Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prigožin opet dolazi...bez nervoze samoNeurozan si malkice a SVO ide po planu, kakoto kakoto
Za suprotnu stranu, to e Jaguarka. Ekskluziva.za koga navijaš ?
"Чим стигну Химарси Руси су готови"Neurozan si malkice a SVO ide po planu, kakoto kakoto
imai za njega terapijaZa suprotnu stranu, ti je Jaguarka. Ekskluziva.
Самозвани Иранци, мада их Турчекање присвајају? Како окренеш азијати, а не нека западноеуропска уљудба.inače, od kada se Prigož oglasio, iranci se malo zaćutali![]()
Vec jesu i ici ce ponovo . Belorusija ima vaznu ulogu u svemu ovome. Vec godinama pristize ogromna kolicina naoruzanja.Wagner preseca glavni komunikaciju iz Poljske prema Kijevu..Moglo bi lako sa se odradi nije daleko od granice jedino je pitanje da li ce Rusi da uvlače Beloruse u rat ..Mislim da neće ici sa njihove teritorije ali je bas privlacno osakatili bi ih u danu ..
Ne iznenađuje me da je kežualu mnogo smešnoKada ti kurirska služba umjesto bijele tehnike dostavi prešano ljudsko meso
Jel si ti manijak?Nekrofil?Cemu ove gadosti?Kada ti kurirska služba umjesto bijele tehnike dostavi prešano ljudsko meso
u redu je da i ti učeasrtviješ...ajmo...Kada ti kurirska služba umjesto bijele tehnike dostavi prešano ljudsko meso
Pogrešili su vojnu poštuJel si ti manijak?Nekrofil?Cemu ove gadosti?
e, a zipa ovo. Ovo je scena iz filma "Vanja leti u svemir"
Ja sam za to da se dejstvuje raketama zapadnih zemalja po ruskim efektivimaVec jesu i ici ce ponovo . Belorusija ima vaznu ulogu u svemu ovome. Vec godinama pristize ogromna kolicina naoruzanja.
Beloruska armija ce se integrisati u Rusku. To je neminovno.
Ja sam u potpunosti siguran kao sto sam i najavljivao SVO mesecima unapred, da ce se napraviti kopneni koridor ka Kaljingradu. I to silom jer sa zapadom ne vaze dogovori. Postalo je jasno da NAFO nema kapacitete za rat sirokih razmera i da ce biti potrebne decenije da se on transformise u ozbiljnu oruzanu silu na globalnom nivou. Do tada ostaje regionalna sila jer svaka intervencija je imala mesece pa cak i celu godinu priprema i dovlacenja trupa. Osim Rusije i Kine u ovom trenutku niko nema mogucnost transportovanja velike kolicine naoruzanja i ljudstva bilo gde na planeti i delovanje u roku od par nedelja. Cak i USA je izgubila tu mogucnost i za cak manje intervencije trose mesece priprema. Sto je porazavajuce za nekoga ko trosi vise od 700 milijardi na vojsku.
Sada se sve pretvorilo u trku sa vremenom. I videcemo ko ima vecu macolu i snagu da razbije lobanju neprijatelju.
Ne zašto? Ovo je krivo isporučena paleta ruskih vojnika u Belgorodskoj oblasti.Jel si ti manijak?Nekrofil?Cemu ove gadosti?
Лоеопарди су ас из рукава. Кад они пријехају, украше се за 72 сата брчкају на Криму, док су Руси своје одсвирали."Чим стигну Химарси Руси су готови"
Кад оно међутим прц
Какотокакотокакото

Teši se. Evo i prvih rezultata “oluje” i “prodora na Azov”:e, a zipa ovo. Ovo je scena iz filma "Vanja leti u svemir"