od okupacije? Taj je hrabar po definiciji, pa makar i poginuo, poginuce u borbi ko cestit covek, ne ko glista.

Pa zar nisi znao da nisu svi kukavice i veleizdajnici ko vi da se povuce sa Kosova, i onda jos proglasi i pobedu, i onda jos i Glasa da Haradinaj bude Premijer.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back