Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači i ti prodaješ manipulaciju
budi tako dobar i pocni polako i da razmisljas svojom glavom.
Neproverena vest ,
daje joj se naslovne strane
...i onda se i ponavlja fluskola..

hajde , reci ti meni o BUCHI , sta je i dokazano a sta i dalje u pisanijama zapadnjaka i isticu.

i prenesoh vest i dadoh i objasnjenje , da , se posle odredjenoga vremena i izadje na svetlo dana da i nije ono sto je velikim slovima i trubilo i dogodilo.
dadoh ti jedana primer a ti i izaberi , i promisli jel je ili nije.

budi tako dobar i pocni polako i da razmisljas svojom glavom.
Neproverena vest ,
daje joj se naslovne strane
...i onda se i ponavlja fluskola..

hajde , reci ti meni o BUCHI , sta je i dokazano a sta i dalje u pisanijama zapadnjaka i isticu.

i prenesoh vest i dadoh i objasnjenje , da , se posle odredjenoga vremena i izadje na svetlo dana da i nije ono sto je velikim slovima i trubilo i dogodilo.
dadoh ti jedana primer a ti i izaberi , i promisli jel je ili nije.
Šta je dokazano za Buču? Da su Rusi ubijali civile, pa Peskovu pokazali snimku kako ruski nacista iz BTR poroka civila na biciklu. Na to će uznemireno Peskov:
- Ali kako znate da je to bio ruski oklopnjak?
- Pa ima oznaku Z na boku.
- .... 😶

Šta je dokazano za Buču? Da su Rusi ubijali civile, pa Peskovu pokazali snimku kako ruski nacista iz BTR poroka civila na biciklu. Na to će uznemireno Peskov:
- Ali kako znate da je to bio ruski oklopnjak?
- Pa ima oznaku Z na boku.
- .... 😶
a šta je dokazano za Buču?
uklonjeni su su videi gde se onaj u retrovizoru ukro vozila podiže a navodno je mrtav i leži kad su ukropi prošli

1995, počela Oluja, upali smo u prazan kamp francuskih Unproforaca (lagano se povukli 🙃) , ostavili hrpu hrane, flaširane vode, flaše cijeđenog limuna etc. Dakle, njihov SDO, jbt, sve kompletirano, začini, predjelo, jelo, desert, grijač, mokre maramice, čuda i čudesa. Vrhunska klopica.

Ako iko zna oko hrane to su Francuzi pa Italijani. Rusku crkotinu ne jedu ni najgladniji.

a šta je dokazano za Buču?
uklonjeni su su videi gde se onaj u retrovizoru ukro vozila podiže a navodno je mrtav i leži kad su ukropi prošli
Dokazano da su Americki placenici granatirali grad i da je svako ko je prhvato Ruski pomoc ili je radio sa Rusima da deli tu pomoc nekako ..slucajno ...ubijen od rusa?
Al dzabe ..covek razmislja ...konjusar razmislja kako mu gazda kaze

Osiba A : ja sam Kiril Budanov
Screenshot_20230704_182019_Telegram.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back