Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Па већ сам рекао шта о томе мислим.

Није нормално, гдегод да се појави.

.
Okej. Nije ni meni, ali to je nebitno.. Postoje i gej parade pa je to nekome nenormalno. Postoje države u kojima smiješ imati svastiku kao tetovažu i da te nitko neće skratiti za glavu. Njihova država, njihova pravila. Da li ubijaju Židove, Poljake, Ruse? Otvaraju logore? Donose nacističke zakone? Pa ne. Dakle, nije te briga, a to što ti se ne sviđa nečija tetovaža - jga, tvoj problem.

Такви немају став. Њима је он стављен па би да га и они неком ставе.
Они чак као имају сопствено мишљење и доследни су у недоследности.
Твој потпис каже да немаш појма о политици и историји (то сам већ утврдио у прошлости).

Okej. Nije ni meni, ali to je nebitno.. Postoje i gej parade pa je to nekome nenormalno. Postoje države u kojima smiješ imati svastiku kao tetovažu i da te nitko neće skratiti za glavu. Njihova država, njihova pravila. Da li ubijaju Židove, Poljake, Ruse? Otvaraju logore? Donose nacističke zakone? Pa ne. Dakle, nije te briga, a to što ti se ne sviđa nečija tetovaža - jga, tvoj problem.
.
Ни хитлеровска Немачка у почетку није масовно убијала Јевреје, Пољаке, Русе нити је имала логоре.

А Украјина је већ кренула доноси нацистичке законе, супротно свом уставу, о забрани руског језика и руске православне цркве која покрива 80% украјинског становништва.

Када је у питању нацизам, према Повељи и резолуцијама УН државе имају право да интервенишу на појаве нацизма у другим државама.

.

Je qurac. Aj otiđi na Kosovo pa će ti šiptari napraviti novi shupak na čelu.

Tvoje je samo ono gdje gazi čizma tvog vojnika. Sve drugo su iluzije.
.
То може да се деси теби ако дођеш у Србију или мени ако одем у Хрватску или Грчку, Турску, небитно

То не доказује ништа.

Ако су држава, зашто их не приме УН, то је питање.

Не може национална мањина да се отцепи, а поготово национална мањина која се наслања на матичну државу.

Тај идиотизам са Косовом искористили су Руси и сада су сви који су бомбардовали Србију да би се Косово отцепило скочили на задње ноге и у глас вичу, не може то тако...

.

Taj idiotizam sa Kosovom iskoristili su Rusi i sada su svi koji su bombardovali Srbiju da bi se Kosovo otcepilo skočili na zadnje noge i u glas viču, ne može to tako...

.
Ukrajinci brane svoje evo već 470 dana iako ih Rusi napadaju i s kopna i iz zraka i s mora, tenkovi, pješadija, artiljerija, nema s čim nisu napali. A vi niste izdržali ni 90 dana i pobjegli ste s Kosova a da niste uopće susreli američku vojsku, rokali su vas isključivo iz zraka.

Ukrajinci brane svoje evo već 470 dana iako ih Rusi napadaju i s kopna i iz zraka i s mora, tenkovi, pješadija, artiljerija, nema s čim nisu napali. A vi niste izdržali ni 90 dana i pobjegli ste s Kosova a da niste uopće susreli američku vojsku, rokali su vas isključivo iz zraka.
.
Не лупетај, Украјинаца има 40 милиона, опремљена војска скоро па најсавременијим наоружањем, СУ-27, С-300, хиљаде оклопних возила, тенкова, огромна територија плус комплетан запад као савезник који дотура оружје.

Србија је ратовала 90 дана без иједног савезника и након 9 година најсуровијих санкција икада уведених према било којој држави.

Да су НАТО идиоти знали да ће то да траје 90 дана никада не би покренули терористички напад на Србију. Они су веровали да ће Србија да се преда након пет дана јер је управо тада била организована прослава (ваљда) 50 година постојања НАТО која се на крају претворила у комеморацију.

У целој кампањи НАТО је успео да убије 3 (три) тенка, сами кажу вероватно напуштена.

Главнокомандујући НАТО, Весли Кларк који је био већ виђен за новог председника САД (из истог је села као Бил Клинтон) експресно је послат у пензију, а има још детаља...

.

У Белорусији је почео да се гради војни камп за ПМЦ „Вагнер“ , – медији позивајући се на шумарство Могилевске области
Информација је већ изазвала хистерију у кијевским медијима. Према изворима публикација, биће неколико кампова. Први камп је наводно планиран у Осиповичима, Могиљовска област (200 км од границе са Украјином), чија површина износи 24.000 квадратних метара, биће пројектован за 8000 места. „Радимо, већ данас радимо. Сутра, пре ручка, задатак је да градимо“
Jel ima i zatvor za bujnije kadrove sa prstom na obaraču MANPADS i ATGM?

тврди особа са профилним именом "кокице" - и са погледом из 80-их година 20. века...
Tvoj je iz devedesetih.

The economy of the European Union is the joint economy of the member states of the European Union (EU). It is the third largest economy in the world in nominal terms, after the United Statesand China, and the third one in purchasing power parity (PPP) terms, after China and the United States.

Ne mogu da naslutim krajnji cilj. Niti mi je on neophodan da zakljucim da Prigozin nikada ne bi krenuo na Rusiju.
Znači zdrav razum ti govori da Prigožin fejka kada Putina naziva "Dedom iz bunkera" i kada optužuje Šojgua da je raketirao Wagneron kamp, a od svega toga će Putin imati izuzetne koristi - iako nemaš pojma kakve.

Ti si prvi teoretičar zavjera koji je zapeo. Probaj ovako: maskirovku su proveli zato da se Ukrajinci opuste, a onda kreće udar Wagnera iz Bjelorusije na Kijev. Ajde, daj si truda, znam da možeš, pa nije valjda da ti ja moram govoriti šta ti zdrav razum nalaže.

Сваки народ има право на самоопредељење. Никада нисам рекао да сваки народ мора да има државу. Руска Федерација има више од 30 народа и 15 аутономних република. Формирање држава у 21. веку је сложено политичко питање и не може се решити једнострано.
Nema ničeg posebnog u ovom i onom veku: države nastaju i nestaju, a neke se i brišu, kao npr Ukrajina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back