- Poruka
- 1.329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija je sklopila pakt s vragom i htjela podijelit poljsku, pa podijeli Rusiju.To i za tebe vazi.
ispala iz zrakomlata pa se razbila?Nije lako da se identifikuje koja samohotka je u pitanju, poljski Krab ili švedska AS-90
Potrebna je velika hrabrost da neko legne na granatu . Za tebe je hrabrost profurati kopiju sanelove taskeRuski vojnici pribegavaju samoubistvu.
To nije verski ispravno, mada oličava situaciju rusofilije danas
Позовите "доктора" за хаубице&зракомлате, пицка.Nije lako da se identifikuje koja samohotka je u pitanju, poljski Krab ili švedska AS-90

Di je postavio 2000 mrtvih ukrajinca, propustio sam to, daj linkcovek ti postavi 2000 mrtvih ukrajinaca
a ti na to odgovoris pa poginuo je i jedan cecenski komadant
blago onom koga ti branis
Primijetio sam da se Rusi učestalo samoubijaju. Koje je objašnjenje tog neobičnog ponašanja?Potrebna je velika hrabrost da neko legne na granatu . Za tebe je hrabrost profurati kopiju sanelove taske
Neka ti netko stariji pomogne...Pokaži ti kako ih Ukri ubacuju u Pion Pizzi. Drugačije se mere artiljerijski kalibri, taman da se postojeća municija iz zaliha ne hvata.
Dosado, promeni ploču.Позовите "доктора" за хаубице&зракомлате, пицка.![]()
Tih 188 ne misle - u tome je problem ... A koliko ih misli da je potrebno deblokirati Kubu, a samo 1, đavo nad đavolima, želi da još uvek davi taj napaćeni narod?Pa da, ako 188 misli jedno a 3 drugo
Liči mi na to da Civilizacija (USA, EU, Britanija, Japan, Kanada, Južna Koreja, Srbija itd.) podržava Ukrajinu, a da Odron (Somalija Eritreja, DNR Koreja i Venecuela) podržava Rusiju.Proceni sam.Na cega ti lici ova zapadna histerija?
Prdi tebi u glavi golijasu tuzni
Život u Rusiji.Primijetio sam da se Rusi učestalo samoubijaju. Koje je objašnjenje tog neobičnog ponašanja?
Major tkz. VRSK Bauk iz Bukovice se javio...Позовите "доктора" за хаубице&зракомлате, пицка.![]()
Nacisti, naročito oni najokoreliji - ustaše, MRZE, a mi SRBI VOLIMO, sve narode, NAROČITO ISKONSKU BRAĆU NAŠE RUSE ....Znači ne mrzite samo ukrajinski i sirijski narod, već i gruzijski
Sve je očiglednije da je problem u vama hejterima
Rusija(Sovjeti) su samo otrgli Beloruske i Ukrajinske teritorije od neminovne nemacke okupacije.Rusija je sklopila pakt s vragom i htjela podijelit poljsku, pa podijeli Rusiju.
Kako ovo objašnjavaš na današnji dan