This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Како је у Паризу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како је у Паризу?
Немогућа мисија. Питао си креатуру која је доживљавала оргазме на непочинства главосјеча ИД-а, Нусре и сличних организација.Koliko obraza imas da pominjes "gladomor"
Hrvatu ...ili Srbijancu islamske vere u Bosanskom eksilu ...ko je bio izgladnjvan u "gladmomoru " i od koga
Koja je razlika bila izmedju juga danasnje Rusije i jugra Ukrajine
od petoro ljudi odgovronih za "gladomor " jel bio makar jedan Rus ? Dvoje njih je rodjeno u Ukrajini al koliko ja znam imaju manje Slovenske krvi u sebi nego ti obraza
Reci mi oj ---primeru rase svoje ---sta su ti ljudi bili i ako prebacujes nekom za gladomor kako je moguce da ovde slavis Nulendicu i Zelenog
Па то је благодат за Русију. Замишљам да тако заледе имовину и Жељка Митровића и остале банде.
u današnje vreme zaebano je biti patriot-a, začas te osmudi KinžalPomažemo ukrainskim patriotima da savladaju ruske fašističke horde i oslobode okupirane djelove zemlje.
Ruske fašiste već čekaju i Haške optužnice.

Ocigledno ne.pa jel mi uopće živimo u istom svemiru, šta je ovo ljudi moji?
ma džaba ti to...Prigož se vraća jači i to na dva polja - Belorusija - UkrajinaOnda je mrmot Konasekov savio cokoladu.
![]()
"Теорија завере" повикаће корисни идиоти, надајући се и очекивајући да су део "изабраног" круга "човекољубаца&усрећитеља" Шваба, Сороша, и Гејтса.Posle Sane Marin u Finskoj se pojavio ministar sa idejom da se krene u masovne abortuse i sterilizaciju žena u Africi, kao u Rajhu u sklopu “konačnog rešenja”:
Pogledajte prilog 1372154
Цркли ти Леопард и БредлиOnda je mrmot Konasekov savio cokoladu.
![]()

Умро и васкрсао бар 6 пута.feboooo!
jel krepo putin vise?

ma džaba ti to...Prigož se vraća jači i to na dva polja - Belorusija - Ukrajina
i to sve pod blagoslovom :
![]()

Али сви његови двојници нисуУмро и васкрсао бар 6 пута.![]()
ti jednu prostoprosirenu recenicu ne mozes da shvatis?Ništa nisam pitao, konstatirao sam da Berić tvrdi da mnogo ustaša ratuje za Ruse
a ti voziš mercedes ?Blokirali praznu halu Renoa gde sada prave Moskvice koje izvoze u celi svet.![]()
a ti voziš mercedes ?
![]()

AhaPomažemo ukrainskim patriotima da savladaju ruske fašističke horde i oslobode okupirane djelove zemlje.
Ruske fašiste već čekaju i Haške optužnice.
koju klasu mercedesa voziš ?Jok, vozim Moskvica kao ti i kolege ti kremljobotici.![]()