ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.814
Nikada ne prenosim snimke uništenja tehnike ali ovaj je baš eksplicitan, iz neposredne blizine snimljen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
??? Koliko sam ja učio istoriju, 1945. su Ameri i Rusi bili saveznici! Ko još baca atomke na saveznika ! Mislim svi znamo da su Ameri kvarni , ali to bi bilo previše čak i za njihove levele pokvarenosti!
србе је НАТО свео на стварно патетичан народ, где кад год неко каже да се треба борити за своја уверења кажу ти "аха извини борче нисмо те препознали", живе у свом универзуму изоловани од других, као бескућник који се дере на улици према људима који пролазе, не схватајући да су небити ну причи
ја ћу ићи лично врата до врата и питати "did you trust the plan?"
Državnoj Dumi je dostavljen nacrt u kojem se predlaže proširenje mehanizma prestanka ruskog državljanstva u nizu slučajeva na osobe koje su ga stekle rođenjem!
Državljanstvo se može oduzeti zbog dezerterstva, zbog diskreditiranja Oružanih snaga Ruske Federacije, zbog poticanja na ekstremizam!
Tako i treba,neselektivno tuci sve redom pa da se ide kuci polako.512. dan rata, rusi ratuju protiv graska
****** када ти неко упадне у село, убије оца и децу и силује мајку, онда ипак је мало оправдано да одеш да убијеш тог човекаSvi se mi borimo, i to svakodnevno,
ali boriti se oružjem zato što je NEKO tako rekao i to sa ciljem da ubiješ čoveka na drugoj strani je prilično imbecilan način u 21. veku.
Kad kreneš od vrata do vrata, javi se i svrati na kafu
Ne kosi li se to sa tvrdnjama uvijek dobro informiranih rusofila i srbskih patriota da zapad koji vekovima pokušava uništiti Rusiju i pravoslavlje i koji je stvorio i financirao nacističku Njemačku odjednom okrene stranu i prikloni se uvijek omraženim Rusima, i to u onom trenutku kad je mogao uništiti Rusiju?
Ja koliko sam ucio istoriju,uvek su zapadne zemlje dolazile na granicu Rusije,cak i ulazile do Moskve,pa su posle za kaznu imali Ruse u svojim glavnim gradovima.Ne kosi li se to sa tvrdnjama uvijek dobro informiranih rusofila i srbskih patriota da zapad koji vekovima pokušava uništiti Rusiju i pravoslavlje i koji je stvorio i financirao nacističku Njemačku odjednom okrene stranu i prikloni se uvijek omraženim Rusima, i to u onom trenutku kad je mogao uništiti Rusiju?
I, naravno, zbog bolesti pederastije ....Državnoj Dumi je dostavljen nacrt u kojem se predlaže proširenje mehanizma prestanka ruskog državljanstva u nizu slučajeva na osobe koje su ga stekle rođenjem!
Državljanstvo se može oduzeti zbog dezerterstva, zbog diskreditiranja Oružanih snaga Ruske Federacije, zbog poticanja na ekstremizam!
Svi se mi borimo, i to svakodnevno,
ali boriti se oružjem zato što je NEKO tako rekao i to sa ciljem da ubiješ čoveka na drugoj strani je prilično imbecilan način u 21. veku.
Kad kreneš od vrata do vrata, javi se i svrati na kafu
Pa tko će onda još ostati?I, naravno, zbog bolesti pederastije ....
Sjecam se te taktike sa ovih prostora, i stvarno, isla je ekipa kuciTako i treba,neselektivno tuci sve redom pa da se ide kuci polako.
Avganistan,Irak itd.Sjecam se te taktike sa ovih prostora, i stvarno, isla je ekipa kuci
Sjecam se te taktike sa ovih prostora, i stvarno, isla je ekipa kuci
Posto nisu u dobrom stanju, nema prepreke da NAFO intervenise, zar ne?Vi kremljoboti morate konacno shvatiti da Rusija nije jedina koja ima nuklearni arsenal. Cak sta vise, pitanje je u kakvom je stanju rusko nuklearno oruzje i rakete nosaci.
7 put u 4 dana russki T90 kao ukrajinski T72Nikada ne prenosim snimke uništenja tehnike ali ovaj je baš eksplicitan, iz neposredne blizine snimljen

slabo su Rusi radili 1945Fašizam na djelu. Zato vas Rusi dencifikuju svakih 50 godina.
Mlogo ih Geskikt ali treba to jos malo vise