Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alzirci trolaju Ruse. :hahaha:

«Российские танки показали некоторые недостатки в ходе СВО»: в алжирской прессе предлагают свою версию модернизации парка Т-72/90 страны​

i plus----

677z381_Rusija-vojne-snage-padobranci.jpg

Wagner preseca glavni komunikaciju iz Poljske prema Kijevu :) ..Moglo bi lako sa se odradi nije daleko od granice jedino je pitanje da li ce Rusi da uvlače Beloruse u rat ..Mislim da neće ici sa njihove teritorije ali je bas privlacno osakatili bi ih u danu ..
Vec jesu i ici ce ponovo . Belorusija ima vaznu ulogu u svemu ovome. Vec godinama pristize ogromna kolicina naoruzanja.
Beloruska armija ce se integrisati u Rusku. To je neminovno.
Ja sam u potpunosti siguran kao sto sam i najavljivao SVO mesecima unapred, da ce se napraviti kopneni koridor ka Kaljingradu. I to silom jer sa zapadom ne vaze dogovori. Postalo je jasno da NAFO nema kapacitete za rat sirokih razmera i da ce biti potrebne decenije da se on transformise u ozbiljnu oruzanu silu na globalnom nivou. Do tada ostaje regionalna sila jer svaka intervencija je imala mesece pa cak i celu godinu priprema i dovlacenja trupa. Osim Rusije i Kine u ovom trenutku niko nema mogucnost transportovanja velike kolicine naoruzanja i ljudstva bilo gde na planeti i delovanje u roku od par nedelja. Cak i USA je izgubila tu mogucnost i za cak manje intervencije trose mesece priprema. Sto je porazavajuce za nekoga ko trosi vise od 700 milijardi na vojsku.
Sada se sve pretvorilo u trku sa vremenom. I videcemo ko ima vecu macolu i snagu da razbije lobanju neprijatelju.

Vec jesu i ici ce ponovo . Belorusija ima vaznu ulogu u svemu ovome. Vec godinama pristize ogromna kolicina naoruzanja.
Beloruska armija ce se integrisati u Rusku. To je neminovno.
Ja sam u potpunosti siguran kao sto sam i najavljivao SVO mesecima unapred, da ce se napraviti kopneni koridor ka Kaljingradu. I to silom jer sa zapadom ne vaze dogovori. Postalo je jasno da NAFO nema kapacitete za rat sirokih razmera i da ce biti potrebne decenije da se on transformise u ozbiljnu oruzanu silu na globalnom nivou. Do tada ostaje regionalna sila jer svaka intervencija je imala mesece pa cak i celu godinu priprema i dovlacenja trupa. Osim Rusije i Kine u ovom trenutku niko nema mogucnost transportovanja velike kolicine naoruzanja i ljudstva bilo gde na planeti i delovanje u roku od par nedelja. Cak i USA je izgubila tu mogucnost i za cak manje intervencije trose mesece priprema. Sto je porazavajuce za nekoga ko trosi vise od 700 milijardi na vojsku.
Sada se sve pretvorilo u trku sa vremenom. I videcemo ko ima vecu macolu i snagu da razbije lobanju neprijatelju.
Ja sam za to da se dejstvuje raketama zapadnih zemalja po ruskim efektivima

Dosta je bilo rukavica

"Чим стигну Химарси Руси су готови"

Кад оно међутим прц

Какотокакотокакото
Лоеопарди су ас из рукава. Кад они пријехају, украше се за 72 сата брчкају на Криму, док су Руси своје одсвирали. :maramica:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back