Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko obraza imas da pominjes "gladomor"
Hrvatu ...ili Srbijancu islamske vere u Bosanskom eksilu ...ko je bio izgladnjvan u "gladmomoru " i od koga
Koja je razlika bila izmedju juga danasnje Rusije i jugra Ukrajine
od petoro ljudi odgovronih za "gladomor " jel bio makar jedan Rus ? Dvoje njih je rodjeno u Ukrajini al koliko ja znam imaju manje Slovenske krvi u sebi nego ti obraza
Reci mi oj ---primeru rase svoje ---sta su ti ljudi bili i ako prebacujes nekom za gladomor kako je moguce da ovde slavis Nulendicu i Zelenog
Немогућа мисија. Питао си креатуру која је доживљавала оргазме на непочинства главосјеча ИД-а, Нусре и сличних организација.

Poslednja izmena:
Демонтажа НАТОа

20230704_170150.jpg

šta je ovo..
...
Ratnohuškački neokonzervativac John Bolton tvrdi da kineska vojna baza na Kubi "prijeti SAD-u". Također kaže da je "potencijal značajnih kineskih postrojenja na Kubi opasna prijetnja Americi". Zašto je ovo? SAD i njihova NATO snaga okružili su Rusku Federaciju neprijateljskim vojnim savezom u razdoblju od 20 godina 1999.-2020. Ipak, pitali su Ruse zašto se osjećaju ugroženima ovim širenjem NATO-a prema istoku. Rugali su se Rusima jer su bili iritirani jer je Sovjetskom Savezu obećano da se NATO neće širiti prema istoku ako SSSR dopusti ponovno ujedinjenje Njemačke i raspusti Varšavski pakt. Neokonzervativci su pitali ruskog predsjednika Vladimira Putina zašto mu toliko smeta što je drugoj najvećoj naciji u Europi na granici i još jednoj naciji na Kavkazu dopušteno članstvo u NATO-u.

Sada SAD pitaju Kinu zašto su toliko zabrinuti zbog toga što SAD naoružava otok do zuba koji je 100 milja udaljen od obale Kine? Sjedinjene Države potpisale su Načelo jedne Kine s Narodnom Republikom Kinom 1972., ali ga očito krše i to često? 🤷‍♂️

ZAŠTO... jesu li Sjedinjene Države zabrinute zbog onoga što se događa u jednoj suverenoj državi? Zar Republika Kuba nije suverena država? Sjedinjene Države tretiraju Kubu kao ***** od 1959. i JOŠ UVIJEK imaju ekonomske sankcije na ovom siromašnom otoku. Kako je mala Kuba prijetnja Sjedinjenim Državama ako puno veća Ukrajina ne bi trebala biti prijetnja Rusiji? Ako SAD želi zadaviti Kubu do smrti, zašto bi Kubanci to i dalje trpjeli? Trebaju dočekati Kineze raširenih ruku. Ako SAD nisu bile zabrinute za Kubu protekle 63 godine osim što su je napale i davile, zašto su sada? 🙄

Posle Sane Marin u Finskoj se pojavio ministar sa idejom da se krene u masovne abortuse i sterilizaciju žena u Africi, kao u Rajhu u sklopu “konačnog rešenja”:
Pogledajte prilog 1372154
"Теорија завере" повикаће корисни идиоти, надајући се и очекивајући да су део "изабраног" круга "човекољубаца&усрећитеља" Шваба, Сороша, и Гејтса.

Pomažemo ukrainskim patriotima da savladaju ruske fašističke horde i oslobode okupirane djelove zemlje.

Ruske fašiste već čekaju i Haške optužnice.
Aha
Znaci ljudi koji oce da oslobode Ukrajinu od Rusa
I Evropu od Evropljane
Oce da sude Ruse zato sto se bore protiv njih
U redu to razumem ..dosta vas slavi kad god vidi sliku kako Nursa ubija hriscanske civile i sve do ovoga razmem ..imate svoj" moral "

Ali
Kako ste dosli do zakljucka da ti ljudi vole Ukrajince ..uprkos cinjenici da bi ih ako gledamo istoriju trebali mrziti vise nego Srbi sto bi trebali mrzit Hrvate

Mislim sama Nulendica je Jevrejka iz Ukrajine ..valjda znas za ljubav Ukrainaca i Jevreja
I kako ste dosli do zakljucka da vole Hrvate
Mislim jel ste nasli isti razlog zbog kojeg ste zakljucili da vas Firer voli i da bi vam dao deo Ruske zemlje da ste pobedili na Staljingradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back