Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.002
Moje mačke kažu da imaju preče pravo na elektranu od Zelenog. A one mogu i da navrate do nje, za razliku od Klovna.Elektrana nije na Krimu, proveri sastav stanovnistava u Donbasu pre 2014. i 2008.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje mačke kažu da imaju preče pravo na elektranu od Zelenog. A one mogu i da navrate do nje, za razliku od Klovna.Elektrana nije na Krimu, proveri sastav stanovnistava u Donbasu pre 2014. i 2008.

Ne znam za Zaporožje, ali kako stoji stvar nećete vi da se mrdnete sa početnih položaja. Gledaj šta je minobacačka paljba, naravno, po Ukrima:Aha, večeras, javio kolaženkov?
Okej, gotovo je, od sada nadalje nema više likvidiranih okupatora?
Za tvoju informaciju, okupator ostavlja kosti u Ukrajini, slažu ih na palete, omataju trakom i šalju u krematorije. Svi do jednog će izginuti, Ukrajinci su tu nemilosrdni.
On nema nikako nikakvu jaču stranu.NATO paktovaca gine 10 puta vise od Rusa....
Matematika ti nije jaca strana
Pasce cena prostitucije.А шта ће бити са лепим Украјинкама?
Po Wikipedia izvoru, koji ne pripada ni Ukrajini ni MoskovijiPo kojim izvorima? Ukrajinskim?
Potvrdio Konašenkov koji "nikada ne laže nego samo iznosi vojne dezinformacije"NATO paktovaca gine 10 puta vise od Rusa....
Matematika ti nije jaca strana
Uz odgovarajući porast broja slučajev HIV+ i Hepatitsa C. U Poljskoj već ima vidnog porasta.Pasce cena prostitucije.

Je li pao Bahmut?
Voliš naciste (AfD)?Izuzetno lepa vest, prema poslednjim izbornim rezultatima u Nemačkoj naredna vlada nikakvo neće moći da se formira bez Die Linke ili AfD => od Ukropistana ne ostaje ni kamen na kamenu.
Rusija se raspada od side narkomanije i suicidaUz odgovarajući porast broja slučajev HIV+ i Hepatitsa C. U Poljskoj već ima vidnog porasta.
Odzumiraj malo da vidimo kako napreduje vaša boljševička 2-dnevna operacija od 24.2.2022
Јеси ли на Амере урлао да су ****, окупатори и мародери у Ираку и Афганистану, да их све треба побити итд, лицемеру?A odakle ti da podržavam NATO okupaciju Srbije, ja Kosovo smatram dijelom Srbije.
A ti Donbas, licemjeru?
A ti? Ne sećam se da si pisao da Krstaši u Iraku moraju biti stopiraniЈеси ли на Амере урлао да су ****, окупатори и мародери у Ираку и Афганистану, да их све треба побити итд, лицемеру?
Rusija se raspada od side narkomanije i suicida
Ovaj rat vas je traumatizovao dodatno, tako da očekujem kvantni skok svega toga
Ne čekaju, nego proaktivno pucaju u poštovaoce Putina i zlatne BRIKS valuteЧекајте док Рује поумиру, нестану.