Neartikulisani007
Ističe se
- Poruka
- 2.009
kako mozes da shvatis ozbiljno osobu koja se predstavlja kao musko a drzi sliku od Karleuse na profilOn nema nikako nikakvu jaču stranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako mozes da shvatis ozbiljno osobu koja se predstavlja kao musko a drzi sliku od Karleuse na profilOn nema nikako nikakvu jaču stranu.
T 55 je zakon...
Jel znaš šta znači “lupati iz očaja”, e to je baš to. I ti i UK MoD. Samo nastavite"Rusija je izgubila gotovo polovicu borbene učinkovitosti svoje vojske", rekao je Radakin, prenosi Financial Times.
"Prošle godine ispalili su 10 milijuna topničkih granata, a u najboljem slučaju mogu proizvesti 1 milijun granata godišnje. Izgubili su 2500 tenkova, a ne mogu proizvesti više od 200 novih tenkova."
"Rusija je izgubila gotovo polovicu borbene učinkovitosti svoje vojske", rekao je Radakin, prenosi Financial Times.
Radakin je invaziju na Ukrajinu opisao kao "katastrofalan neuspjeh za Rusiju" i pohvalio je uspjehe ukrajinske vojske u aktualnoj protuofenzivi. "Čak i u posljednjih nekoliko tjedana, Ukrajina je vratila više teritorija nego što je Rusija preuzela u posljednjih godinu dana", rekao je Radakin.Jel znaš šta znači “lupati iz očaja”, e to je baš to. I ti i UK MoD. Samo nastavite
Ruska je u oba slucaja.I u ruskim je rukama od 2022-e.Ukrajinska, ruska jos uvek nije.
jeste laje puno. pola godine mu Svatove nije ispadalo iz usta. Opevao je tu selendru u desetercu uz gusle
Kako beže Jožini Ukri, ali se od denacifikacije nije pobeglo, jeli Jožo?da, meni dosadilo, glavni izvor informacija Konašenko i Šojgu, za njih i rusi znaju da lažu čim zinu

Strpi se mlado momce.Pa valjda i Rusija ima obavestajce.Aha, večeras, javio kolaženkov?
Nema potrebe, i on i Kličko su za kod Rusiča. Čisto da ih vide ostali Ukri.Сад ће да узме руско држављанство и да се бави спортом на миру.
Ukrajina je vratila više teritorija nego što je Rusija preuzela u posljednjih godinu dana", rekao je Radakin.
Као што видиш Леопарди немају шансе против Т55T 55 je zakon...
Jeste Frzzi.Potvrdio Konašenkov koji "nikada ne laže nego samo iznosi vojne dezinformacije"
"Prošle godine ispalili su 10 milijuna topničkih granata, a u najboljem slučaju mogu proizvesti 1 milijun granata godišnje. Izgubili su 2500 tenkova, a ne mogu proizvesti više od 200 novih tenkova."
Tebe razumemo.Ti si NEOBAVESTEN.Zar se priča o nekoj nukelarnoj elektrani o Rusiji? Ja mislio na ovu ukrajinsku

Opet.."Rusija je izgubila gotovo polovicu borbene učinkovitosti svoje vojske", rekao je Radakin, prenosi Financial Times.
SSSR je u pomoć pozvala legalna Avganistanska vlast. Otišli su i ta vlast je vladala još 2 godine.Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.
E sad si me konačno ubedio da si SrbinNe mrziš ti Ukrajince zbog Kosova, nego ih mrziš zato jer ti svaki dan pokazuju kako se narod kojem je stalo do svog naroda i do svoje države bori za svoj narod i svoju državu - a to nije srbijansko potpisivanje kapitulacije i odustajanje od svog teritorija. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kakav si, a sramota te to priznati. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kako se ponaša "slobodarski narod", epitet kojim lažno voliš karakterizirati Srbijance. I zato imaš obraz đon, ne zato jer je to ugodno, nego zato jer živiš zadovoljno, šutke i poslušno u okupiranoj državi, samo te to sramota javno priznati.
Pljuc.

Руси се поправљају. Пре су губили 100% војске и технике а сад само пола.Opet..![]()
Otvorena podrška boljševicimaSSSR je u pomoć pozvala legalna Avganistanska vlast.
Ide sledeci upis -Leo I je mnogo bolji od Leo IIАналитиЋар Табак:
- Генијалан потез Украјинаца!
Након што су натјерали Русе да оЋајниЋки униште све Леопарде и Бредлије, запад се одлучио за додадне испоруке Леопарда Украјини!
Pogledajte prilog 1372614