- Poruka
- 1.659
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisu?Pogledaj mape i prouci istoriju do 1954-te pa pogledaj sta su im to Rusi dali od teritorija.I pogledaj drugi slucaj,one cetiri oblasti su se na referendumu izjasnile za pripajanje Rusiji i pripojene su.Pogledaj dalje(za ovo ti trebaju mape) i videces da stvarna,prava Ukrajina pocinje na granicama Donjecke narodne republike.To su cinjenice.Demantuj me.Zasto onda ti lazes ono Rusi na svojoj teritori medju svojim narodom, mozda je u pitanju neznanje? Ne moze ti se zameriti u tom aslucaju.
Odkad znam za sebe, USA propada a Rusija cveta ...nista novoUSA mi sve više liči na dementnog Bajdena....Posrće, pada, ničem dobrom se ne nada, menja odelo i čeka opelo ...![]()
![]()
Obecao sam ali.....Narod je dao, ali narod nije zeleo da bude potlacen Rusiji. Onog trenutka kada je narod shvatio da on radi protivno njihovoj volji, oni su ga zbacili i dali mnogo vise glasova na sledecim izborima Zelenskom! Idi i sad ih pitaj da li zele Janukovica koga im ti preporucijes ili Zelenskog!!!! Pa prebili bi te ko macku...Ali ajde zato nam palamudi ovde na forumu kao nasi analiticari...
Kada bi i glava bila u kadru svastika bi bila umanjena i nejasna, imas i sliku spreda sa glavom skroz dole.Zašto su fotke s leđa odrezane glave?
tako su govorili i za isaka njutna, nikolu teslu, ajnstajna, da vincija...E, vala, da tebe nema ne bi bilo nikakvih problema ....![]()
![]()
Pitschka, šetaju dve opake plavuše .simbolično
Booom pizzeria = ukrima pukla pica
Odkad znam za sebe, USA propada a Rusija cveta ...nista novo![]()
Raspad drzave se vidi i po broju raznoraznih privatnih paravojski i milicija
I ja mislim da je to u pitanju, spavaca sve vise. Eno posmatrac je bas iz tog razloga tamo i vozi kamion, ne u Rusiji..iako znamo da je Kamaz najbolji kamion na svetu. Sad kad se Rusi povuku i sa Krima i iz Donjecka , slavice se opet majstorski potezi Putina i kako je povlacenjem preveslao zapadSto vise Amerika propada sve vise Srba i Rusa tamo pali. Valjda hoce da gledaju njeno propadanje uzivo.
"Odgovor vam je: Dime vam se Bredliji"
Evo @Casual Observer pobegao u Ameriku da bi mogao da veliča Putina kao slobodan čovek iz najjače ekonomije sveta.Sto vise Amerika propada sve vise Srba i Rusa tamo pali. Valjda hoce da gledaju njeno propadanje uzivo.
Zašto su fotke s leđa odrezane glave?
Nije Casual Observer , to je Oбычный Наблюдатель...nick je na mrskom engleskom jer je u pitanju maskirovka.Evo @Casual Observer pobegao u Ameriku da bi mogao da veliča Putina kao slobodan čovek iz najjače ekonomije sveta.
@mijak recimo nije kriv, on se rodio u najvećoj vojnoj sili da bi odande mogao da se raduje Putinovim osvajanjima.
Ja znam jednog Bugarina koji je otisao iskljucivo zbog dolara, a preko ovog foruma zajedno sa ostalim entuziastima palamudi o petrojuanuSto vise Amerika propada sve vise Srba i Rusa tamo pali. Valjda hoce da gledaju njeno propadanje uzivo.
Evo @Casual Observer pobegao u Ameriku da bi mogao da veliča Putina kao slobodan čovek iz najjače ekonomije sveta.
@mijak recimo nije kriv, on se rodio u najvećoj vojnoj sili da bi odande mogao da se raduje Putinovim osvajanjima.
Donbas je Lenjin pripojio novoosnovanoj USSR zato jer su tamo Ukrajinci bili vecina i ostali su vecina sve dok nisu proterani ili pobegli u skorije vreme, nije ta teritorija oduzeta Rusima kako ti mislis jer su u Imperiji postojale gubernije a ne republike. RSSR je proglasen istim dekretom. Krim je pripojen 54. kazu zato sto nije imao kopnenu vezu sa Rusijom a i zbog balansa , previse je bilo Ukrajinaca u Ukrajini, trebalo je malo izmeniti sastav stanovnistva, to je bio Rusokomunjarski specijalitet za vreme sovjetije, kad god je glavesinama bilo dosadno crtali nove granice i raseljavali stanovnistvo.Zar nisu?Pogledaj mape i prouci istoriju do 1954-te pa pogledaj sta su im to Rusi dali od teritorija.I pogledaj drugi slucaj,one cetiri oblasti su se na referendumu izjasnile za pripajanje Rusiji i pripojene su.Pogledaj dalje(za ovo ti trebaju mape) i videces da stvarna,prava Ukrajina pocinje na granicama Donjecke narodne republike.To su cinjenice.Demantuj me.
Opet nagraEvropske vrednosti.
Komplikovana prica a i odnosi polocije sa gradjanima jedne etnicke grupe.
.
Немам појма за Рогозина, али мени ово није нормално...
![]()
И да се појави у мом граду, исто би ми било ненормално...
.