Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.100
Ovaj se već prodaje na Shutteru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj se već prodaje na Shutteru
To je ta "zlatna rublja" o kojoj su ignoramusi tupili zube laniProšli put napišeš tu idiotariju, ja ti postavim graf, ti otvoriš drugo pivo, zaboraviš, i evo danas opet ludila.
A vidi graf kako zlato roka petrorublju.
Pogledajte prilog 1371871
To je ta "zlatna rublja" o kojoj su ignoramusi tupili zube lani

Ali jbt kad ugledam Gerasimova uvijek mi je ovo razvaljivanje Lade pred očimaPogledajte prilog 1371878
показаће вам ови срећу
Neustrašivi Ukr koji na kolenima moli da ga ne umlate?Pola Rusa se rodi s PTSP-om jer su im starci od jutra do sutra na vodki, naučen da hoda pognute glave i sluša autoritete, što mu ostane kad dođe na front a Ukrajinci neustrašivi.
Puca si u glavu sam i skrati muke.
Dobri su, naravno, zato sam i došao na Lomonosov, a ovde imam nameru, ako Bog da, da doktoriram, pri kraju sam, i na RUSKOM KNJIŽEVNOM JEZIKU - KIJEVSKI DIJALEKT ....
Šta ovi bjeloruski i somalijski nisu bili dobri?
Zahebi ti sa teoretisanjem, da čujemo kad će taj Azov, kad Krim? Gde vam je Mr Bosk, @Goran Bosk aka “Mr 96 sati do Azova”? Čovek je ponešen oduševljenjem sa forum.hr doleteo ovde da slavi “Oluje”, pa sad ne sme da se pojavi. Ceo mesec “ofenziva” i nigde Azova, ma iz mesta da mrdnete.Pola Rusa se rodi s PTSP-om jer su im starci od jutra do sutra na vodki, naučen da hoda pognute glave i sluša autoritete, što mu ostane kad dođe na front a Ukrajinci neustrašivi.
Puca si u glavu sam i skrati muke.
Piši avgustkad Krim?
Tj prestižni jezik Ukro elite, godpodareća klasa Ukrajine govori kijevski ruski, a ruralno podaništvo polonizovanim maloruskim sa pola reči koje ne odgovaraju glasovnom liku jezika jer su uvežene iz poljskog pa se lomio jezik po ugledu na tadašnje poljske spahije.Dobri su, naravno, zato sam i došao na Lomonosov, a ovde imam nameru, ako Bog da, da doktoriram, pri kraju sam, i na RUSKOM KNJIŽEVNOM JEZIKU - KIJEVSKI DIJALEKT ....
Izvor samo tako. Nađi nešto kod NEXTE, još su jači.
Bajdenova...
Šta mislite, koja napredna stranka je sledeća da leti s vlasti?
Jači od Trollstoja svakakoIzvor samo tako. Nađi nešto kod NEXTE, još su jači.
Madlen Olbrajt.Cinjenica je da je(e sad,ne znam joj ime) neka funkcionerka bele kuce izjavila jednom prilikom da nije u redu da Rusija sama raspolaze sa tolikim resursima i da bi bilo lepo da to podeli sa ostatkom sveta.Meni je licno veoma zao sto Dmitrij Medvedev nije predsednik,on bi to resio na keca,na grubu silu,odjednom i generalno,jer zapad drugo i ne razume osim sile.Putin je ipak umereni drzavnik i politicar,mnogo kalkulise.