Frtajler
Buduća legenda
- Poruka
- 48.687
Još samo 40 miliona trebaš pobiti i okej jeKo je rekao da ja želim da se oni predaju?
Želim da dođu do stadijuma kad nema više ko da se preda.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Još samo 40 miliona trebaš pobiti i okej jeKo je rekao da ja želim da se oni predaju?
Ali će zato pogrebna preduzeća u Lavovu imati rekordan prometMislim da će ove godine podbaciti turistička sezona na Krimu..
rekli bi naši stari "na runjavu nozdrvu su se namirili". htjeli su rat, dobili su ga. nek traže pomoć od 150 drugih država svijeta
.Масакр код Артјeмовска: област Клешчеивка пуна лешева украјинских оружаних снага након борбе са јединицом ЛНР „Дух“
Украјинци бацају своју пешадију у свакодневне крваве нападе, покушавајући да пробију јужни бок Артјeмовска.
На снимку једна од јединица BСУ у наступу коју је уништио батаљон "Духови" 4. бригаде ЛНР
Уз навођење дронова, војници батаљона „Дух“ гађају не само борце у нападу, већ и њихове сабирне тачке пре почетка напада, што доводи до гомилања тела чак и у рововима на положајима BСУ.
Satanizam.Ko je rekao da ja želim da se oni predaju?
A Reznikov se češlja u McLarenu"The soldiers are running out"
Ovo znaci vise je mrtvih nego zivih NATO soldata
Trose se ko sapun u javnom wcu na stajgi
Taman posla, većina Ukrajinaca su dobri i pošteni ljudi, ali pasivni i pomirljivi, samo treba pobiti otprilike milion koji ih drže kao taoce.Još samo 40 miliona trebaš pobiti i okej je
Zato to imaš druge vještine izbrušene u JNA.Немају сви таленат да лагано утурају хаубице у зракомлате.
A naoružanje ne može kopnenim putem?Izvoz zita moze i preko kopna da se odradi.
Ovde se radi o brodovima koji su zloupotrebljeni i transportovalo se naoruzanje, a sa nekih je poslednji put lansirani dronovi. O tome se tu radi. A Rusi su im garantovali prolaz , bezbedan i ovi to izigrali. Sramota.
Ti nisi u toku sa desavanjima? Ili glumis Dzegija?
Pogledaj ponekad u rečnik pre nego što odvališ glupostSatanizam.
5000 u jednom danu nije mala stvar za laganjeAli će zato pogrebna preduzeća u Lavovu imati rekordan promet![]()
Kontraofanziva je podbacila,a one silne mrtve niko ne moze vrati.Mislim da će ove godine podbaciti turistička sezona na Krimu..
Podrška Zelenskom: cca 92%Taman posla, većina Ukrajinaca su dobri i pošteni ljudi, ali pasivni i pomirljivi, samo treba pobiti otprilike milion koji ih drže kao taoce.
Ide super.
Šta izgleda, oni su to nebrojeno puta dokazali.Kontraofanziva je podbacila,a one silne mrtve niko ne moze vrati.
Izgleda sa vas zabole za poginule.
Podrška zelenskom ne postoji, budaletinu će od naroda spašavati helikopterom sa US ambasade ko sve ostale marionete pre njega.Podrška Zelenskom: cca 92%
Znači 38 miliona trebaš pobiti
Ништа док лагано не угурам хаубицу у зракомлат а топче дигнем на камионче.Zato to imaš druge vještine izbrušene u JNA.
Znaš napraviti sam krevet, skuhati vojnički pasulj...
Sta si ti onda, ako ti je caca pravoslavac i srbin?srbi i brojevi![]()
Tko brani Zelenskom da se počešlja u Audiju A8 ili recimo Mercedes-Benz S-Class S450 4Matic-u?A Reznikov se češlja u McLarenu
Sklepa li koji?JNA je bila rasadnik talenta kao što si ti...
Ništa još nije gotovo, Rudi su vježbali pregrupiranje treba pričekati malo.Kontraofanziva je podbacila,a one silne mrtve niko ne moze vrati.
Izgleda sa vas zabole za poginule.
Zapravo, ne. Ali mislim da će uzeti više danas nego juče, a manje nego sutra.Znači vjeruješ da će ruska čizma gaziti Kijevom i Lavovom.
....mogao si biti zastavnik.Ништа док лагано не угурам хаубицу у зракомлат а топче дигнем на камионче.
То могу само најбољи. Табак левел.
A Reznikov se češlja u McLarenu
Drug Lukasenko je propagandisti Solovjovu izjavio da su mu iz Ruske delegacije rekli da ce rat biti gotov za 3 dana..Citiraj direktno njegovu izjavu.
Ok, onda daj video Lukašenka kako to izjavljuje.Drug Lukasenko je propagandisti Solovjovu izjavio da su mu iz Ruske delegacije rekli da ce rat biti gotov za 3 dana..
Delegaciju su cinili Putin, Sojgu, Lavrov i neki generali
Mi, tj verovatno niko ne moze imati snimak zatvorenih sastanaka Ruske delegacije i Lukasenka ali Lukasenko je to izjavio kao ucesnik tih dogadjaja i kao svedok istorije
Nemamo razloga da mu ne verujemo.
Ali verujem da postoje stenogrami tih sastanaka, iz kojih ce se jednog dana studirati istorija ovih tekucih dogadjaja.
Ali to je nista. Ovde na forumu su pojedinci (krembili sa Golije i drustvo ispred dragstora) na dan pocetka rata u poslepodnevnim casovima vec vristali kako je Ukrajina gotova.
Kad ono, Belgorod zreo za renoviranje