Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
??? Koliko sam ja učio istoriju, 1945. su Ameri i Rusi bili saveznici! Ko još baca atomke na saveznika ! Mislim svi znamo da su Ameri kvarni , ali to bi bilo previše čak i za njihove levele pokvarenosti!

Ne kosi li se to sa tvrdnjama uvijek dobro informiranih rusofila i srbskih patriota da zapad koji vekovima pokušava uništiti Rusiju i pravoslavlje i koji je stvorio i financirao nacističku Njemačku odjednom okrene stranu i prikloni se uvijek omraženim Rusima, i to u onom trenutku kad je mogao uništiti Rusiju?

србе је НАТО свео на стварно патетичан народ, где кад год неко каже да се треба борити за своја уверења кажу ти "аха извини борче нисмо те препознали", живе у свом универзуму изоловани од других, као бескућник који се дере на улици према људима који пролазе, не схватајући да су небити ну причи

ја ћу ићи лично врата до врата и питати "did you trust the plan?"

Svi se mi borimo, i to svakodnevno,
ali boriti se oružjem zato što je NEKO tako rekao i to sa ciljem da ubiješ čoveka na drugoj strani je prilično imbecilan način u 21. veku.

Kad kreneš od vrata do vrata, javi se i svrati na kafu

Poslednja izmena od moderatora:
Državnoj Dumi je dostavljen nacrt u kojem se predlaže proširenje mehanizma prestanka ruskog državljanstva u nizu slučajeva na osobe koje su ga stekle rođenjem!

Državljanstvo se može oduzeti zbog dezerterstva, zbog diskreditiranja Oružanih snaga Ruske Federacije, zbog poticanja na ekstremizam!

Одличан предлог. Надам се да ће бити усвојен, макар у овом делу који си изнео.

ali boriti se oružjem zato što je NEKO tako rekao i to sa ciljem da ubiješ čoveka na drugoj strani je prilično imbecilan način u 21. veku.

****** када ти неко упадне у село, убије оца и децу и силује мајку, онда ипак је мало оправдано да одеш да убијеш тог човека

иначе, нико се не бори у србији, осим ако не рачунаш ове протесте као некакву борбу

Ne kosi li se to sa tvrdnjama uvijek dobro informiranih rusofila i srbskih patriota da zapad koji vekovima pokušava uništiti Rusiju i pravoslavlje i koji je stvorio i financirao nacističku Njemačku odjednom okrene stranu i prikloni se uvijek omraženim Rusima, i to u onom trenutku kad je mogao uništiti Rusiju?

Хајде ти поново у основну школу. Ништа ниси научио па нас овде смараш са некаквим глупостима који су ти (вероватно ветром) натрунили мозак. Тамо се учи оно што хоћеш да знаш.

Ja koliko sam ucio istoriju,uvek su zapadne zemlje dolazile na granicu Rusije,cak i ulazile do Moskve,pa su posle za kaznu imali Ruse u svojim glavnim gradovima.
Rusija je do 15.veka bila pod okupacijom Litvanije,a onda su oslobodili Evropu od Mongola i prosirili se na daleki istok.

Мислим да је твој поглед на један вид схватања света неприхватљив. Задржи га за себе јер немаш никога на овом форуму који би ти се по том питању придружио. А ни много шире. Шта мислиш, зашто се човечанство толико наоружава? Коси ли се то са твојом пропагандом?
Али да побегнемо од рата а да останемо на оружју и убијању, зашто ли су толико честа убиства у Америци ватреним оружјем?

Malo nagoreo ali bice ok za razmjenu :think:

1689955844779.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back