Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Руска_ослободилачка_армијаFebo,zajebi to SS . ZNAMO ko se borio pod tom oznakom i protiv koga.
Imas li ti dokaza za tu tvrdnju ili ti to onako?
Trebali bi ali...Znaci po tebi Srbi treba da krenu da vrate svoje KiM kao Ukrajinci Donbas i da pobiju agresore hrvate i sve ostale agresorske vojnike i ti to podrzavas?
Evo ovde imas i brojno stanje Armije https://ru.wikipedia.org/wiki/Русская_освободительная_армияFebo,zajebi to SS . ZNAMO ko se borio pod tom oznakom i protiv koga.
Imas li ti dokaza za tu tvrdnju ili ti to onako?
Naglasak na SVOJUTeško je shvatiti nekoga ko može i pomisliti da će Rusija bombardovati ili na drugi način uništiti svoju nuklearnu elektranu, naročito kad je nuklearni incident jedini događaj koji bi mogao direktno uvući NATO u sukob u Ukrajini
Elektrana nije na Krimu, proveri sastav stanovnistava u Donbasu pre 2014. i 2008.У Донбасу, на Криму и оним двема областима живи народ који има преча права својине над овом електраном од оних осталих у Украјини, зар не? Засад не траже хидроелектране на Дњепру али ће и то доћи на ред.
Dobro pitanje, ja hteo da usvojim jednu siroticu ali zena urla, ne zna ona sta je sirotinja.А шта ће бити са лепим Украјинкама?
I Ukra sa “mostobranima”.Koliko talasa pravljenja mostobrana je umišteno do sad... I koliko će tek.
Onda budi covek pa nemoj pisati tako i uporedjivati Rusiju i SS.Ni drugo nije dobro jer aludira na istu stvar.Za branu mislim da su je Ukri sjebali jer im akcije vode degenerici sto se vidi po stanju na terenu i ukupnom stanju.Bukvalno ih zapad gura u smrt.Jel si primetio da Rusi daleko vise upotrebljavaju avijaciju i artiljeriju?Dosadilo im vise da se natezu sa njima,vide da od ovih nema leba,nerazumni su.Mila mi je koliko i tebi
Jel ti bolje pristaje RuzZija
Za Branu nista ne odgovori![]()
Koliko ja znam,generalno je Rusija pobedila nacizam i fasizam.