Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fzq4CNmWwAAXpGz

simbolično

Booom pizzeria = ukrima pukla pica

Zasto onda ti lazes ono Rusi na svojoj teritori medju svojim narodom, mozda je u pitanju neznanje? Ne moze ti se zameriti u tom aslucaju.
Zar nisu?Pogledaj mape i prouci istoriju do 1954-te pa pogledaj sta su im to Rusi dali od teritorija.I pogledaj drugi slucaj,one cetiri oblasti su se na referendumu izjasnile za pripajanje Rusiji i pripojene su.Pogledaj dalje(za ovo ti trebaju mape) i videces da stvarna,prava Ukrajina pocinje na granicama Donjecke narodne republike.To su cinjenice.Demantuj me.

Narod je dao, ali narod nije zeleo da bude potlacen Rusiji. Onog trenutka kada je narod shvatio da on radi protivno njihovoj volji, oni su ga zbacili i dali mnogo vise glasova na sledecim izborima Zelenskom! Idi i sad ih pitaj da li zele Janukovica koga im ti preporucijes ili Zelenskog!!!! Pa prebili bi te ko macku...Ali ajde zato nam palamudi ovde na forumu kao nasi analiticari...
Obecao sam ali..... :hahaha::dash::cepanje::hahaha1:

Sto vise Amerika propada sve vise Srba i Rusa tamo pali. Valjda hoce da gledaju njeno propadanje uzivo.
I ja mislim da je to u pitanju, spavaca sve vise. Eno posmatrac je bas iz tog razloga tamo i vozi kamion, ne u Rusiji..iako znamo da je Kamaz najbolji kamion na svetu. Sad kad se Rusi povuku i sa Krima i iz Donjecka , slavice se opet majstorski potezi Putina i kako je povlacenjem preveslao zapad 😅

Sto vise Amerika propada sve vise Srba i Rusa tamo pali. Valjda hoce da gledaju njeno propadanje uzivo.
Evo @Casual Observer pobegao u Ameriku da bi mogao da veliča Putina kao slobodan čovek iz najjače ekonomije sveta.

@mijak recimo nije kriv, on se rodio u najvećoj vojnoj sili da bi odande mogao da se raduje Putinovim osvajanjima.

Evo @Casual Observer pobegao u Ameriku da bi mogao da veliča Putina kao slobodan čovek iz najjače ekonomije sveta.

@mijak recimo nije kriv, on se rodio u najvećoj vojnoj sili da bi odande mogao da se raduje Putinovim osvajanjima.
Nije Casual Observer , to je Oбычный Наблюдатель...nick je na mrskom engleskom jer je u pitanju maskirovka.

Значи, по теби, само слабоумни могу да живе у Америци, не и паметни попут Посматрача? Ма, даааај! То је чист фашизам.

Zar nisu?Pogledaj mape i prouci istoriju do 1954-te pa pogledaj sta su im to Rusi dali od teritorija.I pogledaj drugi slucaj,one cetiri oblasti su se na referendumu izjasnile za pripajanje Rusiji i pripojene su.Pogledaj dalje(za ovo ti trebaju mape) i videces da stvarna,prava Ukrajina pocinje na granicama Donjecke narodne republike.To su cinjenice.Demantuj me.
Donbas je Lenjin pripojio novoosnovanoj USSR zato jer su tamo Ukrajinci bili vecina i ostali su vecina sve dok nisu proterani ili pobegli u skorije vreme, nije ta teritorija oduzeta Rusima kako ti mislis jer su u Imperiji postojale gubernije a ne republike. RSSR je proglasen istim dekretom. Krim je pripojen 54. kazu zato sto nije imao kopnenu vezu sa Rusijom a i zbog balansa , previse je bilo Ukrajinaca u Ukrajini, trebalo je malo izmeniti sastav stanovnistva, to je bio Rusokomunjarski specijalitet za vreme sovjetije, kad god je glavesinama bilo dosadno crtali nove granice i raseljavali stanovnistvo.

.
Немам појма за Рогозина, али мени ово није нормално...

Fe8yHfYWYAE3eWP

И да се појави у мом граду, исто би ми било ненормално...

.

Ja jedino objasnjenje - mada su ovo Ukrajinci koliko vidim po zastavama - za taj neonacizam i u Ukrajini i u Rusiji i u Belorusiji i u Baltiku mogu da povezem sa ANTIKOMUNIZMOM, gde je GLUPI deo naroda povezao borbu nacista protiv komunizma sa tim da je (bar za njih) nacizam OK/super/stagod.

Ili to, ili su potomci nacista iz WW2 iz Ukrajine/Belorusije/Baltika ili cak i Rusije, mada su i ti nacisti iz WW2 moguce povezivali naciste i svoju borbu pod nacistima kao borbu protiv komunista.

Jer podsetimo se, belogardejci su se u povecoj meri stavili u sluzbu nacista, opet imajuci za njih zajednickog neprijatelja - komuniste u SSSR-u.

Ono sto je neshvatljivo je da su potpuno prevideli ili ih nije interesovala uzasna sudbina miliona pripadnika NJIHOVOG NARODA koje su nacisti pobili, mucili itd. Ja znam da su i oni pretrpeli uzasne zlocine od strane komunista, ali nacizam zaista nije bio resenje za taj problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back